Innendørs aktivt spill: land, sjø og luft

En venn av meg lærte meg dette enkle innendørs aktive spillet du kan spille umiddelbart ( og hvor som helst ) med barna dine. Når været er ekstremt, enten det er for varmt, kaldt, vind eller regn, kan du fylle de lange timene med kjedsomhet ved å bruke liste over innendørs aktiviteter for inspirasjon, og nå har jeg et morsomt nytt innspill å legge til! Det kalles 'Land, Sea and Air'. Du og dine aktive hoppende barn med høy energi vil elske det.Barn som spiller et hoppspill

Land, Sea and Air er et flott aktivt innendørs spill å spille når du og barna sitter fast inne og de spretter av veggene! Eller når du er prøver å lage middag fordi du kan henge på kjøkkenet mens barna henger i nærheten. Jeg elsker at det er en skjermfri måte å distrahere barna også! Det fungerer også veldig bra som en rask og spontan vri-redusering! Hvis barna blir skikkelig ekorn, bruk spillet som en 'hjernebrudd.'

Merk: Selv om den opprinnelige versjonen av Land, Sea and Air krever at barna kan stå og hoppe, har jeg beskrevet en alternativ versjon nedenfor for barn som ikke har den muligheten.

2424 nummer

Hva trenger du

  • Barn fulle av energi, spretter av veggene
  • Tape ( valgfri ), eller litt gulv der to forskjellige områder er lagt ut. Malers tape er best fordi det vanligvis kommer lett opp. Men test et område av gulvet ditt, hvis du er bekymret.

Hvordan spille land, sjø og luft

Først må du bestemme hvilken del av gulvet som er 'land' og hvilken 'hav'. Hvis du bruker tape, legg ned et langt stykke. Området foran båndet er 'sjø'; området bak båndet er 'land'. Siden teppet vårt er lappeteppe, valgte guttene en grå firkant for å være 'land' og en blå firkant for å være 'hav'.

Deretter, i modusen 'Simon Says', trenger du en person for å være leder.

spill å spille på papir når du kjeder deg i klassen

Lederen ( det var meg ) roper en av tre retninger: Land, Sea eller Air. Når hun sier 'Land!' barna hopper inn i landområdet. Når hun sier 'Sea!' barna hopper i sjøen. Når hun sier 'Luft!' barna hopper så høyt opp i luften som de kan.

Den beste delen? Det er ingen tapere, alle er en vinner!

Spillet fortsetter til alle faller sammen på bakken og ler.

939 betydning

VARIASJON: Jeg overrasket barna et par ganger med tilfeldige kommandoer som 'Tornado!' 'Jordskjelv!', Som de oppfant sine egne bevegelser på.

FOR BARN SOM har FEILSTAND:

  • Barn i rullestol som kan bevege stolen uavhengig, kan gå fremover, bakover og deretter velge en alternativ bevegelse for 'luft'. Kanskje løfte armene, eller la ut et kjeft eller annen bevegelse / lyd de kan lage.
  • Et annet alternativ ville være å klappe hendene fremover, bak ryggen eller over hodet. Eller klapp side om side.
  • I tillegg bruker du lyder for hver bevegelse i stedet.

Har du et annet alternativ for funksjonshemmede eller på annen måte utfordret barn? Legg igjen forslagene dine i kommentarene.

FLERE INNENDØRS SPILL:

Del Med Vennene Dine: