Jeffree Star's Net Worth: Her er hvordan skjønnhetsguruen tjente sine millioner

Innholdsfortegnelse



Hvem er Jeffree Star?

Jeffrey Lynn Steininger Jr., populært kjent som Jeffree Star, er en amerikansk skjønnhetsguru, modell, motedesigner, singer-songwriter, DJ, skuespiller, YouTuber og gründer.

Som forretningsmann er Jeffree Star mest kjent som grunnleggeren og eieren av den kosmetiske giganten, Jeffree Star Costmetics.

Star, som også er åpent homofil, er for tiden den best betalte YouTube-personligheten i verden.

Kjappe fakta

Fullt navn: Jeffrey Lynn Steininger Jr.
Populært navn: Jeffree Star
Kjønn: Mann
Bursdag: 15. november 1985
Alder: 35 år
Foreldre: Jeffrey Lynn Steininger Sr. og Marra Shubyann Lindstrom Steininger
Søsken: Ingen
Fødested: Los Angeles County, California
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Hvit
Utdanning: Pacifica videregående skole
Sivilstatus: Singel, men tidligere i et forhold med Nathan Schwandt
Seksuell orientering: Homofile
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Ingen
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 250 millioner (per 1. desember 2020)
Rikdomskilde: Modellering, motedesign, sang, sangskriving, DeeJaying, skuespill, YouTubing og andre satsinger
Høyde: 6 ′ 1 ″ (1,85 m)
Vekt: 71 kg; I pund: 157 pund.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Jeffree Star ble født 15. november 1985 i Los Angeles County, California, av Jeffrey Lynn Steininger Sr. og Marra Shubyann Lindstrom Steininger. Star's far begikk selvmord da han bare var seks år gammel, og han ble for det meste oppdratt av moren sin som var modell.

Jeffree interesserte seg for modellering fra en øm alder. Han eksperimenterte ofte med morens sminke, og da han gikk på ungdomsskolen, overbeviste han moren sin om å la ham bruke noe av sminken sin til skolen.

Etter eksamen fra videregående skole flyttet Jeffree Star til Los Angeles, hvor han godtok flere modellerings- og musikkjobber for å få endene til å møtes. I helgene ville han delta på Hollywood-klubber som utdannet seg som en profesjonell make-up artist. Tilsynelatende betalte hans krumspring, da han ofte ble ansatt for å sminke for kjente kjendiser hjemme mens han også jobbet med sidejobber i bryllup og moteskudd.

Over tid ble Jeffree Star populær på den sosiale medieplattformen MySpace. Han utnyttet sine store sosiale medier etter for å markedsføre motedesign, modellering og musikktalenter.

Star ville regelmessig legge ut sminketips og sanger til MySpace-siden sin, og ble en av de mest populære kjendisene på plattformen. Bildene hans kunne generere opptil 50000 kommentarer. I 2006 var han den mest tilknyttede profilpersonligheten på MySpace, og ble også ansett som en av de mest populære uavhengige artistene på plattformen.

Rundt samme tid ble Jeffree Star venn med Peaches 'trommeslager, Samantha Maloney, som utfordret ham til å bli musiker på heltid. Han fulgte rådene til Maloney og offisielt startet musikkarrieren, med fokus på electronica og pop.

I 2009 ga Star ut sin debut og eneste studioalbum, med tittelen Beauty Killer. Albumet var en suksess og toppet seg som nummer 7 på den amerikanske Billboard Top Electronic Albums-listen. En av de mest populære sangene på albumet inkluderer Lollipop Luxury (ft. Nicki Minaj ).

I 2010 signerte Jeffrey Star med Akon Konvict Muzik med intensjon om å gi ut sitt andre album. Imidlertid forlot han Konvict Muzik og avviste mangel på kjemi mellom ham og Akon . Star har siden fulgt opp debutalbumet med 4 utvidede skuespill i tillegg til 5 musikkvideoer.

I 2014 grunnla Jeffree Star sin mest lønnsomme kosmetiske satsning noensinne, e-handelsmerket Jeffree Star Cosmetics. Han promoterte merkevaren gjennom videoer publisert på sin YouTube-kanal, og ble til slutt en av de mest populære YouTube-stjernene. I oktober 2020 hadde hans YouTube-kanal fått 17,4 millioner abonnenter samt 2,4 milliarder visninger.

Jeffree Star har også fulgt en skuespiller- og DJ-karriere. Som skuespiller har han for det meste dukket opp i doku-serier, blant annet med på 5 episoder av The Secret World of Jeffree Star (2018) og 9 episoder av The Beautiful World of Jeffree Star (2019).

bøker om mangfold for førskolebarn

Jeffree Star’s Net Worth

Per 1. desember 2020 hadde Jeffrey Star en nettoverdi på 250 millioner dollar. Mye av rikdommen hans kommer fra hans dekorerte karriere som makeup-artist, motedesigner og YouTube-personlighet.

I et 2018-intervju med YouTuber-medarbeideren Shane Dawson, hevdet Star at han tjente oppover $ 100 millioner årlig kun fra merkevaren Jeffree Star Cosmetics. Selv om disse påstandene ikke kan verifiseres uavhengig, er de i stor grad troverdige, med tanke på Jeffreys overdådige livsstil som skildret i intervjuet og mange av hans helt egne YouTube-videoer.

Det er også verdt å merke seg at kosmetikkmerket siden den gangen har gitt ut en variert samling av produkter, inkludert flytende leppestifter i velur, øyenskyggepaletter, leppeskrubb, samt klær og tilbehør. I tillegg eier Star all frakt og oppfyllelse sentre som brukes av Jeffree Star Cosmetics og forskjellige andre dropshipping-selskaper.

Foruten Jeffree Star Cosmetics, er YouTube en annen viktig inntektstaker for Jeffrey Star. Ifølge en rapport fra 2018 av Forbes tjente Star 18 millioner dollar i YouTube-inntekter alene.

Andre bemerkelsesverdige gründerforetak av Jeffrey Star inkluderer investeringer i cannabis- og eiendomsnæringen.

Leksjoner fra Jeffree Star

1. Å gi opp er ikke et alternativ

På slutten av musikkarrieren var Jeffree Star egentlig konkurs. Imidlertid ga han aldri opp ambisjonene om å bli modell- og sminkeguru. I stedet reddet han de små besparelsene han satt igjen for å grunnlegge Jeffree Star Cosmetics.

2. Ha en finger i hver kake

Å oppnå meningsfull rikdom avhenger av hvor mange inntektsgenererende anstrengelser du involverer deg i. Star ser ut til å forstå denne viktige suksessleksjonen, og det er derfor han flittig driver med mange økonomiske satsinger.

3. Ikke vær der du ikke finner oppfyllelse

Etter signering med Akon 'S Konvict Muzik plateselskap, Jeffrey Star føltes som om det var en personlighetskollisjon mellom ham og Akon . Slik forlot han etiketten.

Berømte sitater av Jeffree Star

'Vær deg selv, du blir mye lykkeligere.'

12 okt dyrekretsen

'Hatere er bare forvirrede beundrere fordi de ikke kan finne ut årsaken til at alle elsker deg.'

“Hele livet mitt er en motsetning med vilje - å få deg til å tenke. Jeg tror folk har glemt hvordan de skal ha sine egne meninger. De venter alltid på at noen skal fortelle dem hva de skal gjøre og hva de skal ha på seg - det er så kjedelig. '

'Husk at ekte skjønnhet kommer innenfra - innenfra flasker, krukker, komprimatorer og leppestiftrør.'

“Vil du vite hvem dine sanne venner er? Skru opp og se hvem som fremdeles er der. '

Konklusjon

Jeffree Star er en av få kunstnere som er mange talentfulle der ute. Han er modell, sminkeartist, YouTuber, sanger, motedesigner og gründer ... alt sammen rullet inn i ett. Og dette er ikke bare titler. De er store inntektsstrømmer for skjønnhetsguruen, noe som forklarer hans nettoverdi på 250 millioner dollar.

14 feb dyrekretsen

Del Med Vennene Dine: