Inspirerende historier for studententreprenører

Være en studentgründer kan være ganske utfordrende for mange, spesielt hvis du ønsker å lykkes gründerstudent . Barrieren for denne ambisjonen spenner fra mangel på nødvendig kunnskap og ferdigheter, mangel på motivasjon og høy risiko.For mange Studententreprenører , det er et enormt sett med krav som veier på skulderen, gitt at det alltid er et enormt forhold mellom risiko og belønning som må balanseres.

946 engelnummer

Motivasjon kan være nøkkelen til å bli en stor studentgründer , uten dette kan du bli tvunget til å trekke deg underveis. Men ikke bekymre deg, det er mange flotte gründere der ute som har møtt mange utfordringer, men overvunnet det for å bli vellykket.

Disse utfordringene har gjort dem sterkere. Mange av disse gründernes historier er virkelig inspirerende og kan være en kilde til motivasjon for deg som en studentgründer .

Innholdsfortegnelse

Inspirerende historier om vellykket Studententreprenører

La oss se på noen inspirerende historier om noen Studententreprenører . Dette er gründere som overvinner personlige kamper for å bli vellykkede gründere.

Marybeth Hyland

MaryBeth Hyland

Marybeth Hyland er en gründer som har en vanskelig barndom, men bruker den erfaringen til å starte en bedrift som heter SparkVision . Hun startet denne virksomheten med hardt vant overlevelsesevne som kom som et resultat av en tøff barndom som gjorde det mulig for henne å forstå menneskets dynamikk og hvordan hun kunne tilfredsstille forskjellige menneskelige interesser og personligheter.

Hun ble mishandlet av faren i en veldig ung alder og måtte overleve ved å imøtekomme farens grusomhet og lærte hva han skulle si, hva han skulle gjøre og hvordan han skulle handle for å unngå å bli skadet rundt faren. Hun bruker det som skulle være hennes svakhet for å bygge en virksomhet som hjelper andre i deres daglige aktiviteter.

Kilde: Lendgenius

Harriet Mills

Harriet Mills

Grunnleggeren av vin og design Harriet Mills startet med en trygg bedriftsjobb, men etter å ha kommet på familiens måte, ble hun permittert fra jobben uten besparelser. De fleste ville gruet seg verst, men hun gjorde det ikke. I stedet tok hun en klasse på et lokalt sip & paint studio.

Etter noen glass vin får hun en ide om hva hun skal gjøre, og deretter lager hun sitt selskap kalt vin og design som vokste fra ett sted til 75 over hele landet.

Kilde: vandrerlustarbeider

Dekan Graziosi

Dekan Graziosi

Født i en veldig fattig familie, Dekan Graziosi klarte å løsrive seg fra bøylene av utfordringer som møtte ham som barn og utmerket seg i livet på høyeste nivå. Som barn flyttet Dean fra stat til stat, skole til skole og til og med by til by, men alt han kunne se er en fiasko på grunn av familiekampene.

Han startet som en studentgründer som satte mye krefter og engasjement i arbeidet, som ikke bare har gjort ham til en mangfoldig New York Times multi-millionær bestselgende forfatter, men har også hatt en flott 15-årig karriere som eiendomsinvestor og gründer. Selskapet hans hadde nå inntekt over 100 millioner dollar per år.

208 betydning

Bill Gates

Bill Gates

Grunnleggeren av Microsoft Corporation, Bill Gates startet som en studentgründer . Han har alltid hatt tankene om å ha sin egen virksomhet som barn og har spesielt stor interesse for datamaskiner. Det var ikke lett å overbevise foreldrene hans om hans beslutning om å slutte på skolen, ettersom de ønsket at han skulle studere jus ved Harvard University.

Men å være en studentgründer , var han fast bestemt på å ha sin vei for at ingenting kunne hindre ham i å ha sitt eget selskap. Han dro til slutt ut og møtte sin virksomhet med å bygge Microsoft. Dette ble hans beste beslutning da han senere ble en av de mest kjente gründere av PC-revolusjonen; selv om han senere innrømmet at hvis Microsoft ikke hadde slått ut, kunne han måtte gå tilbake til skolen.

La oss tenke på det. Disse vellykkede gründere er ikke et overmenneskelig. Tross alt startet de fra det grunnleggende også. De var gründerstudenter midt i så mange utfordringer, og likevel skalerer de seg til å bli vellykkede. Det er hva definisjonen av hvem en ekte gründer er, som møter utfordringer og overvinner den.

Gründer tips

La oss ta en titt på noen gründer tips som kan være en guide for deg som en studentgründer fordi før du starter en bedrift, må du være godt forberedt.

  1. Som en studentgründer , må du vite hvordan du kan vurdere dine evner og funksjonshemninger. Kjenn ferdighetene du hadde og utforsk det med omhu. Jo mer du vet om dine ferdigheter, evner og funksjonshemninger, jo mer vil du kunne tro på deg selv.
  2. Ha en forretningsplan som gründer. Det er en god måte å presentere deg selv, potensielle investorer, da det skildrer deg som suksessorientert, dedikert og også øker tilliten din.
  3. Prøv å kjenne konkurrentene dine i bransjen du vil våge deg inn i. Dette er en god planlegging som lar deg få mer innflytelse på produktet eller tjenesten din. På denne måten vil du vite hva konkurrenten din mangler i produktet sitt, og du vil dra nytte av dette ved å bruke flere detaljer på ditt.
  4. Å ha en kompetent og kunnskapsrik forretningsmentor er den beste verdifulle eiendelen studenter kan ha i en gitt alder. Denne mentoren vil være i stand til å gi deg veiledning og støtte for å drive virksomheten din, som igjen vil fremskynde suksessen din.
  5. Som en gründerstudent kan du starte med å nærme deg massemedia, internett eller sosiale medier for å gjøre reklame for produktet ditt. Folk vil beundre din selvtillit som student, og dermed gi et press til virksomheten din.

Du må møte utfordringer som gründerstudent fordi tilbakeslag og fiasko er naturlige fakta i gründerlivet. Ikke la disse utfordringene påvirke tankesett eller studier negativt. Ikke vær for forventningsfull på suksess over natten, men med tålmodighetsbestemmelse og dedikasjon vil du sikkert bli en suksess studentgründer .

Denne artikkelen er levert av https://edusson.com/ .

Del Med Vennene Dine: