Joe Rogans nettoverdi fra hans skuespill, podcasting og UFC-kommenteringsferdigheter

InnholdsfortegnelseHvem er Joe Rogan?

Joseph James Rogan, populært kjent som Joe Rogan, er en amerikansk skuespiller, komiker, podcastvert, TV-vert og blandet kampsportkommentator.

Joe Rogan ble født 11. august 1967 i Newark, New Jersey, av Joseph Rogan, en tidligere politimann i Newark. Det er ikke mye som er kjent om moren hans. Rogan er av italiensk og irsk avstamning.

15 engel nummer betydning

Da Joe var fem, skiltes foreldrene, og han flyttet sammen med moren. I en alder av syv flyttet Joe og moren til San Francisco, California, hvor de bodde i fire år før de flyttet til Gainesville, Florida. Familien bosatte seg senere i Newton Upper Falls i Massachusetts.

I en alder av 14 begynte Joe Rogan karate, en avgjørelse han hevder var inspirert av frykten for å avvikle en taper i livet. I følge ham ga kampsport ham håp om at noe godt i det minste kunne komme ut av livet hans.

Han gikk på Newton South High School, hvorfra han ble uteksaminert i 1985, og fortsatte deretter til University of Massachusetts Boston. Imidlertid forlot han universitetet før eksamen. I en alder av 24 flyttet Joe fra Boston til New York City.

Kjappe fakta

Fullt navn: Joseph James Rogan
Populært navn: Joe Rogan
Kjønn: Mann
Bursdag: 11. august 1967
Alder: 52 år
Foreldre: Joseph Rogan
Søsken: Flo Rogan (kjent med hennes modellnavn som Buck Angel)
Fødested: Newark, New Jersey
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Italiensk og irsk, kristen
Utdanning: Newton South High School og University of Massachusetts, Boston (ble ikke uteksaminert fra universitetet)
Sivilstatus: Gift
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Jessica Ditzel
Barn: Ja, 3 (2 med Jessica Ditzel og 1 fra Jessicas tidligere forhold)
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: 25 millioner (per 1. mai 2020)
Rikdomskilde: Komedie, Podcast Hosting, Skuespill, TV Show Hosting og UFC Kommentating
Høyde: 5 ′ 6 ″ (1,71 m)
Vekt: 88 kg (194 lbs)

Tidlig liv og karriereinformasjon

Joe Rogans skuespillerkarriere går helt tilbake til slutten av 80-tallet. Men det var først på begynnelsen av 90-tallet at stjernen hans begynte å stige. I 1994 signerte Rogan en utviklingsavtale med Disney, som så ham vises i forskjellige TV-serier, som Hardball og NewsRadio.

I 1997 fikk han en intervjuer og fargekommentatorjobb med Ultimate Fighting Championship (UFC). Tre år senere ga Joe Rogan ut sin debutkomediespesial.

Han tok en pause fra stand-up komedie i 2001 da han begynte å være vert for Fear Factor. Da showet ble avsluttet i 2006, fortsatte Rogan sin komedikarriere.

I 2009 lanserte Joe Rogan en av de mest suksessrike podcastene i nyere historie - Joe Rogan Experience .

Joe Rogan Net Worth

Per 1. mai 2020 var Joe Rogans nettoverdi anslått til 40 millioner dollar. Joe tilskriver mye av sin rikdom til sin vellykkede karriere som kommentator og podcastvert.

Og som mange andre dyktige kjendiser, har Joe Rogan også tjent en betydelig del av pengene sine gjennom godkjennelsestilbud. Noen av de bemerkelsesverdige merkene som podcast-verten har inngått godkjennelseskontrakter med, inkluderer Kettle Bells, C20 Coconut Water og Ford Mustang.

Men mens $ 40 millioner er den offisielle Joe Rogan-nettoverdien rapportert av forskjellige kilder, mener eksperter at det kan være mye mer enn det. For noen år siden avslørte Joe Rogans venn, kjent som Michael Bisping, at Rogan tjente så mye som $ 75 000 for hver Joe Rogan Experience episode.

509 nummer

Med tanke på hvor stor popularitet podcasten har fått siden den gang, er det trygt å anta at Joes inntjening per episode nesten er doblet.

I følge innsiderrapporter mottar for øyeblikket hver av JRE-episodene opptil 10 millioner nedlastinger. Basert på disse ryktene og med tanke på de gjennomsnittlige podcast-annonseringsfrekvensene som ligger på $ 25 per 1000 lyttere, tar Joe Rogan kanskje hjem mer enn $ 200 000 per episode. Og det faktum at Joe utgir omtrent 200 podcaster årlig, setter sin årlige inntekt til rundt $ 40 millioner.

Foruten podcast-hosting, kommentering og godkjenningskontrakter, har Joe Rogan også noen lukrative personlige investeringer til navnet sitt. Han eier et hjem i Bells Canyon, California, som er verdsatt til 5 millioner dollar. Også alle Joe Rogan Experience episoder er spilt inn i hans private studio som er basert i Woodland Hills, California.

Podcast-verten har også flere flotte biler, inkludert en 1965 Corvette Stingray, en tilpasset Porsche 911 GT3 RS Porsche og en Tesla Model S P100D.

Livsleksjoner fra Joe Rogan

En av livstimer at vi kan lære av Joe Rogan er viktigheten av inntektsdiversifisering. Enten du kjenner Joe som skuespiller, UFC-kommentator eller podcastvert, er en ting sikkert; han har gjort det ganske bra på alle disse feltene. Så hvis du er begavet med mer enn én ferdighet, kan du prøve å pleie dem alle, for du vet aldri hvilken som vil gjøre deg rik.

Gjennom Joe Rogan lærer vi også å ha minst en ting i livet som vi alltid kan bruke til vår fordel når alt annet ikke ser ut til å fungere.

Rogan ble ikke uteksaminert fra universitetet, og på et tidspunkt trodde han at ingenting godt kunne komme ut av livet hans. For å holde selvtilliten og tilliten høy, tok han opp kampsportklasser. Han visste at hvis alt annet mislykkes, hadde han den ene ferdigheten han kunne falle tilbake på og tjene på.

Rogan er også en veldig fordomsfull fyr, og det manifesterer seg gjennom hele hans Joe Rogan Experience Episoder. Han har vært vert for mange personligheter som de fleste vanlige medieselskaper helst ikke vil underholde.

Joe bryr seg ikke om gjesten hans er en vrien konspirasjonsteoretiker, en kjent kritiker av etableringen eller en frittalende rasist ... han gir dem alle en sjanse til å bli hørt.

Her er noen gode Joe Rogan-sitater

'Hvis du kan lyve, kan du handle, og hvis du kan lyve for sprø venninner, kan du handle under press.'

'Bli aldri i et dårlig ekteskap, og ikke henge med psykokoks-fiender.'

3 januar tegn

'Det er mitt eneste mål. Omgi meg med morsomme mennesker, og sørg for at alle har det bra og jobber hardt. ”

“Publikum skifter hver kveld. Du er den samme personen. Du må si fra deg og gjøre de tingene du synes er morsomme og får deg til å le. '

“Når noen kommer og uttrykker seg så fritt som de tror, ​​strømmer folk til det. De liker det. ”

Konklusjon

Joe Rogan kan ha hatt en vellykket karriere innen forskjellige felt. Men det er hans JRE-podcast som virkelig gjorde ham til et kjent navn.

Del Med Vennene Dine: