Er Lionel Messi en milliardær? Pakke ut Messis nettoverdi og årlige lønn

InnholdsfortegnelseHvem er Lionel Messi?

Lionel Andrés Messi er en argentinsk profesjonell fotballspiller som spiller som spiss og kantspiller for den spanske klubben FC Barcelona så vel som for det argentinske landslaget. Han er også kaptein på begge lag.

Messi har ofte blitt sitert som den beste fotballspilleren i verden og de største spillerne gjennom tidene. Hans innsats på banen har ikke gått urettmessig, siden han har vunnet seks Ballon d'Or-priser og seks europeiske gullsko, den høyeste anerkjennelsen av noen fotballspiller i hans generasjon.

Kjappe fakta

Fullt navn: Lionel Andres Messi
Populært navn: Lionel Messi
Kjønn: Mann
Bursdag: 24. juni 1987
Alder: 33 år
Foreldre: Jorge Messi og Celia Cuccittini
Søsken: Rodrigo Messi, Matias Messi og Maria Sol Messi
Fødested: Rosario, Argentina
Nasjonalitet: Argentinsk
Etnisitet: Italiensk og spansk
Utdanning: Las Heras barneskole
Sivilstatus: Gift
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Antonella Roccuzzo
Barn: Thiago Messi, Matero Messi og Ciro Messi
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 420 millioner (per 1. desember 2020)
Rikdomskilde: Fotballspill, godkjennelsestilbud og andre satsinger
Høyde: 5 ′ 7 ″ (1,69 m)
Vekt: 67 kg; I pund: 148 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Lionel Messi ble født 24. juni 1987 i Rosario, Argentina, av Jorge Messi og Celia Cuccittini. Faren hans var sjef i stålfabrikk, mens moren arbeidet i et magnetproduksjonsverksted.

Messi utviklet en interesse for fotball i en tidlig alder og spilte ofte med sine eldre brødre og fettere. Selv om brødrene til slutt fulgte forskjellige karriereveier, ble hans fettere som han spilte fotball med i en øm alder, Maximiliano Biancucchi og Emanuel Biancucchi, profesjonelle fotballspillere.

Da han var fire år, ble Lionel Messi med i den lokale klubben Grandoli, hvor han fortsatte å pleie fotballtalentene sine. Imidlertid ble Messis drømmer om å bli profesjonell fotballspiller nesten knust da han fikk diagnosen veksthormonmangel i en alder av 10 år.

I september 2000 arrangerte Messis familie gjennom slektninger basert i Catalonia en rettssak for ham med den spanske fotballklubben Barcelona. Etter litt trykk og dytting, ga Barcelonas førstelagsdirektør Charly Rexach med på å signere ham i lagets ungdomsakademi.

I februar 2002 ble Lionel Messi til slutt registrert i Royal Spanish Football Federation (RFEF). Han fortsatte å ta sitt veksthormon, og i en alder av 14 år var han fullt integrert i Barcelonas største ungdomsside gjennom tidene, kjent som Baby Dream Team.

Lionel Messi har tilbrakt hele sin profesjonelle fotballkarriere med Barcelona, ​​hvor han har vunnet en rekord på 34 trofeer med klubben, inkludert 10 La Liga-titler, 4 UEFA Champions League-titler og 6 Copas del Rey-titler. På et personlig nivå har Messi rekorden for flest mål og hat-triks noensinne scoret i historien til La Liga, henholdsvis 448 og 36.

23. oktober stjernetegn

Lionel Messis nettoverdi

Mange publikasjoner har feilaktig rapportert at Lionel Messi er milliardær. Tilsynelatende hevder disse utsalgsstedene at når Messis kontrakt med Barcelona slutter i 2021, ville super-spissen ha tjent oppover 1 milliard dollar i fotballlønn og påtegninger. Selv om disse tallene stemmer, er det teknisk inntjening over tid og ikke Messis nåværende nettoverdi.

Imidlertid, ved å følge Lionel Messis nåværende form, er det trygt å forutsi at nettoverdien hans kan treffe $ 1 milliard dollar i en ikke så fjern fremtid. For tiden har den argentinskfødte fotballspilleren en nettoverdi på 420 millioner dollar. Nesten all rikdommen hans kommer fra hans lange karriere som spiss og kantspiller for FC Barcelona og det argentinske landslaget, samt fra godkjenningsavtaler.

For ordens skyld er Lionel Messi den best betalte fotballspilleren på planeten, en tittel han har hatt i flere år. Under sin forrige kontrakt med FC Barcelona hadde Messi en årlig grunnlønn på $ 44,68 millioner. I 2017 signerte han en fireårsavtale med den spanske fotballklubben som presset hans årlige grunnlønn til $ 80 millioner.

I et typisk år tjener Messi mellom $ 90 og $ 150 millioner i fotballlønn og godkjenningskontrakter alene. For eksempel tjente han $ 111 millioner mellom 2017 og 2018, hvorav $ 30 kom fra godkjenningsavtaler. Året etter tjente han $ 130 millioner, hvorav $ 92 millioner kom fra grunnlønn, med godkjenningsavtaler som utgjorde resten.

En av Messis mest lukrative godkjennelsestilbud er kontrakten han signerte med Adidas i 2006, som angivelig betaler ham 12 millioner dollar per år. Før han samarbeidet med Adidas, var Messi opprinnelig en ambassadør for Nike.

Foruten Adidas og Nike, inkluderer andre populære merker som Messi har godkjent, Huawei, Gatorade, MasterCard, Air Europa, Dolce & Gabbana, Pepsi og det kinesiske meierifirmaet Mengniu Group.

Leksjoner fra Lionel Messi

1. Start tidlig

Som de fleste dyktige fotballspillere utviklet Lionel Messi en interesse for fotball i en øm alder. I en alder av seks år spilte han allerede konkurransedyktig fotball.

2. Spenn aldri i møte med utfordringer

Messi ble diagnostisert med en veksthormonmangel i en alder av 10, som truet med å spore fotballambisjonene hans. Men han fortsatte å presse på og ble til slutt en av de største fotballspillerne gjennom tidene.

3. Vær konsekvent

I en tid da mange fotballspillere foretrekker å jakte mer lukrative kontrakter i andre klubber, valgte Messi å forbli i Barcelona. Og han har oppnådd enorm suksess med Barca, nesten blitt ansiktet til klubben.

156 betydning

Berømte sitater av Lionel Messi

“En løve er ikke opptatt av sauenes meninger. “

“Hvert år prøver jeg å vokse som spiller og ikke bli sittende fast i et spor. Jeg prøver å forbedre spillet mitt på alle mulige måter. Men det trekket er ikke noe jeg har jobbet med, det er en del av meg. '

“Jeg begynner tidlig og blir sent, dag etter dag, år etter år. Det tok meg 17 år og 114 dager å bli en suksess over natten. ”

'Når året starter, er målet å vinne med hele laget, personlige poster er sekundære.'

“Du må kjempe for å nå drømmen din. Du må ofre og jobbe hardt for det. ”

Endelig ord

Lionel Messi er ikke bare den største fotballspilleren verden noensinne har kjent. Han er også en av de rikeste. Uten klare indikasjoner på å pensjonere oss snart, kan vi bare forvente at den argentinske fotballstjernen utvider karrieren og nettoverdien.

lydkapittelbøker for barn

Del Med Vennene Dine: