Joel Osteens nettoverdi og hvordan fjernsynsangiveren gjorde sine millioner

InnholdsfortegnelseHvem er Joel Osteen?

Joel Scott Osteen er en amerikansk pastor, predikant, tv-evangelist, forfatter og motivasjonstrener som er basert i Houston, Texas.

Som predikant er Osteen en av de mest populære TV-evangelistene i verden, hvis TV-sendte prekener har millioner av publikum.

Kjappe fakta

Fullt navn: Joel Scott Osteen
Populært navn: Joel Osteen
Kjønn: Mann
Bursdag: 5. mars 1963
Alder: 57 år
Foreldre: John Osteen og Dolores Pilgrim Osteen
Søsken: Paul Osteen, Lisa Osteen, April Osteen, Justin Osteen og Tamara Osteen
Fødested: Houston, Texas
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: amerikansk
Utdanning: Humble High School og Oral Roberts University
Sivilstatus: Gift.
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Victoria Osteen
Barn: Alexandra Osteen og Jonathan Osteen
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 100 millioner (per 1. august 2020)
Rikdomskilde: TV-evangelisering, skriving, taleoppdrag og andre satsinger
Høyde: 5 ′ 11 ″ (1,82 m)
Vekt: 80 kg; I pund: 176 pund.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Joel Osteen ble født 5. mars 1963 i Houston, Texas, av John Osteen og Dolores Pilgrim Osteen. Faren hans var en gangs pastor i Southern Baptist. Han grunnla også Lakewood Church, hvor Osteen for tiden tjener som seniorpastor.

Etter endt utdannelse fra Ydmyk Videregående skole i Ydmyk , Texas, Joel Osteen gikk videre til Oral Roberts University i Tulsa, Oklahoma. Han fulgte et kurs i radio- og tv-kommunikasjon, men ble ikke utdannet. I 1982 kom han tilbake til Houston hvor han hjalp til med å grunnlegge Lakewoods tv-program. Gjennom programmet produserte Osteen noen av farens TV-prekener frem til 1999 da John Osteen døde av et hjerteinfarkt.

Etter farens død, Joel Osteen ble Lakewoods hovedpredikant. 3. oktober 1999 ble han installert som ny seniorpastor. Lakewood Church vokste i medlemskap dramatisk etter Osteens installasjon som sin nye seniorpastor.

For å imøtekomme det stadig økende oppmøtet, Joel Osteen startet et prosjekt for å øke Lakewoods kapasitet. I 2003 kjøpte han Compaq Center, som tidligere var eid av NBA Houston Rockets-teamet. Han tildelte deretter 105 millioner dollar til renovering av eiendommen.

Renoveringsarbeidene tok femten måneder og inkluderte tillegg av fem historier, samt anskaffelse av mer sofistikert adresseutstyr. I 2005 ble kirkens nye ansikt formelt avduket i en fargerik seremoni som ble prydet av bemerkelsesverdige personligheter.

Noen av gjestene var guvernøren i Texas, Rick Perry, samt husets speaker, Nancy Pelosi. Tre år etter den storslåtte åpningen var Lakewood Churchs ukentlige tjenestestrøm tilgjengelig i mer enn 100 land.

I tillegg til hans tv-evangeliseringsarbeid og taleoppdrag, Joel Osteen har også skrevet flere bestselgerbøker. Han skrev sin første bok, Your Best Life Now, i 2004. Boken kom til toppen av New York Times bestselgerliste og kom på listen i rekord 200 uker. I 2005 ga Osteen ut sin andre bok, Become a Better You. Boken registrerte en enda større suksess. Det tjente angivelig Osteen over $ 13 millioner i forskudd og royalties.

23 mars dyrekretsen
Hittil har Osteen gitt ut mer enn 10 bøker, inkludert:

• Bli en bedre deg: 7 nøkler til å forbedre livet ditt hver dag (2007)
• God, bedre, velsignet: Å leve med formål, kraft og lidenskap (2008)
• Hope for Today Bible (2009)
• Å leve i favør, overflod og glede (2010)
• Jeg erklærer: 31 løfter om å snakke over livet ditt (2012)
• Du kan, du vil: 8 unektelige kvaliteter til en vinner (2014)
• Think Better, Live Better: A Victorious Life Begins in Your Mind (2016)
• Neste nivå tenkning: 10 kraftige tanker for et vellykket og rikelig liv (2018)

Joel Osteens nettoverdi

Fra 1. august 2020, Joel Osteen hadde en nettoverdi på 100 millioner dollar. Han har tjent sin rikdom fra forskjellige anstrengelser, inkludert sitt TV-evangeliseringsarbeid, samt skriving og taleoppdrag.

Osteen har siden hevdet at han ikke aksepterer $ 200 000 lønn som han har krav på som seniorpastor i Lakewood Church. Derfor er det trygt å forestille seg at det meste av inntektene hans kommer fra taleoppdrag og boksalg. Men igjen med millioner av mennesker som lytter til hans prekener over hele verden, er det ikke vanskelig å oppnå 100 millioner dollar nettoverdi.

Det er ingen kjent eiendomsinvestering innen Joel Osteen , bortsett fra familiens hovedbolig i Houston. Det 17.000 kvadratmeter store herskapshuset er for tiden verdsatt til over $ 10,5 millioner.

Livsleksjoner fra Joel Osteen

1. Ikke dvel ved svakhetene dine

Joel Osteen hevder at tale var en av hans største svakheter i oppveksten. Faktisk er det den viktigste grunnen til at han nektet å bli forkynner i mange år mens faren levde, og valgte å jobbe bak kulissene i stedet. Osteen overvant imidlertid til slutt sine begrensninger og regnes nå som en av verdens beste offentlige talere.

2. Døm aldri

Joel Osteen mener at vi ikke skal dømme andre uansett hvor dårlige de er, for vi har alle våre feil. Han sa en gang: '' Jeg skal la Gud være dommer over hvem som går til himmelen og helvete. ''


3. Rikdom trekker deg ikke nødvendigvis bort fra Gud

Osteen har blitt kritisert for velstandsevangeliet. Noen mennesker tror at nettoverdien hans er altfor høy for en klesmann. Men Osteen har forsvart seg selv og sa at Gud ønsker at alle skal være velstående forutsatt at de er takknemlige for dem velsignelser .

1. sept dyrekretsen

Berømte sitater av Joel Osteen

'Å velge å være positiv og ha en takknemlig holdning vil avgjøre hvordan du skal leve livet ditt.'

“Gud gjorde ikke en feil da han gjorde deg. Du må se deg selv slik Gud ser deg. ”

“Det er Guds vilje for deg å leve i velstand i stedet for fattigdom. Det er Guds vilje for deg å betale regningene og ikke være i gjeld. '

'Når du fokuserer på å være en velsignelse, sørger Gud for at du alltid blir velsignet i overflod.'

'Hvorfor begynner du ikke å tro at uansett hva du har eller ikke har gjort, at de beste dagene dine fremdeles ligger foran deg.'

sex med fisk

Konklusjon

Joel Osteen er ikke bare en av de mest innflytelsesrike tv-evangelistene i verden. Han er også en talentfull forfatter og motivasjonstrener . Selv om han ikke trekker noen lønn fra Lakewood-kirken, er Osteen fremdeles dollar-millionær, takket være taleforpliktelser og boksalg.

Del Med Vennene Dine: