Jimmy Fallons nettoverdi og hvordan programvaren for sent på kvelden tjente sin rikdom

InnholdsfortegnelseHvem er Jimmy Fallon?

James Thomas Fallon er en amerikansk komiker, skuespiller, TV-programleder, TV-produsent, forfatter og sanger.

Som TV-programleder er Fallon mest kjent for å være rollebesetningsmedlem på Saturday Night Live, i tillegg til å være vert for flere talkshows sent på kvelden. Hans mest bemerkelsesverdige sent på kvelden inkluderer Late Night with Jimmy Fallon og The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

engel nummer 79

Kjappe fakta

Fullt navn: James Thomas Fallon
Populært navn: Jimmy Fallon
Kjønn: Mann
Bursdag: 19. september 1974
Alder: 46 år
Foreldre: James W. Fallon og Gloria Feeley Fallon
Søsken: Gloria Fallon
Fødested: New York City, New York
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Irsk, tysk og norsk
Utdanning: St. Mary of the Snow School, Saugerties High School og College of Saint Rose
Sivilstatus: Gift
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Nancy Juvonen
Barn: Winnie Fallon og Frances Cole Fallon
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 60 millioner (per 31. desember 2020)
Rikdomskilde: Komedie, skuespiller, TV-presentasjon, TV-produksjon, manusforfatter, skriving, sang og andre satsninger
Høyde: 5 ′ 11 ″ (1,80 m)
Vekt: 72,5 kg; I pund: 160 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Jimmy Fallon ble født 19. september 1974 i New York City, New York, av James W. Fallon og Gloria Feeley Fallon.

Som tenåring var Jimmy Fallon en ivrig fan av The Dr. Demento Show. Det er gjennom dette programmet han utviklet en interesse for komedie, skuespill og musikk.

Jimmy var også en stor fan av det sene nattkomedieprogrammet Saturday Night Live. Han begynte snart å gjenopprette scener fra showet, samt lage imitasjoner av berømte kjendiser på den tiden, som komiker Dana Carvey og skuespiller James Cagney. I en alder av 13 utførte Fallon allerede komediespill og musikk i lokale show og konkurranser.

Fallon fortsatte å pusse komedie- og skuespillertalentene sine på videregående skole og opptrådte i de fleste av skolens sceneproduksjoner. Etter å ha fullført videregående gikk han videre til The College of Saint Rose. Imidlertid valgte Fallon å hoppe av college for å forfølge komedie på heltid. Han skulle senere motta en B.A i kommunikasjon fra samme institusjon i mai 2009.

Etter at han droppet fra college i 1995, flyttet Jimmy Fallon til Los Angeles, hvor han offisielt startet komedikarrieren. Han utførte stand-ups på Improv, hvor han angivelig tjente $ 7,50 per sett.

Mens han var i Los Angeles, delte Fallon tiden mellom å gjøre komedie og å opptre. Noen av de tidlige filmene og TV-seriene han dukket opp i inkluderer The Scheme, Father’s Day, og i showet Spin City.

I 1997 gikk Jimmy Fallon utenom audition for Saturday Night Live. Imidlertid lyktes han i sitt andre forsøk og ble med i showet i 1998. Han var et vanlig SNL-rollebesetningsmedlem frem til 2004-sesongen.

Etter å ha forlatt Saturday Night Live, fokuserte Fallon oppmerksomheten mot skuespill. Han opptrådte i en rekke filmer mellom 2004 og 2008, inkludert Taxi (2004), Fever Pitch (2005), Factory Girl (2006) og The Year of Getting to Know Us (2008).

I 2009 begynte Jimmy Fallon å være vert for Late Night med Conan O'Brien-showet etter å ha tatt over etter Conan O'Brien. Showet ble senere omdøpt til Late Night med Jimmy Fallon. Han var vert for showet frem til 2013.

I 2014 overtok Fallon fra Jay Leno som programleder for The Tonight Show. Han fortsetter å være programleder for showet til dags dato.

I tillegg til sin komedie-, film- og tv-karriere har Jimmy Fallon også fulgt en sang- og skrivekarriere. Han ga ut sitt debutstudioalbum med tittelen Blow Your Pants Off 8. juni 2012. Knapt to måneder senere fulgte Fallon opp med sitt andre album - The Bathroom Wall.

Som forfatter har Jimmy Fallon skrevet flere bøker, inkludert:

• Jeg hater dette stedet: Pessimistens guide til livet,
• Snøballkrig!. Dutton Books for Young Readers,
• Takknotater,
• Takknotater 2,
• Babyens første ord blir DADA,
• Alt er mamma,
• Dette er baby, og
• 5 flere soveplasser ‘Til jul

Fallon er også mottaker av mange priser, for eksempel:

• 2 Primetime Emmy-priser i kategorien Outstanding Creative Achievement in Interactive Media - Nonfiction (2009 og 2010),
• People's Choice-prisen 2011 i kategorien Favoritt Late Night TV-vert,
• Critics ’Choice Television-prisen i 2012 i kategorien Best Talk Show,
• Primetime Emmy-prisen i 2012 i kategorien Enestående gjesteskuespiller i en komedieserie,
• Grammy-prisen 2012 i kategorien Beste komediealbum,
• People's Choice-prisen 2015 i kategorien Favoritt Late Night Talk Show Vert, og
• People's Choice-prisen i 2020 i kategorien The Nighttime Talk Show i 2020

Jimmy Fallons nettoverdi

Per 31. desember 2020 hadde Jimmy Fallon en nettoverdi på 60 millioner. Han har tjent mye av sin rikdom gjennom sin svært vellykkede karriere som TV-programleder, skuespiller og komiker.

Selv om han begynte som en stand-up-sensasjon, kommer en stor del av Fallons rikdom faktisk fra å være vertskap for sent på kvelden. Han tjener 16 millioner dollar årlig ved å være vert for The Tonight Show alene.

Leksjoner fra Jimmy Fallon

1. Hold alltid øye med premien

Jimmy Fallon ønsket alltid å bli et rollebesetningsmedlem på Saturday Night Live. Han sa en gang, ‘’ Hvis jeg noen gang kuttet i en bursdag kake og ønsket et ønske, ville jeg ønske å være på SNL. Hvis jeg kastet en mynt i en fontene, ville jeg ønske å være på SNL. Hvis jeg så en stjerneskudd, ville jeg ønske å være på SNL. ''

2. Du trenger ikke å gjøre det ved første forsøk

Fallon mislyktes i sin første audition for Saturday Night Live. Han ble behandlet med alle slags negative stemmer om hvor vanskelig det var å komme til showet. Imidlertid ignorerte han disse stemmene og bestemte seg for å prøve lykken en gang til, og han lyktes denne gangen.

3. Det er greit å ofre noen ambisjoner til det bedre

Mens han studerte på college, syntes Fallon det var veldig vanskelig å dele tiden mellom å studere og gjøre stand-ups. Han bestemte seg til slutt for å hoppe av college og fokusere på komedie. Som det viste seg, betalte den avgjørelsen seg.

Berømte sitater av Jimmy Fallon

'Ikke fortsett å strekke deg etter stjernene, for du vil bare se ut som en idiot som strekker seg slik uten grunn.'

'Alle ser så mye bedre ut når de smiler.'

'Ha det gøy' er meldingen min. Vær teit. Du har lov til å være dum. Det er ingenting galt med det. '

522 betydning

'Hvis du er en sportsfan, innser du at når du møter noen, som en kjæreste, må de slags forankre laget ditt. De har ikke noe valg. '

'Den eneste tingen du ikke bør gjøre er å prøve å fortelle en drosjesjåfør hvordan du kommer deg et sted.'

Pakk opp

Jimmy Fallon er en av de mest dyktige komikerne og talkshow-vertene om natten. Takket være sin lange karriere i underholdningsindustrien har Fallon også dukket opp som en av de rikeste TV-personlighetene, og har en nettoverdi på 60 millioner dollar per 2020.

Del Med Vennene Dine: