Det er OK hvis flettene dine blir tynne og twerpy--se på Taylor Swifts!

Noen av oss har hår som er fyldig og tykt når det er løst, men når det settes i en flette, ser det plutselig supertynt ut. Men Taylor Swift rykket ut i London i går for å bevise at selv en tynn liten flette kan være søt.Bildet kan inneholde Taylor Swift Clothing Apparel Menneskelig Person Frakk Kvinne og Overfrakk

FilmMagic

Ingen ville anklage Taylor Swift for å ha tynt, slappt hår, men se hvor teeny sideflettingen hennes ble. Dette betyr sannsynligvis at det berømte krøllete håret hennes er på den fine siden, slik at når det er buntet sammen til en flette, blir det lett komprimert til en liten størrelse. Min er på samme måte - jeg har mye hår, men de enkelte hårstråene er fine, så hestehalene mine er slanke og flettene mine klunkete.

Hvor mange av dere lider av wimpy-braid syndrom? Hindrer dette deg fra å bruke dem, eller synes du den tynne fletten din ser like søt ut som en mer solid?

Hva er det med all spam i kommentarfeltet?

Lei av alle de irriterende annonsene i kommentarfeltet i det siste? Det er vi også! Vi overvåker nettstedet regelmessig og sletter spam så snart vi kan, men nylig har mengden av spam økt dramatisk. Vi jobber med en måte å blokkere dem permanent, så vær så snill å tåle med oss ​​og vit at vi er like ivrige som deg for å bli kvitt disse skadedyrene.

I mellomtiden, vennligst fortsett å bruke Rapporter misbruk-knappen for å flagge søppelpost – det hjelper virkelig! – og fortsett å gi din strålende tilbakemelding nedenfor. Hvis du har noen presserende spørsmål om spam, vennligst kontakt oss .

Flere måter å få glamour på :

Hei Glamour-fans, vi trenger dine råd. Vi vil vite hva som er viktig for deg når det kommer til Glamour og alt digitalt – hva liker du best? Hva vil du se mer av? Hvordan og hvor vil du lese alt det morsomme? Vær så snill TA VÅR UNDERSØKELSE . Som en spesiell takk for at du deler, vil du bli med i å vinne ett av 45 iTunes-gavekort for å delta i undersøkelsen! Se REGLER for detaljer.

Last ned Glamour på din iPad!

Liker du gratis? Delta i de siste Glamour-konkurransene!

Registrer deg for våre mote- og skjønnhetsnyhetsbrev for å få enkle stiltips (det vil gjøre innboksen din 10x mer sexy, vi lover).

jomfruen økende egenskaper

Enda en PS: Visste du at du nå kan lese glamour.com på smarttelefonen din?! Det er den ultimate kjedsomhet.

Foto: Getty Images

Del Med Vennene Dine: