Jay Cutlers nettoverdi og mest forbløffende karriereprestasjoner

InnholdsfortegnelseHvem er Jay Cutler?

Jay Christopher Cutler er en pensjonert amerikansk fotball quarterback som tilbrakte sin profesjonelle karriere hos tre National Football League (NFL) klubber - Denver Broncos (2006–2008), Chicago Bears (2009–2016) og Miami Dolphins (2017).

Før han begynte i NFL, spilte Cutler tidligere for Heritage Hills High School i Lincoln City, Indiana og Vanderbilt University i Nashville, Tennessee.

Kjappe fakta

Fullt navn: Jay Christopher Cutler
Populært navn: Jay Cutler
Kjønn: Mann
Bursdag: 29. april 1983
Alder: 37 år
Foreldre: Jack Cutler og Sandy Cutler
Søsken: Jenna Cutler
Fødested: Julenissen, Indiana
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Hvit
Utdanning: Heritage Hills High School og Vanderbilt University
Sivilstatus: Skilt.
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Camden Jack Cutler, Jaxon Wyatt Cutler og Saylor James Cutler
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 30 millioner (per 1. desember 2020)
Rikdomskilde: Amerikansk fotballlønn og andre ventures
Høyde: 6 ′ 3 ″ (1,91 m)
Vekt: 105 kg; I pund: 231 pund.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Jay Cutler ble født 29. april 1983 i Santa Claus, Indiana, av Jack Cutler og Sandy Cutler.

Cutler gikk på Heritage Hills High School hvor han formelt startet sin amerikanske fotballkarriere. Han ble startbacken for skolens fotballag i tre år på rad.

I løpet av videregående karriere inspirerte Jay Cutler laget sitt til en rekke historiske seire, inkludert en 90–0-shutout på Pike Central High School. Han var bemerkelsesverdig suksessfull i senioråret, der laget hans gikk ubeseiret i hele sesongen og vant også det prestisjetunge 3A State Championship.

I tillegg til å spille fotball på videregående skole, var Cutler også svært begavet i andre idretter som basketball og baseball.

Etter å ha fullført videregående, meldte Jay Cutler seg inn på Vanderbilt University, hvor han fortsatte å pleie fotballtalentene sine. Cutler forsøkte ubarmhjertig å utmerke seg, og fortsatte med å slå flere rekorder, inkludert å være den første nybegynneren som scoret det høyeste antallet touchdowns og rushing yards i Vanderbilts historie. Han fulgte også studiene flittig, og til slutt ble han utdannet ved institusjonen i 2005 med en bachelorgrad i menneskelig og organisatorisk utvikling.

Et år etter at han ble uteksaminert fra universitetet, begynte Jay Cutler sin profesjonelle fotballkarriere etter at han ble valgt av Denver Broncos som den 11. beste sammenlagtvalget i første runde. Han signerte en avtale på $ 48 millioner med klubben, som inkluderte $ 11 millioner i bonuser.

Cutler spilte med Denver Broncos til 2008. I 2009 ba han om å bli byttet til Chicago Bears, som hadde vært hans favorittlag siden barndommen. Han signerte en 2-årig avtale på 30 millioner dollar med Bears, før han signerte en 7-års forlengelse med klubben i 2014. Dessverre ble hans karriere hos Bears plaget av uopphørlige skader som førte til hans triste ytelse.

I 2017 ga Bears ut Cutler via en $ 2 million buyout. Han vurderte å trekke seg fra profesjonell fotball, men ombestemte seg og signerte en 1-års $ 10 millioner avtale med Miami Dolphins. Han trakk seg til slutt etter slutten av 2017-sesongen.

Følgende er noen av prisene og utmerkelsene som Jay Cutler oppnådde i løpet av sin fotballkarriere:

• Pro Bowl-pris i 2008
• American Football Congress (AFC) utmerkelse som lederplass i 2008
• AFC Offensive Player of the Month Award i september 2008
• AFC Offensive Player of the Week-prisen i uke 10 i 2008
• Ukens FedEx Air Player-pris i uke 16 i 2009

Jay Cutlers nettoverdi

matematiske kunstprosjekter 3. klasse

Per 1. desember 2020 hadde Jay Cutler en nettoverdi på 30 millioner dollar. Som du kanskje har gjettet, kommer nesten hele hans rikdom fra hans lange og berømte karriere som amerikansk fotballspiller.

Cutler var en av de best betalte fotballspillerne i løpet av karrieren. For eksempel tjente han 22,5 millioner dollar i 2014/2015 sesongen, og dukket opp som NFLs best betalte quarterback. Han tjente totalt 54 millioner dollar i lønn alene i løpet av sin tid med Chicago Bears. Til sammen tjente Cutler minst 120 millioner dollar i lønn gjennom hele NFL-karrieren.

I tillegg til NFL-lønn, har Jay Cutler også snudd flere eiendommer i løpet av årene. Imidlertid har mange av hans eiendomsinnsats dessverre havnet i store tap.

I 2014 kjøpte Cutler og hans nå fremmede kone, Kristin Cavallari, et hjem på 11.000 kvadratmeter i Lake Forest, Illinois for 4,25 millioner dollar. De solgte senere herskapshuset i 2017 for $ 3,6 millioner, og aksepterte et tap på $ 600.000. I 2012 kjøpte Cutler og Cavallari en eiendom på 20.000 kvadratmeter i Nashville, Tennessee, for 5,3 millioner dollar. Paret solgte eiendommen i juli 2020 for $ 3,7 og aksepterte enda et tap.

I 2018 betalte Cutler og Cavallari 4,2 millioner dollar for en 35 hektar stor hobbygård i Nashville-området. Det er uklart hva som ble av denne eiendommen siden paret delte seg.

Leksjoner fra Jay Cutler

1. Forsøk å utmerke deg selv

Som profesjonell idrettsutøver var Jay Cutler kjent for sin nådeløse søken etter høyere prestasjoner. Han forsøkte alltid å gi sitt beste til spillet selv når han var plaget av skader.

2. Gå dit lidenskapene dine ligger

Selv om Cutler startet sin fotballkarriere i Denver Broncos, ba han til slutt om å bli byttet til Chicago Bears, som var hans favoritt barndomslag. Og det sier seg selv at han tilbrakte den bedre delen av sin profesjonelle karriere med å spille for Bears.

3. Hold deg alltid fokusert

Cutler kan ha vært dypt lidenskapelig opptatt av å spille fotball. Imidlertid holdt han seg også fokusert på studiene. Hans akademiske karakterer var like gode som prestasjonene hans på banen.

Berømte sitater av Jay Cutler

'Men nå vinner gjør alle øvelsene og alt hardt arbeid verdt.'

topp ti bøker for 12 åringer

“Jeg tar sjanser (på fotballbanen), men jeg tror de beregner sjanser. Jeg vet hva jeg gjør. '

“Hvis noen sier at vi er et dårlig team, vil jeg krangle med dem hele dagen. Vi har store talenter og mange spill igjen å spille. ”

'Det er grunnen til at jeg ønsket å gå opp og kaste, for å få litt oppmerksomhet i media og ri den bølgen litt.'

15 okt stjernetegn

'Vi snakker om slepet, som er greit ... Det er alt alle ønsket at det skulle være, og forhåpentligvis kan vi fortsette det.'

Konklusjon

Jay Cutler er en tidligere amerikansk fotballspiller som slo mange gamle rekorder og satte nye i løpet av sin profesjonelle karriere. Han har siden pensjonert seg fra banen og involverer seg stort sett i frivillig arbeid.

Del Med Vennene Dine: