Joe Bidens nettoverdi fra politikk og andre satsinger

Innholdsfortegnelse203 betydning

Hvem er Joe Biden?

Joseph Robinette Biden Jr., populært kjent som Joe Biden, er en amerikansk politiker og advokat. Biden fungerte som USAs 47. visepresident i to perioder, fra 2009 til 2017.

Før han kom inn i Det hvite hus, tjente Joe Biden syv perioder som senator for Delaware mellom 1973 og 2009. Han er for tiden i løpet av USAs president, og kjemper under demokratipartiets billett.

Kjappe fakta

Fullt navn: Joseph Robinette Biden Jr.
Populært navn: Joe Biden
Kjønn: Mann
Bursdag: 20. november 1942
Alder: 77 år
Foreldre: Joseph Robinette Biden Sr. og Catherine Eugenia “Jean” Biden
Søsken: Francis W. Biden, James Brian Biden og Valerie Biden
Fødested: Scranton, Pennsylvania
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Engelsk, irsk og fransk
Utdanning: St. Paul’s Catholic Elementary School i Scranton, Archmere Academy, University of Delaware og University of Syracuse Law School
Sivilstatus:

Gift. Tidligere gift med Neilia Biden (fra 1966 til hun døde i 1972)

Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle:

Jill Tracy Jacobs Biden

Barn:

3 fra sitt første ekteskap - Joseph R. Biden III (død), Robert Hunter Biden og Naomi Christina Biden (død); og 1 fra hans nåværende ekteskap - Ashley Blazer

Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 9 millioner (per 1. august 2020)
Rikdomskilde: Politikk, jus, skriving, taleoppdrag og andre virksomheter
Høyde: 6 ′ 0 ″ (1,83 m)
Vekt: 82 kg; I pund: 180 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Joe Biden ble født 20. november 1942 i Scranton, Pennsylvania, av Joseph Robinette Biden Sr. og Catherine Eugenia “Jean” Biden. Biden ble uteksaminert fra Archmere Academy i 1961 og gikk videre til University of Delaware, hvor han ble uteksaminert med en Bachelor of Arts-grad i 1965. Han oppnådde til slutt sin juridiske grad fra Syracuse University College of Law i 1968.

Ikke interessert i å fortsette sin karriere som advokat, bestemte Joe Biden seg for å våge seg inn i politikken. Han kjempet vellykket for senatoren i Delaware i 1972 og ble gjenvalgt til kontoret en rekord seks ganger.

Biden trakk seg som Delaware Senator etter å ha vunnet presidentvalget i 2008 sammen med Barack Obama. Obama og Biden ble gjenvalgt til Det hvite hus i 2012.

Etter å ha trukket seg som VP i 2016, er Joe Biden fast bestemt på å dra tilbake til Det hvite hus, denne gangen som president i USA.

Joe Bidens nettoverdi

Før han ble visepresident, betraktet Joe Biden seg som en av de fattigste kongressmedlemmene og refererte ofte til seg selv som middelklasse Joe. På den tiden var nettoverdien hans uslåelige 500 000 dollar. Hvis disse tallene er nøyaktige, var han sikkert et av de fattigste medlemmene av kongressen.

I følge Bidens selvangivelse som er offentlig, tjente han totalt $ 215 432 i 1998. De påfølgende årene var hans årlige inntekt forskjøvet på rundt $ 200 000, til 2009 da disse tallene økte med $ 55 000, takket være ekstra inntekt fra pensjoner og sosiale sikkerhet.

På slutten av sin periode som VP satte Bidens økonomiske opplysning hans nettoverdi til svimlende 1,5 millioner dollar. Da han forberedte seg på å forlate kontoret i 2016, tjente Joe Biden opptil $ 400 000 per år. Mange hadde forventet at disse tallene ville krympe etter at Biden forlot Det hvite hus. Men det gjorde de ikke. Faktisk har Bidens nettoverdi skutt i været gjennom årene han har vært utenfor Det hvite hus.

Han og hans kone, Jill, har angivelig tjent opptil 15 millioner dollar fra boksalg og taleoppdrag alene. I 2017 tjente Biden kule 11 millioner dollar fra sine forskjellige bestrebelser. Året etter tjente han rundt 4,6 millioner dollar. Per 1. august 2020 ligger Joe Bidens nettoverdi på 9 millioner dollar.

Biden har alltid holdt offentlige taler gjennom sin profesjonelle karriere som advokat og politiker. Imidlertid har han oppnådd utrolig suksess som foredragsholder og forfatter litt den siste tiden. Nå tjener han tusenvis av dollar fra sine offentlige taler og bokavtaler.

For eksempel la han inn kule $ 190.000 i 2018 fra en tale han holdt ved Drew University i New Jersey. Bare mellom 2017 og 2018 holdt Biden totalt 40 taler og mottok en 5- eller 6-sifret lønn fra hver av dem.

Som forfatter har Joe Biden mottatt mye av inntektene sine fra en treårig avtale på 10 millioner dollar som han og kona signerte med Flatiron Books etter å ha forlatt Det hvite hus. Etter å ha gitt ut boka Promise Me, Dad, som beskriver sønnens død, startet Biden på en turné for å promotere den. Han gjorde minst 40 stopp. I hvert av stoppene hans gikk grunnleggende billetter for $ 25, mens VIP-billetter koster $ 450.

Det er også verdt å merke seg at selv om han ikke tjener lønn som visepresident, har Biden fortsatt rett til en føderal pensjon som kan være mer enn $ 250 000 årlig.

Joe Biden har også hatt interesser i eiendom. Hans primære bolig er et hjem i nabolaget Greenville, Wilmington, Delaware. Bidens kjøpte boligen i 1997 for $ 350.000, og den nåværende verdien er estimert til å være over $ 2 millioner. I 2017 kjøpte Biden og hans kone et annet hjem i Delaware for 2,74 millioner dollar.

Feriehuset med 6 soverom ligger i Rehoboth Beach. Fortsatt på eiendom, antas det at Bidens familie hadde tjent omtrent 170 000 dollar i leieinntekter. Paret skal angivelig leie ut gjestehuset sitt til Secret Service-agentene mens Biden fremdeles var visepresident, til en kostnad på 2200 dollar per måned.

CelticCapri Corp. har også bidratt betydelig til Joe Bidens nettoverdi. Dette er virksomheten som Joe og Jill brukte for å lette arbeidet etter å ha forlatt Det hvite hus, og Biden skulle ha trukket en lønn på $ 425 000 dollar.

Men ting har ikke alltid vært rosenrødt for Joe, økonomisk sett. På et eller annet tidspunkt var hans eneste økonomiske eiendel hans primære hjem i Delaware, og den tidligere vicepresidenten vaklet alltid på randen av gjeld. Opptegnelser viser at han tok flere lån mot hjemmet sitt og mellom 1983 og 2015 tilsvarte Bidens gjeld kontantverdien av livsforsikringen.

Livsleksjoner fra Joe Biden

1. Vær alltid deg selv

Joe Biden er sitert på at han ikke ville endre personligheten selv om han ble president i USA.

2. Vær en fighter

Biden mistet sin første kone og datter til en ulykke i løpet av sitt første år som senator i Delaware. Hendelsen truet med å stanse sin politiske karriere, men krigeren i ham holdt ham i gang.

3. Svikt er en del av suksessen

Vi feiler alle en gang i blant. Imidlertid består vårt sanne mål ikke i hvor mange ganger vi mislykkes, men om feilen vår får oss til å gi opp. Bidens sa en gang, '' fiasko på et tidspunkt i livet ditt er uunngåelig, men å gi opp er utilgivelig. '

Berømte sitater av Joe Biden

'En heldig person står opp om morgenen, legger begge føttene på gulvet, vet hva de skal gjøre og tror det fortsatt betyr noe.'

'Ikke fortell meg hva du verdsetter, vis meg budsjettet ditt, så forteller jeg deg hva du setter pris på.'

“Vår fremtid kan ikke avhenge av regjeringen alene. De ultimate løsningene ligger i det amerikanske folks holdninger og handlinger. ”

'Vi må gjenopplive idealismens brann i samfunnet vårt, for ingenting kveler USAs løfte mer enn ubegrenset kynisme og likegyldighet.'

kvinners historie måned fargeleggingssider

'Du vet at du er en suksess når du ser på barna dine og innser at de ble bedre enn deg.'

Konklusjon

Joe Biden kommer til presidentloppet i 2020 med mye erfaring fra ledelse. Etter å ha tjent som både senator og visepresident, og kombinert med hans progressive sosiopolitiske ideologier, kan Biden bare være den rette mannen for jobben. Men som ordtaket sier, ‘may the best man win’.

Del Med Vennene Dine: