iTube Studio - Den raskeste måten å laste ned dine favoritt YouTube-videoer

Det er mange grunner til at du vil laste ned YouTube-videoer. Noen gjør det for å fortsette å se favorittklippene sine offline. Mens andre mennesker trenger det for sine DIY-prosjekter. Ettersom videoer har blitt mye ettertraktet i dag, vil mange mennesker vite at de alltid kan se dem når og hvor de vil.Selv om det er mange verktøy for nedlasting av videoer i dag, er de ikke like. De fleste har begrensninger på grunn av copyright-innhold. Noen derimot er for treg eller gir resultater av lav kvalitet. Når det gjelder en Chrome YouTube-nedlasting, vil du ha noe raskt, praktisk og fjerner gjetningene ved konvertering, overføring og lagring av klipp.

Vi presenterer iTube Studio , en alt-i-ett-programvare som hjelper deg med å laste ned alle favorittvideoene dine fra 10 000 forskjellige kilder.

Innholdsfortegnelse

Hva er iTube Studio?

iTube HD Video Downloader kan laste ned videoer fra YouTube og andre videodelingsnettsteder og konvertere videoer til hvilket som helst video- og lydformat i HD 4K, 1440P, 1080P, etc.

TIL video nedlasting Chrome , iTube Studio er en revolusjonerende programvare som hjelper deg med å laste ned videoer fra nettsteder som YouTube, Instagram, Facebook, Vimeo og mer.

Selvfølgelig er det lignende verktøy tilgjengelig i dag, som YTD Video Downloader, Free YouTube Downloader og Kastor All Video Downloader. Imidlertid har de vanligvis begrensede muligheter, eller kan gjøre enheten din mer utsatt for virus fordi oppsettet deres ikke er beskyttet. Disse verktøyene laster ofte ofte ned videoer fra utvalgte nettsteder som YouTube.

300 engelnummer

iTube Studio er det beste alternativet på grunn av det enkle og sikre oppsettet for Chrome og andre nettlesere (Firefox, Internet Explorer, Safari og mer). Som nevnt tidligere lar denne programvaren deg også laste ned klipp fra 10.000 forskjellige kilder, inkludert Facebook, Vimeo, Instagram, Twitch, samt ta opp fra nettsteder som BBC, Hulu og Yahoo.

Den beste delen? iTube Studio lar deg laste ned eller konvertere flere videoer samtidig. Denne batch multi-tasking er ideell for de som er presset på for tid eller ønsker å spare dyrebare timer. På YouTube, for eksempel, kan du laste ned en YouTube-spilleliste ved hjelp av en URL, eller hente forskjellige video-URL-er.

25. januar dyrekretsen

Så er det bare å la verktøyet gjøre sin magi. Du kan konfigurere enheten til å gå i dvale eller slå av når videoene er lastet ned.

Hvordan bruke iTube

Få alle videoene du vil bruke iTube Studio er like enkelt som en-to-tre.

Først , gå til tjenestemannen iTube Studio webside for å installere nedlasteren. Dette fungerer for Windows- eller iOS-brukere. Bare følg installasjonstrinnene for å fullføre installasjonen. Det vil også være en guide slik at du kan installere en utvidelse for nettleseren din. Programvaren starter automatisk, og fører deg til iTube Studio vindu der du kan begynne å laste ned, konvertere eller overføre videoer umiddelbart.

Sekund , velg hvordan du vil laste ned videoene dine. Hvis du allerede har installert utvidelsen, ser du en 'Last ned' -knapp på høyre side under videoen på YouTube. Når du først har spilt av videoen, vises denne knappen øverst til venstre. Bare velg formatet du ønsker og begynn å laste ned.

Et annet alternativ er å dra eller kopiere URL-en på iTube Studio vindu. Hvis det er en hel spilleliste, kan du bare dra eller kopiere og lime inn URL-en i kaien, så vil programvaren gjøre resten. Du vil også se 'Last ned alt' -knappen fra YouTube. Klikk på Last ned, eller velg bare videoene du vil ha.

Til slutt , vent til videoene dine er ferdig nedlastet. Og det er det! Det er raskt, enkelt og problemfritt.

735 nummer

Mer å elske om iTube Studio

Med iTube Studio , trenger du ikke å være godt kjent med filmformater eller teknologisk sjargong. Bortsett fra å la deg laste ned videoer i HD, lar den deg også spille dem umiddelbart takket være den innebygde mediespilleren. For de som ønsker mp3-versjonen, kan denne programvaren også laste ned lydformater i best mulig kvalitet.

Å overføre filer i hvilket som helst format er også en lek. Enten du trenger klipp konvertert og overført til telefonen, nettbrettet eller til og med spillkonsoll, har dette verktøyet fått ryggen. Bare bruk 'Last ned og konverter' -funksjonen for å konvertere dem umiddelbart til mer enn 150 video- og lydformater. Dette inkluderer MOV, MP4, WMV, AVI, MPEG-1, MPEG-2, 3GP, MKV, MP3, M4A, WAV og MKA for å nevne noen få.

Bortsett fra nedlasting, kan du også bruke iTube Studio å ta opp videoer fra nettsteder som normalt ikke tillater direkte nedlastinger, for eksempel Hulu eller BBC. Har du et minneverdig Skype- eller Facetime-øyeblikk? Ikke miste disse verdifulle tilfellene. Ta opp dem med denne alt-i-ett-programvaren som er praktisk og tilbyr de beste funksjonene.

Det er ikke lett å finne en pålitelig YouTube-nedlasting for Chrome og andre nettlesere. Mange av verktøyene du finner vil ha et slags problem, for eksempel nedlasting av lav kvalitet eller et usikkert oppsett. Men med iTube Studio , du vet at du har funnet den eneste programvaren du kan laste ned.

Enten du er like etter klipp du kan se offline, eller om du vil ta opp fra et streaming-nettsted, slik at du kan nyte videoen med vennene dine, har dette alt-i-ett-verktøyet dekket deg. Siden det også er brukervennlig, trenger du ikke å ha tidligere kunnskap om videoformater. Med bare ett klikk kan du få mer av det som gjør deg lykkelig.

Del Med Vennene Dine: