Jake Pauls offisielle nettoverdi avslørt

InnholdsfortegnelseHvem er Jake Paul?

Jake Joseph Paul, ganske enkelt kjent som Jake Paul, er en profesjonell amerikansk YouTuber, skuespiller og mediepersonlighet. Som mange profesjonelle YouTubere kom Jake Paul inn på rampelyset ved å legge ut videoer til den nå nedlagte videoapplikasjonstjenesten, Vine.

Den 23 år gamle internettpersonligheten har også hatt en ganske vellykket karriere som skuespiller. Han er kjent for å stille opp en fantastisk forestilling med å spille Dirk Mann i Disney Channel TV-serien Bizaardvark, i to sesonger.

Jake Pauls offentlige liv tiltrekker kjærlighet og kontrovers i like stor grad. Ikke bare ble han sparket fra Bizaardvark, men han har også hatt flere søksmål mot ham for forbrytelser som overtredelse og ulovlig forsamling. På YouTube er Jake beryktet for sine risikable og upassende stunts.

Kjappe fakta

Fullt navn: Jake Joseph Paul
Populært navn: Jake Paul
Kjønn: Mann
Bursdag: 17. januar 1997
Alder: 23 år
Foreldre: Gregory Allan Paul og Pamela Ann Stepnick
Søsken: Logan Paul
Fødested: Cleveland, Ohio
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Tysk og engelsk
Utdanning: Westlake videregående skole
Sivilstatus: Enkelt
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Ingen
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: 20 millioner (per 1. juli 2020)
Rikdomskilde: YouTubing, sosiale medier, skuespill, merkevarepartnerskap og andre satsinger
Høyde: 6 ′ 1 ″ (1,85 m)
Vekt:

85 kg

Tidlig liv og karriereinformasjon

Jake Paul ble født 17. januar 1997 i Cleveland, Ohio, av Gregory Allan Paul og Pamela Ann Stepnick. Hans far er en megler, mens moren er sykepleier. Jake vokste opp i Westlake, Ohio, og gikk på Westlake High School.

Imidlertid forlot han videregående i løpet av junioråret for å fokusere på skuespillerkarrieren. Etter at han droppet fra videregående skole, flyttet Jake Paul sammen med sin eldre bror, Logan Paul, fra Cleveland til Los Angeles.

Jakes interesse for å forfølge en karriere i YouTubing var mest inspirert av hans eldre bror. Logan Paul begynte å lage videoinnhold i en øm alder, og han viste seg allerede å være god på det. Da Logan endelig bestemte seg for å forfølge en heltidskarriere i sosiale medier, trodde Jake at noe godt kunne komme ut av det. Så han begynte også å lage sine egne videoer. Han publiserte sine første seriøse videoer på Vine i september 2013.

Jakes first Vine-videoer ble generelt godt mottatt, noe som ga ham drivkraften til å fortsette. Da Vine ble dysfunksjonell, hadde Jake Paul samlet mer enn 5,1 millioner følgere og over 2 milliarder visninger.

Som mange vloggere på Vine flyttet Jake til YouTube og fortsatte med sitt videopubliseringsarbeid på plattformen. Han opprettet sin egen vlogkanal, JakePaulProductions, som i skrivende stund hadde fått mer enn 20,1 millioner abonnenter og 6,5 milliarder visninger.

I tillegg til sin vellykkede karriere som YouTuber og internettpersonlighet, har Jake Paul også gitt ut flere sanger og musikkvideoer, samt omtalt i filmer og TV-show.

Jake Pauls nettoverdi

Per 1. juli 2020 hadde Jake Paul en nettoverdi på 20 millioner dollar. Han skylder en betydelig del av sin formue til sin vellykkede karriere som YouTuber, internettpersonlighet og skuespiller.

Som YouTuber tjener Jake Paul for det meste fra inntektsgenererende visninger og kampanjer på sin YouTube-kanal. På TV huskes han mest for sin rolle i Disneys Bizaardvark. Andre TV-show som Jake har omtalt i inkluderer The Monroes, Walk the Prank og The Price Is Right. Han dukket opp i de to siste som spesialgjest.

Jake har også gjort filmopptredener, inkludert 2016-tallet Danse Camp og Mono, samt flymodus i 2019. Selv om det er uklart hvor mye han tjente på de forskjellige skjerminnsatsene, bidro det definitivt til hans nettoverdi.

Jake Paul har også gitt ut mange musikkvideoer. En av disse musikkvideoene, med tittelen It's Everybody Bro, ble gitt ut gjennom et partnerskap med hans underholdningssamarbeid, Team 10. Team 10 ble grunnlagt med oppdraget å hjelpe tenåringer til å oppdage og utforske deres kreative potensial. Noen av investorene i $ 1 million-prosjektet inkluderer Horizons Alpha, Sound Ventures & A-Grade Investments, Danhua Capital og Adam Zeplain.

Livsleksjoner fra Jake Paul

1. Følg drømmene dine

Verden vrimler av vellykkede mennesker som ofret mye for å forfølge sitt fulle mål av lykke. Og Jake Paul er en slik person. Paul droppet fra Westlake High School for å fokusere på hans skuespillers lidenskaper, og det er en beslutning han aldri har angret på.

2. Prøv alt til du finner hva som fungerer

Jake Paul er kjent for mange mennesker for sine fengslende YouTube-stuntvideoer, imponerende skuespillferdigheter og en umettelig appetitt for kontrovers (ordspill ment).

gode bøker for 10-13 åringer

Men det har vært en lang vei å bli den berømte YouTuber og internettpersonligheten han er. Jake prøvde å presse lykken på forskjellige andre felt også, inkludert bryting, boksing og sang. Vel, han har kanskje ikke gjort noen vesentlige fremskritt med sin bryting og boksing. Imidlertid viser det hvor bestemt en mann kan være i jakten på sine drømmer og lykke.

3. Utnytt enhver mulighet som kommer din vei

At Jake Paul har vært gjenstand for kontrovers er hevet over tvil. Imidlertid har han alltid utnyttet dårlig publisitet for å utvide sitt merke. Paul har siden tatt imot en av hovedreglene for å lykkes i det mørke sosiale medielandskapet - enhver reklame er god omtale. Han er også en mester i å snu kritikk til sin fordel.

Berømte sitater av Jake Paul

“Mange [influencers] er lat. De er kule med en fin bil eller litt penger i banken ... '

'Tror du Leo DiCaprio nettopp reiste seg ut av sengen en dag og ble en Oscar-vinnende skuespiller uten å legge arbeidet inn?'

212 betydning

“Jeg måtte overvinne mobbere og andre mennesker som ikke likte meg og plaget meg. Jeg overvant de tingene med positive bekreftelser og sette mål. Når jeg satte meg mål, lot jeg ingenting komme i veien for at jeg brøt dem. Da jeg oppnådde suksess, falt mange av disse tingene og ble mindre viktige. ”

«Jeg er aldri fornøyd. Det var bare 20-årsjubileet for Bad Boy Records, og de snakker fortsatt om Biggie . Jeg vil at folk skal snakke om meg når jeg er borte. '

“Du kan bli den du vil være. Du kan gjøre det du vil gjøre. ”

Endelig ord

Jake Paul er bare 23 år gammel. Hans prestasjon som YouTuber, skuespiller og internettpersonlighet er imidlertid imponerende. Historien hans er et bevis på at suksess ikke nødvendigvis er knyttet til alder, utdanningsbakgrunn eller bransjen man begir seg på.

Del Med Vennene Dine: