Jessica Simpsons nettoverdi og hvordan hun ble rik og berømt

InnholdsfortegnelseHvem er Jessica Simpson?

Jessica Ann Johnson, populært kjent som Jessica Simpson, er en amerikansk sanger, skuespillerinne, TV-personlighet, motedesigner og gründer.

Som sanger er Simpson mest kjent for de suksessrike singlene I Wanna Love You Forever fra debutalbumet, Sweet Kisses og With You fra hennes tredje album, In This Skin.

Kjappe fakta

Fullt navn: Jessica Ann Johnson
Populært navn: Jessica Simpson
Kjønn: Hunn
Bursdag: 10. juli 1980
Alder: 40 år
Foreldre: Joseph “Joe” Simpson og Tina Ann Simpson
Søsken: Ashlee Simpson
Fødested: Abilene, Texas
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Hvit
Utdanning: Amelia Middle School, J. J. Pearce High School og Texas Tech High School
Sivilstatus: Gift. Tidligere gift med Nick Lachey (fra 2002 til skilsmissen i 2016)
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Eric Johnson
Barn: Birdie Mae Johnson, Maxwell Drew Johnson og Ace Knute Johnson
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 200 millioner (per 1. november 2020)
Rikdomskilde: Sang, skuespiller, motedesign og andre satsinger
Høyde: 5 ′ 3 ″ (1,59 m)
Vekt: 57 kg; I pund: 125 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Jessica Simpson ble født 10. juli 1980 i Abilene, Texas, av Joseph “Joe” Simpson og Tina Ann Simpson. Faren hennes var psykolog og baptist ungdomsminister, mens moren var husmann.

Simpson oppdaget sangtalentene sine i de førtine årene og ville av og til synge på sitt lokale kirkekor. Da hun var tolv år, prøvde hun suksessfullt for The Mickey Mouse Club ved å utføre Amazing Grace, i tillegg til å danse til Ice Ice Baby. Hun endte opp som semifinalist, og endte sammen med fremtidige andre musikere Britney Spears, Justin Timberlake og Christina Aguilera.

Selv om hun ikke vant den ultimate prisen, ga Jessica Simpsons opptreden i The Mickey Mouse Club henne mer drivkraft for å fortsette sin musikalske karriere for alvor. Hun fortsatte å opptre i kirkekoret sitt, til lederen for et kristent musikkselskap kjent som Proclaim Records til slutt oppdaget henne. Simpson signerte umiddelbart med plateselskapet etter å ha opptrådt I Will Always Love You av Dolly Parton.

Dessverre gikk Proclaim Records konkurs, og Jessicas selvtitulerte debutalbum ble aldri gitt ut. Likevel klarte Jessica, gjennom bestemorens økonomiske støtte, å sende begrenset pressing av debutalbumet sitt til flere etiketter og produsenter. Albumet fanget oppmerksomheten til leder av Columbia Records, Tommy Mottola, som fortsatte med å signere Jessica Simpson til plateselskapet sitt.

Gjennom Columbia Records ga Simpson ut sitt offisielle debutalbum med tittelen Sweet Kisses i 1999. Albumet ble en enorm kommersiell suksess og solgte over to millioner eksemplarer bare i USA.

Jessica Simpson har siden fulgt opp med seks studioalbum til, inkludert:

• Uimotståelig (2001)
• In This Skin (2003)
• ReJoyce: Julealbumet (2004)
• En offentlig affære (2006)
• Do You Know (2008)
• God jul (2010)

Utenom musikken har Jessica Simpson også fulgt en karriere innen skuespill. Hun dukket opp sammen med sin tidligere ektemann, Nick Lachey, i en reality-tv-serie Newlyweds: Nick and Jessica (2003 - 2005), som ble sendt på MTV. Simpson er også kreditert for å være vert for VH1-dokumentarserien The Price of Beauty i 2010, så vel som å vises som en mentor på serien Fashion Star som ble sendt fra 2012 til 2013.

I tillegg til TV-rollene har Simpson også dukket opp i mange filmer, inkludert The Dukes of Hazzard (2005), Månedens ansatt (2016), Blonde Ambition (2007) og Private Valentine: Blonde and Dangerous (2008).

kompatibilitet med steinbukken og tvillingene

Jessica Simpsons nettoverdi

Per 1. november 2020 hadde Jessica Simpson en nettoverdi på 200 millioner dollar. Hun har tjent sin rikdom fra forskjellige anstrengelser, inkludert sang, skuespill, motedesign og andre investeringer.

Følgende er estimater av hvor mye Simpson tjente på sine forskjellige musikkalbum:

• Sweet Kisses - Tjenes 5 130 000 dollar fra 4 millioner solgte eksemplarer
• Uimotståelig - Tjenes $ 2.890.000 fra 2,5 millioner solgte eksemplarer
• This Skin - Tjenes $ 8600000 fra 7 millioner solgte eksemplarer
• ReJoyce: Julealbumet - Tjente $ 2,780,000 fra 2 millioner solgte eksemplarer
• En offentlig affære - Tjente $ 1.680.000 fra 1,5 millioner solgte eksemplarer
• Vet du det - Tjenes $ 913 000 fra solgte 800 000 eksemplarer
• God jul - Tjenes $ 705 000 fra 610 000 solgte eksemplarer

I filmindustrien er The Dukes of Hazzard fortsatt en av Jessica Simpsons mest tjenende filmer. Filmen tjente mer enn $ 111 millioner over hele verden, og Simpson tok angivelig $ 2500 000 dollar for sin rolle i filmen.

Jessica Simpson er også en ekstremt vellykket investor, med store interesser i motedesign og detaljhandel. En av hennes tidligste satsinger var en serie spiselige kosmetiske produkter kjent som Jessica Simpson Desserts av Jessica Simpson, som hun lanserte i 2004 som et joint venture mellom seg selv og Randi Shinder.

Flere måneder senere lanserte Simpson Dessert Treats, en annen linje med kosmetikk som lener seg mot et yngre publikum. Dessverre ble de to linjene til slutt kansellert etter en rekke søksmål. Men ikke før Simpson hadde inntjent dem på den store tiden.

Senere i 2005 lanserte Jessica Simpson sin egen mote-serie med klær og andre detaljhandelsvarer, kjent som The Jessica Simpson Collection. Til dags dato har selskapet tjent mer enn 1 milliard dollar i brutto salg. Samme år hadde Simpson angivelig $ 15.000.000 dollar i lommen etter at Camuto Group kjøpte masterlisensen til klesmerket.

En annen måte Jessica Simpson har tjent millioner på, er gjennom godkjennelsestilbud. Hennes største inntekt var $ 3 millioner hun sank i 2012 som talsperson for Weight Watchers. Før hennes godkjennelsesavtale med Weight Watchers tjente Simpson angivelig 2,5 millioner dollar som talsmann for ProActive.

Leksjoner fra Jessica Simpson

1. Følg lidenskapene dine

Jessica Simpson legger til den lange listen over vellykkede musikere som måtte droppe skolen for å forfølge sine musikalske drømmer.

2. Gi aldri opp

11. desember dyrekretsen

Jessica Simpson mistet ikke håp selv etter å ikke ha vunnet den ultimate prisen på The Mickey Mouse Club show. I stedet fortsatte hun med å synge på sitt lokale kirkekor, hvor talentene hennes til slutt ble oppdaget.

3. Diversifiser inntekten din

Selv om Simpson er mest kjent som sanger, har hun også skåret seg en karriere i filmbransjen. I tillegg er hun en vellykket investor og har lansert mange innbringende selskaper gjennom årene.

Berømte sitater av Jessica Simpson

«På skolen var brystene mine større enn alle vennene mine, og jeg var redd for å vise dem. Nå føler jeg at de får antrekkene mine til å se bedre ut. De er som et tilbehør. '

“Hver tåre skal leve sitt formål. Ikke tørk årsaken bort. '

“Jeg respekterer kunnskapen om psyken. Jeg ville være en terapeut hvis jeg ikke var en entertainer. '

'Jeg tror det er en forskjell mellom svimmel og dum. Dum vet bare ikke. Ditzy har mot til å spørre! ”

“Min far tar vare på meg som leder og som pappa. Det er hans jobb, du vet, å ta vare på meg. Han har mitt beste på hjerte. ”

Endelig ord

Jessica Simpson er en vellykket musiker, skuespillerinne og investor. Historien hennes er et bevis på at alle mål kan nås hvis du bare holder deg fokusert og forpliktet til drømmene dine.

Del Med Vennene Dine: