Jenna Marbles 'nettoverdi og hvordan hun ble en YouTube-sensasjon

InnholdsfortegnelseHvem er Jenna Marbles?

Jenna Nicole Mourey, populært kjent som Jenna Marbles, er en amerikansk YouTube-personlighet, vlogger, skuespillerinne, filmprodusent og komiker. Marbles ble en YouTube-personlighet i 2010 etter å ha lansert sin første YouTube-kanal. Hun har vært en aktiv vlogger siden den gang.

Per september 2019 hadde Marbles YouTube-kanal samlet rundt 3,3 milliarder visninger og 20 millioner abonnenter. Og per november 2020 ble kanalen rangert som den 177. mest abonnerte YouTube-kanalen.

Den oppsiktsvekkende YouTuber har oppnådd en rekke priser og anerkjennelser gjennom hele karrieren. Hun vant Viral Superstar Award ved Young Hollywood Awards i 2014. I 2017 vant hun en Streamy Award i kategorien YouTube Ensemble. Marbles har også tittelen for å være den første personligheten på sosiale medier som har en voksfigur vist på Madame Tussauds Museum i New York City.

26. juni 2020 bekreftet Marbles kjæreste Julien Solomita via Twitter at Jenna ville ta en pause fra YouTube-kanalen sin. Det kom også fram at paret satte sin felles podcast og Twitch-strømmer på ubestemt tid.

Kjappe fakta

Fullt navn: Jenna nicole mourey
Populært navn: Jenna Marbles
Kjønn: Hunn
Bursdag: 15. september 1986
Alder: 34 år
Foreldre: Tom Mourey og Deborah Mourey
Søsken: Devon Mourey
Fødested: Rochester, New York
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Hvit, fransk, italiensk, tysk og irsk
Utdanning: Brighton High School, Suffolk University og Boston University
Sivilstatus: Ikke relevant
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Ingen
Dating: Julien Solomita
Nettoformue: USD 8 millioner (per 1. desember 2020)
Rikdomskilde: YouTubing, Vlogging, skuespill, filmproduksjon, komedie og andre konserter
Høyde: 5 ′ 5 ″ (1,65 m)
Vekt: 55 kg; I pund: 121 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Jenna Marbles ble født 15. september 1986 i Rochester, New York, til Tom Mourey og Deborah Mourey. Hennes far er kjemiforsker, mens moren er en slags leder og personlig assistent.

Etter eksamen fra Brighton High School i 2004, flyttet Jenna Marbles til Boston og meldte seg på Suffolk University, hvor han oppnådde en Bachelor of Science-grad i psykologi. Hun har også en mastergrad i sportspsykologi og rådgivning fra Boston University.

Etter at han ble uteksaminert fra universitetet, godtok Marbles flere ulike jobber for å få endene til å møtes, inkludert å jobbe som bartender, go-go-danser og mottakelser. I 2010 startet hun sin YouTube-karriere ved å laste opp en serie videoer til sin nylig lanserte YouTube-kanal. Hennes første video med tittelen, Charles Franklin Marbles is a Sad Sad Man, hadde høstet over 2,1 millioner visninger i mars 2020.

Samme år hun lanserte sin YouTube-karriere, jobbet Jenna Marbles også for Barstool Sports, og bidro til selskapets kvinnelige orienterte gren kjent som StoolLala. Hun forlot selskapet et år senere og bestemte seg for å fokusere sin fulle oppmerksomhet på vlogging.

Foruten hennes suksess som YouTuber og vlogger, er Jenna Marbles også en kjent skuespiller, filmprodusent og komiker.

Jenna Marbles Net Worth

Per 1. desember 2020 hadde Jenna Marbles en nettoverdi på 8 millioner dollar. YouTube-inntekt står for en betydelig del av nettoverdien hennes.

En av Jennas mest vellykkede YouTube-videoer heter 'How To Trick People Into Thinking You’re Good Looking'. Videoen klarte å samle opp 5,3 millioner visninger i løpet av den første uken alene, og har siden blitt sett mer enn 67,3 millioner ganger.

‘Hvordan unngå å snakke med folk du ikke vil snakke med’ var også en bemerkelsesverdig suksess. Videoen ble sett 36,2 millioner ganger i mars 2018. Den ble omtalt i New York Times så vel som ABC News i august 2011.

Andre populære YouTube-videoer av Jenna Marbles inkluderer:

• Drunk Makeup Tutorial (2012)
• Hvordan gjøre deg klar for en date (2012)
• Hva jenter gjør i bilen (2012)
• White Girls At The Club (2012)
• Ting jenter lyver om (2013)
• Hvordan jenter blir kledd (2014)

I tillegg til YouTube-inntjening tjener Jenna Marbles også penger på film- og TV-konserter.

Som skuespillerinne huskes hun mest for sin rolle som Eve i en episode av Epic Rap Battles of History kjent som ‘Adam vs.Eva’. Hennes andre bemerkelsesverdige konserter på storskjerm inkluderer å vises i en episode av MTV-showet, Ridiculousness, samt å spille seg selv i filmen Smoosh: The Movie (2015). Og som filmprodusent har Marbles jobbet med høyprofilerte filmer, inkludert 2016-thrilleren Maximum Ride.

Andre inntektsgenererende satsinger fra Marbles inkluderer å lansere et hundelekermerke kjent som Kermie Worm & Mr. Marbles, samt å lage en serie artikler med noen av hennes minneverdige sitater.

Leksjoner fra Jenna Marbles

1. Start et sted

Jenna Marbles ’vlogging- og skuespillerkarriere tok ikke av med det første hun ble uteksaminert fra universitetet. Mens hun jobbet for å pleie karrieren, måtte hun kjempe med flere ulike jobber for å få endene til å møtes.

2. Bygg et kraftig merke som du kan tjene på

Marbles er kjent blant fansen for sine korte og slagkraftige sitater, inkludert 'Hva er dette?' og “Lagben! Hun har siden tjent penger på sitatene sine ved å lage varer med disse sitatene.

3. Legg igjen spor

Jenna har ikke bare vunnet en rekke priser for sitt arbeid som vlogger og skuespillerinne. Hun er også udødeliggjort som voksfigur på Madame Tussauds Museum i New York City, den første personligheten på sosiale medier som noensinne har oppnådd den prestasjonen.

Berømte sitater av Jenna Marbles

'Gi aldri, aldri, aldri opp, for du er her av en grunn, selv om det bare er å le av katter på internett.'

“Hvis du ble født veldig stygg som meg, vær ikke redd. Det er trinn du kan ta for å se bra ut. På en måte.'

'For å finne ut hvem du er, vil du på et eller annet tidspunkt måtte føle deg veldig isolert, utelatt, annerledes.'

Noen ganger liker jeg å tenke at det ville være fint om du bare hadde en karakter og ditt personlige liv som ditt personlige liv. Livet mitt er absolutt der ute, vet du? ”

'Når jeg føler meg trist, eller ensom, og jeg ikke vet hva jeg gjør, og jeg ikke vet hvor jeg skal, forestiller jeg meg at Cool Awesome Future-versjonen av meg selv bare forteller meg selv,' Det er greit'. Du må bare ta den giraffen i ørene og ri den ut. ”

23 nov dyrekretsen

Konklusjon

Jenna Marbles har fulgt en strålende, tiår lang karriere som YouTuber, skuespillerinne og komiker. Selv om hun nylig har tatt en pause fra YouTube-kanalen sin, kan hun bare komme tilbake med mer glitrende videoer for å holde fansen engasjert og informert.

Del Med Vennene Dine: