Jessica Albas nettoverdi er nok til å plassere henne blant Hollywoods rikeste skuespillerinner

InnholdsfortegnelseHvem er Jessica Alba?

Jessica Marie Alba er en amerikansk skuespillerinne og forretningskvinne som er mest kjent for flere Hollywood-storfilmer som Fantastic Four, Little Fockers, og Valentinsdag .

Som forretningskvinne er Jessica Alba tilknyttet The Honest Company, et miljøvennlig forbruksvareselskap som for det meste handler med baby-, husholdnings- og personlige produkter.

Alba regnes også som en av de mest sexy kvinnene på planeten. Hun har omtalt i mange magasiner, inkludert Vanity Fair, Men's Health og FHM som en av verdens vakreste kvinner.

Kjappe fakta

Fullt navn: Jessica Marie Alba
Populært navn: Jessica Alba
Kjønn: Hunn
Bursdag: 28. april 1981
Alder: 39 år
Foreldre: Mark David Alba og Catherine Louisa
Søsken: Joshua Alba
Fødested: Pomona, California
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Dansk, walisisk, fransk, tysk, engelsk, meksikansk og kanadisk
Utdanning: Claremont High School, Atlantic Theatre Company og American School
Sivilstatus: Gift
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Cash Warren
Barn: Honour Marie Warren, Haven Garner Warren og Hayes Alba Warren
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 350 millioner (per 1. november 2020)
Rikdomskilde: Skuespill, godkjennelsestilbud og andre satsinger
Høyde: 5 ′ 7 ″ (1,7 m)
Vekt: 56 kg; I pund: 123 pund.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Jessica Alba ble født 28. april 1981 i Pomona, California, av Mark David Alba og Catherine Louisa.

Alba utviklet en interesse for å opptre i en alder av fem år. I 1992 klarte hun å overtale moren til å ta henne med til en skuespillkonkurranse i Beverly Hills. Heldigvis vant Jessica konkurransen og ble tildelt hovedprisen som inkluderte gratis skuespillerundervisning. Hun benyttet seg av disse gratis leksjonene for å forbedre hennes skuespillerkompetanse. Ni måneder senere ble hun signert av en agent.

I 1994, i en alder av 13, startet Jessica Alba formelt sin profesjonelle skuespillerkarriere ved å vises i en mindre rolle i filmen Camp Nowhere. Rundt samme tid aksepterte hun flere andre mindre roller, inkludert en kort tilbakevendende rolle i Nickelodeons The Secret World of Alex Mack.

Da hun var 19 år, fikk Jessica Alba en rolle som hovedskuespillerinne i den oppsiktsvekkende TV-serien Dark Angel. I 2003 sementerte Alba sin posisjon som en av Hollywoods mest lovende skuespillerinner gjennom filmen Honey.

Andre populære Hollywood-storfilmer som Jessica Alba har spilt i inkluderer:

• Fantastic Four (2005) samt oppfølgeren fra 2007 - Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer,
• Sin City (2005) og dens oppfølger fra 2014 - Sin City: A Dame to Kill For,
• Good Luck Chuck (2007),
• The Eye (2008),
• Little Fockers (2010),
• Machete (2010),
• Valentinsdag (2010),
• Spy Kids: All the Time in the World (2011),
• Machete Kills (2013), og
• Krimserien L.A.’s Finest (siden 2019)

29. oktober stjernetegn

Jessica Albas nettoverdi

Jessica Alba har kontinuerlig etablert seg som en av de mest talentfulle Hollywood-skuespillerinner. Hun har laget Forbes 'liste over De rikeste amerikanske entreprenørene under 40. Fra 1. november 2020 hadde Alba en nettoverdi på 350 millioner dollar, noe som gjorde henne til en av de rikeste skuespillerinner på planeten.

Noen av hennes mest innbringende filmer inkluderer:

• Fantastic Four (2005) - Brutto 330,6 millioner dollar over hele verden
• Little Fockers (2010) - Brutto $ 310,7 millioner over hele verden
• Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007) - Brutto $ 289,0 millioner over hele verden
Valentinsdag (2010) - Brutto $ 216,5 millioner over hele verden
• Sin City (2005) - Brutto $ 158,8 millioner over hele verden
• Mechanic: Resurrection (2016) - Brutto $ 125,7 millioner over hele verden
• Spy Kids: All the Time in the World (2011) - Brutto $ 85,6 millioner over hele verden

I tillegg til skuespill er Jessica Alba også en kløktig investor. Alba, sammen med partneren Christopher Gavigan, var med å grunnlegge The Honest Company, som er best kjent for sine miljøvennlige babyprodukter som babyservietter og bleier. Selskapet produserer også rengjøringsprodukter, kroppspleieprodukter og mange andre husholdningsvarer.

The Honest Company har vokst i store sprang siden det ble lansert i 2012. Innen 2013 sto selskapets nettoverdi på 50 millioner dollar. Et år senere steg formuen til 170 millioner dollar. I 2016 mottok The Honest Company ny finansiering til en verdi av 100 millioner dollar. Sammen med Jessica Albas nye samling av skjønnhets- og hudpleieprodukter som ble lansert noen måneder tidligere, var selskapets verdi 1,7 milliarder dollar.

Per oktober 2017 hadde Jessica Alba en eierandel på 15% i The Honest Company, som oversatt til rundt $ 150 millioner på den tiden. For tiden genererer The Honest Company opp 150 millioner dollar i inntekter i et typisk år. Selskapet produserer også mer enn 100 miljøvennlige produkter, hvorav de fleste selges i USA og Canada via selskapets offisielle nettside.

Som mange kjente Hollywood-skuespillerinner tar Jessica Alba også store lønnsslipp fra godkjenningsavtaler. Som barn dukket hun opp i reklame for J.C. Penney og Nintendo. Alba har støttet mange andre merker gjennom hele sin profesjonelle skuespillerkarriere, inkludert Magnum, Revlon, Lamborghini, Campari, Piaget, Braun og L'Oréal, etc.

Alba har også interessert seg veldig for eiendom. Tidlig i 2017 kjøpte hun et herskapshus i Beverly Hills, Los Angeles, for anslagsvis 10 millioner dollar. Eiendommen på 1,85 mål var tidligere eid av filmprodusent Mike Medavoy. Etter å ha kjøpt eiendommen, startet Alba og mannen hennes en serie renoveringer som presset eiendommens verdi opp med flere tusen dollar.

Leksjoner fra Jessica Alba

24. oktober stjernetegn

1. Start tidlig

Jessica Alba visste at hun var bestemt for en karriere i Hollywood da hun var fem år. Da hun var 11 år, prøvde hun vellykket til en skuespillkonkurranse, og det er en avgjørelse hun aldri har angret på.

2. Vær fast i prinsippene dine

Alba har blitt sitert på at hun ikke gjør nakenhet for en filmrolle. Ifølge henne ville det å virke naken å kompromittere hennes personlige standarder.

3. Vær fordomsfri

Selv om hun hadde en sterk kristen oppvekst, nøler Jennifer Alba ikke med å kritisere noen religiøse synspunkter som hun anser upraktiske eller tilbakegående. For eksempel har hun reist innvendinger mot kirkens kritikk av sex før ekteskap og forhold av samme kjønn.

Berømte sitater av Jessica Alba

'Jeg legger ikke vekt på berømmelse, og det å ha folk rundt meg bare fordi jeg er kjent, gjør at jeg føler meg veldig dårlig om meg selv.'

'Jeg handler om å støtte alle hvis kunst også er den måten de lever av.'

'Min teori er at hvis du ser trygg ut, kan du få tak i noe - selv om du ikke har peiling på hva du gjør.'

dikt fra barn til forelder

'Hemmeligheten med å bruke kraft er ikke å bruke den.'

'Du må være den beste av hva du enn er, men suksessfulle, kule skuespillerinner kommer i alle fasonger og størrelser.'

Konklusjon

Jessica Alba er en av de vakreste kvinnene på jorden. Men under hennes slående ansikt ligger også en go-getter som er villig til å gjøre alt for å få drømmene sine til å bli oppfylt.

Del Med Vennene Dine: