James Charles 'nettoverdi og hvor mye han tjener på YouTube

InnholdsfortegnelseHvem er James Charles?

James Charles Dickenson, populært kjent som James Charles, er en amerikansk YouTuber, internettpersonlighet og makeupartist. James steg frem i 2016, og populariteten hans steg raskt i været, takket være hans YouTube-kanal som først og fremst fokuserer på sminke.

Men mens han for det meste er kjent som YouTuber, har James Charles også gjort en karriere på andre populære sosiale medieplattformer. Hans Instagram- og TikTok-kontoer har vært medvirkende til å forme karrieren hans. James vil også gå på plate som den aller første mannlige ambassadøren for CoverGirl.

Kjappe fakta

Fullt navn: James Charles Dickinson
Populært navn: James Charles
Kjønn: Mann
Bursdag: 23. mai 1999
Alder: 21 år
Foreldre: Christie Dickinson, far ukjent
Søsken: Ian Jeffrey
Fødested: Albany County, New York, USA
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: amerikansk
Utdanning: Bethlehem Central High School
Sivilstatus: Ugift
Seksuell orientering: Homofile
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Ingen
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 22 millioner (per 1. august 2020)
Rikdomskilde: YouTube, Internett, modellering og andre satsinger
Høyde: 5 ′ 10 ″ (1,75 m)
Vekt: 68 kg; I pund: 150 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

James Charles ble født 23. mai 1999 i Albany County, New York, av Christie Dickinson. Charles startet sin profesjonelle karriere som internettpersonlighet ved å lansere YouTube-kanalen sin 1. desember 2015. Etter å ha tatt eksamen fra Bethlehem Central High School i juni 2017 bestemte han seg for å kaste sin fulle vekt bak karrieren i YouTubing.

I skrivende stund (4. august 2020) hadde James Charles YouTube-kanal fått over 20,3 millioner abonnenter og samlet mer enn 2,3 milliarder visninger. Kanalen er for tiden den mest abonnerte på YouTube-kanalen med fokus på skjønnhet og sminke.

Charles 'andre sosiale mediekontoer har også gjort det utrolig bra. Per januar 2020 hadde Instagram-kontoen hans mer enn 16,3 millioner følgere.

11. oktober 2016 ble Charles den første mannlige ambassadøren for kosmetikkgiganten CoverGirl, i en stilling som så ham jobbe sammen med Katy Perry. Det er ingen vond prestasjon, spesielt med tanke på at han bare var sytten år da. I tillegg til partnerskapet med CoverGirl, har Charles også hatt et vellykket samarbeidsforhold som merkevareambassadør for So Lashy! av BlastPro Mascara.

Charles imponerende sminkeevner har ikke bare sikret ham lukrative avtaler med store kosmetikkprodukter. Han har også vært på radaren til bemerkelsesverdige musikere. I mars 2019 sminket han musikkvideoen til sangen Sally Walker av rapperen Iggy Azalea.

222 symbolikk

Men James Charles 'oppgang til toppen som YouTuber var ikke alltid rosenrød. Takket være sin forkjærlighet for kontrovers har den berømte YouTuber også rekorden for den første YouTube-personligheten som mistet mer enn 1 million abonnenter på 24 timer.

Det er også verdt å påpeke at James Charles er åpen homofil. Det kan være grunnen til at han berømt omtaler sine online-fans som ‘søstre.’ Hans seksuelle legning har gitt ham fans og kritikere i like stor grad.

James Charles 'nettoverdi

Fra 1. august 2020 hadde James Charles en nettoverdi på 22 millioner dollar. Han har tjent mye av sin rikdom fra YouTube-kanalen sin, som fokuserer på sminke og skjønnhet. Ifølge estimater kan James tjene så mye som $ 5 millioner årlig kun fra visninger på YouTube-kanalen sin.

bokserie for 4 åringer

I tillegg til YouTube tjener James Charles også penger på inntektsgenererende annonser og salg av varer på sine andre sosiale mediekontoer, som Instagram og TikTok. Noen av de anerkjente merkene han har samarbeidet med på sin Instagram-konto inkluderer Covergirl og Morphe Cosmetics.

I tillegg til inntekt fra sine sosiale mediekontoer, har James Charles også foretatt ulike investeringer i detaljhandel og eiendom. Han grunnla en klær som kjent som Sisters Apparel, i samarbeid med Jeffree Star. En feide mellom duoen ga Sisters Apparel noe slag, og i mai 2019 ble kleslinjen tatt frakoblet et øyeblikk. Charles samarbeidet imidlertid umiddelbart med en ny distributør, og en måned senere ble Sisters Apparel relansert for alvor.

Når det gjelder eiendom, er James Charles tilknyttet et hjem i Encino, California, som han kjøpte i februar 2020 til en kostnad på 7 millioner dollar.

Livsleksjoner fra James Charles

1. Vær stolt av identiteten din

Som vi allerede har antydet, er James Charles homofil og stolt av det. Han er bevis på at suksess ikke er knyttet til seksuell legning. Alt du trenger for å lykkes er sterk viljestyrke og lidenskap for det du gjør.

2. Hver reklame er god reklame

James Charles har en umettelig appetitt for kontrovers. Hans utrolige evne til å dømme skandaler har spilt en viktig rolle i å øke populariteten hans.

3. Beklager feilene dine

38 engelnummer

Alle kjendiser gjør feil, ikke så mange beklager, og bare en håndfull foretrekker å utstede offentlige unnskyldninger. I 2017 beklaget James Charles åpent for å ha gjort en støtende vits om Afrika og ebola, og unnskyldningen var inderlig. Med sine egne ord sa han: “Jeg er ekstremt lei meg for det jeg sa. Det er ingen unnskyldninger. Ingen skylder meg tilgivelse , men jeg har lært mye av opplevelsen. Jeg håper at menneskene som kan se opp til meg, vil kunne lære av feilene mine og ikke gjenta dem. ”

Sitater av James Charles

“En flott designer søker ikke aksept. Glem alt du vet og lær noe hver dag. Alt kreativt arbeid begynner med å gjøre noe med hendene. ”

'Jeg falt i sminke ved et uhell, men jeg fant kjærligheten min til det, og en gang innså jeg at jeg faktisk kunne gjøre det til en enorm virksomhet, det var da jeg begynte å ta det litt mer seriøst, men det er alltid noe jeg visste kan være noe. ”

'Mascara kan definitivt være en av de vanskeligste delene av skjønnhetsrutinen.'

“Mine følgere er noen av de mest lojale menneskene der ute. De vet alt om meg og livet mitt. De kjenner til alt dramaet mitt med gutter som jeg har forelsket meg i, alle de dumme tingene som egentlig ikke betyr noe. Men alt dette lar meg bygge et nært forhold til dem. ”

“Da jeg begynte å sminke, var foreldrene mine ... .. Du har absolutt ikke på deg det ut av huset. Først trodde jeg at de ikke var fornøyd med at jeg hadde på meg det, men senere skjønte jeg det var av frykt for at jeg skulle bli mobbet og latterliggjort på skolen. ”

Endelig ord

James Charles er kanskje ikke blant de ti beste YouTubers som har tjent mest ennå. Men 21 år gammel og med tanke på sin unike YouTube-sjanger, er det trygt å anta at Charles har en lysere fremtid foran seg.

Del Med Vennene Dine: