Inspirerende ideer for å hjelpe deg med å lage unike bingokort

Et av de mest allsidige og elskede spillene gjennom tidene er Bingo. Det henvender seg til omtrent hvilken som helst demografi og gir et flott alternativ når du planlegger morsomme turer med venner og familie. På det notatet er det ikke bare morsomt å lage et bingospill som passer for alle deltakere, det er også enkelt!Med litt kreativitet og god kunnskap om hvordan spillerne er, kan du enkelt lage et bingospill som gir en minneverdig tid. Nedenfor viser vi noen tips som kan inspirere deg til å lage lignende bingobord. Ha det gøy å bli kreativ og skreddersy bingospillet ditt til det som passer dine underholdningsbehov og dine spillere.

Innholdsfortegnelse

Hva du trenger å starte

Bingokort kommer tradisjonelt i 5X5-formater, men kan utvikles til større brett hvis du vil gjøre dem mer konkurransedyktige og spennende. Når du har bestemt deg for dimensjoner, kan du finne tavlemaler på nettet som lar deg raskt designe dem på datamaskinen din. Du kan også enkelt skrive ut disse ad-hoc og ha så mange randomiserte tavler tilgjengelig som du trenger, avhengig av mengden av involverte spillere.

Ikonene og symbolene du velger å ta med på bingokortene dine, i samsvar med temaet ditt, finner du online. Oftere enn ikke, trenger du bare å klippe og lime disse symbolene på tavlene før du skriver ut. Sørg for å gjøre hvert bingokort tilfeldig slik at hvert er unikt. Videre vil du skrive ut disse individuelle ikoner for å lage bingokulene som den som ringer vil bruke.

Noen plastpoletter eller slettbart blekk vil gjøre susen for alle spillere når de merker flekker på brettene. I tillegg kan bingosider som luckytouchbingo.com kan brukes som god inspirasjon for hvordan du lager tavlene og hvordan du vil at de skal se ut. I mellomtiden har vi listet opp favorittalternativene nedenfor, som du forhåpentligvis også kan få litt inspirasjon fra.

Ideer å inspirere

to

2 engel nummer betydning

Film Buff Bingo

Kino har trollbundet publikum i mange aldre, og bringer dem regelmessig til storskjerm for å fange favorittstjernene. Faktisk har filmer en tendens til å bringe mennesker sammen, enten det er for en morsom kveld med venner eller en Oscar-fest feirer filmindustrien. Å temme ditt neste bingo-arrangement rundt filmindustrien er en rask og morsom måte å få folk engasjert og ha det bra. Et enkelt tavle kan opprettes ved hjelp av filmrelaterte symboler som tavleikonene dine.

Inkluder kameraer, filmbilletter, popcorn, kanskje til og med noen av favorittstjernene dine som en del av ikonene på kortene. Når du er ferdig, har du noen bingokort som gjør filmbuff venner og familie klar for et dynamisk spill. Faktisk, hvorfor ikke trekke ut et spill med bingo med filmtema mens du venter på at reklame skal avsluttes under Oscar-utdelingen? Uansett hva som skjer, vil denne typen bingo sikkert holde deg, dine venner og familie, uten tvil.

Foodie Bingo

Hvem elsker ikke en dekadent godbit? Foodies vil elske å samles for en morsom spillkveld, spesielt hvis spillet passer til deres daglige lidenskap! Foodie-tema bingo er lett å sette sammen, og egentlig er det så greit som det høres ut. Den vanskeligste delen her er å lage en liste over noen av spillernes favorittretter og ønskede godbiter.

Brettikonene dine kan bestå av disse spesifikke elementene, noe som sikkert vil få dem til å ha lyst på mer moro. Foodie-vennene dine og familien vil elske å delta i et spill Foodie Bingo etter middagen. Hvis du virkelig vil søte avtalen for dem, kan du samle noen deilige premier for å bli vunnet som dessert. Sjokolade kake , hvem som helst?

Superheltbingo

3

Planlegger du snart en bursdagsfest for barn? Vel, hvem sier at Bingo bare er ment for den voksne publikum? Bingo er et flott alternativ for bursdagsfester for barn, spesielt når det er lett å organisere et spill. Superhelt Bingo vil sikkert berøre hjertene til enhver bursdagsgutt eller jente som elsker tegneserier, superhelter og selvfølgelig superhelter. Vis favorittkarakterene deres over kortene, og prøv å fremkalle et generelt tema eller mønster. For eksempel, hvis de elsker Superman, må du inkludere mannen selv som et fremhevet ikon og alle de omkringliggende karakterene som ofte er tilstede gjennom hele tegneserien. Dette viser at du har en interesse i barnets lidenskaper, og spesifikt skjenker bingokortene til dem. Du kan til og med lage forskjellige versjoner som tiltrekker alle barn som er til stede, noe som gir en virkelig vellykket fest.

Build-A-Closet Bingo

Å ha et motiv for å fullføre et bingo bord gjør spillet så mye mer spennende, og det er derfor vi elsker denne ideen! Build-A-Closet Bingo presenterer spillerne med målet om å fullføre “skapene” ved å samle alle de riktige varene før alle andre.

Lag en liste over noen viktige ting du trenger i hvert skap, spred dem som symboler over hvert kort, og la spillerne dine konkurrere om å se hvem som fullfører “skapet” først. Dette er perfekt for en jentekveld eller til og med som en familiebingokveld med en liten vri. Finn ut hvem som er den beste moteønskeren fra gjengen med dette morsomme alternativet!

Hipster Bingo

4

Er det en måte å bringe ironi inn i spillet bingo? Ja! Hipster Bingo tar dagens kulturelle skifte til neste nivå med et spill som får alle til å le. Tilpass brettet slik at det er sykler, briller med mørke rammer, lister, vintage logoer , samtaler og andre stereotypiske symboler du kan tenke på som representerer hipstermengden.

Det som er bra med dette temaet er at det gir Bingo litt av en moderne, mer relatert følelse, som kan være mer attraktiv for de yngre menneskene. Inkluder Hipster Bingo i repertoaret ditt med omtrent hvem som helst, så hvis du er ute etter en enkel måte å ha en morsom natt, er dette et flott alternativ.

Fundraiser Bingo

Sist, men absolutt ikke minst, har vi Fundraiser Bingo. Hvilken bedre måte å samle folk på enn å få dem til å spille for en god sak? Innsamling Bingo kan være morsomt, men også oppfylt, å organisere, og du kan lage kort som representerer årsaken.

Du kan bruke rosa nyanser for brystkreftbevissthet, eller symboler på hjerter for Heart & Stroke Foundation. Uansett årsak, det er et bingo spill for det. Få folk til å donere for å få sjansen til å spille, og send alle donasjoner til den valgte organisasjonen når bingo-arrangementet er over. Folk vil ikke bare ha det bra, men de vil føle seg enda bedre om å delta i en meningsfylt begivenhet.

månedens kampspill

Med disse morsomme og unike ideene vil du være godt på vei til å lage et morsomt bingospill for alle å glede seg over. Hver bingokortide kan forvandles til noe som fungerer for deg og spillergruppen din, noe som gjør det mye mer av et morsomt prosjekt å jobbe med. Nøkkelen er å forstå mengden din og få dem engasjert så mye som mulig med et gjennomtenkt bingokort. Bli kreativ og ha det gøy!

Del Med Vennene Dine: