John Cena's Net Worth fra hans bryting, skuespill og rapping karriere

InnholdsfortegnelseHvem er John Cena?

John Felix Anthony Cena Jr., populært kjent som John Cena, er en amerikansk profesjonell bryter, rapper, skuespiller og TV-programleder.

Cena's karriere som bryter går tilbake til 1999 etter at han med suksess debuterte for Ultimate Pro Wrestling (UPW). Populariteten hans økte da han signerte med World Wrestling Federation (WWF) i 2001.

Kjappe fakta

Fullt navn: John Felix Anthony Cena Jr.
Populært navn: John Cena
Kjønn: Mann
Bursdag: 23. april 1977
Alder: 43 år
Foreldre: John Felix Anthony Cena Sr. og Carol Cena
Søsken: Steve Cena, Matt Cena, Dan Cena og Sean Cena
Fødested: West Newbury, Massachusetts
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Italiensk, engelsk og fransk-kanadisk
Utdanning: Central Catholic High School i Lawrence, Massachusetts, Cushing Academy i Ashburnham, Massachusetts, og Springfield College i Springfield, Massachusetts
Sivilstatus: Skilt. Tidligere gift med Elizabeth Huberdeau (fra 2009 til 2012)
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Ingen
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 75 millioner (per 1. august 2020)
Rikdomskilde: Bryting, skuespiller, rapping, TV-presentasjon, godkjennelsestilbud og andre satsinger
Høyde: 6 ′ 1 ″ (1,85 m)
Vekt: 114 kg; I pund: 251 pund.

Tidlig liv og karriereinformasjon

John Cena ble født 23. april 1977 i West Newbury, Massachusetts, av John Felix Anthony Cena Sr. og Carol Cena. Cena startet sin profesjonelle brytekarriere i 1999 etter å ha meldt seg inn i California-baserte Ultimate Pro Wrestling Academy.

I april 2000 ble John Cena UPW Heavyweight Champion, og i oktober samme år fikk han sin WWF-debut i en SmackDown-kamp, ​​men tapte. WWF var imponert over prestasjonen og ga ham en ny sjanse i januar 2001. Ikke bare vant Cena kampen denne gangen, men han signerte også en utviklingsavtale med føderasjonen. Cena fortsatte å jobbe med sine bryteevner, og i løpet av de neste årene ble han en av de mest ikoniske bryterne i WWFs historie.

I skrivende stund har John Cena vunnet World Wrestling Championship en rekord 16 ganger og USA Championship fem ganger. Han er også en 4-gangs vinner av World Tag Team Championship, en 2-gangs vinner av en Royal Rumble-kamp, ​​og en gangs vinner av Money in the Bank-kamp.

I tillegg til bryting har Cena også våget seg til skuespill og musikk. Han debuterte som skuespiller i 2015-filmen, Trainwreck. Han har også dukket opp i Sisters (2015), Blockers (2018) og Bumblebee (2018), samt lånt sin stemme til Surf’s Up 2: WaveMania (2017), Ferdinand (2017) og Dolittle (2020).

John Cenas musikalske prosjekter inkluderer albumet fra 2005, You Can't See Me. Noen av sangene hans har blitt brukt som lydspor for WWE. I tillegg til soloprosjektene har Cena også dukket opp i sanger med rapper Wiz Khalifa .

John Cenas nettoverdi

John Cena har en nettoverdi på 75 millioner dollar per 1. august 2020. Selv om han er kjent for sine bemerkelsesverdige bryteevner, er ikke bryting den eneste måten Cena tjente sine millioner på. Han tjener også fra forskjellige andre virksomheter, som skuespill, rapping, TV-presentasjon og godkjennelsestilbud.

1. John Cena’s Earnings from Wrestling

Det er uklart hvor mye John Cena har tjent gjennom sin brytekarriere. Men når han lønner seg i 2018, er det trygt å konkludere med at bryteren har nettet noen enorme lønnsslipp fra sin innsats i ringen.

I 2018 oppstod Cena som den nest best betalte WWE-stjernen, og endte etter Brock Lesnar med en lønn på $ 8 millioner.

2. John Cena’s Earnings from Acting and Music

I 2019 var ikke John Cena en del av WWE-listen, noe som antyder at han har blikket rettet mot andre ting. Men selv i løpet av sine aktive år som bryter var Cena fortsatt engasjert i et par store skjermer. Han har fått flere filmroller både som stjerne og birolle.

En av Canas mest økonomisk vellykkede filmer er komedien Blockers fra 2018. Filmen tjente 21,4 millioner dollar under åpningshelgen, noe som var en eksepsjonell prestasjon for enhver komedie med R-karakter. Andre vellykkede filmer som John Cena har dukket opp i inkluderer Trainwreck, Bumblebee og Sisters.

Cena har også blitt kastet inn i flere kommende filmer, inkludert Fast & Furious 9 og neste Suicide Squad-oppfølger. Med tanke på den bemerkelsesverdige suksessen til disse filmens tidligere avdrag, smiler Cena seg kanskje til banken når filmene endelig slippes.

I tillegg til skuespill, inkluderer John Cenas andre konsert med storskjerm TV-hosting. Han er vert for Nickelodeon’s Are You Smarter than A 5th Grader.

Som musiker er John Cena kreditert for albumet fra 2005, med tittelen You Can't See Me. Albumet ble en kommersiell suksess og solgte rundt 150 000 eksemplarer globalt. Det ble også sertifisert gull av Recording Industry Association of America.

3. John Cenas inntjening fra godkjenningsavtaler

John Cena har tjent heftige lønnsslipp fra godkjennelsestilbud allerede før han ble profesjonell bryter, for det meste dukket opp i reklame for Gold’s Gym. Cena har fortsatt å tjene på godkjenningsavtaler selv i løpet av årene som bryter.

Han støttet YJ Stinger og har dukket opp i reklame for energidrikkemerket siden oktober 2003. Andre merker som John Cena har godkjent, inkluderer Subway, Gillette, Fruity Pebbles og Wonderful Pistachios.

4. John Cena’s Eiendomsportefølje

Cena's primære bolig er et herskapshus på 3704 kvadratmeter som ligger i et inngjerdet samfunn i Land O 'Lakes, Florida. Han kjøpte eiendommen i januar 2005 for $ 525 000, hvorpå han startet på en serie renoveringsprosjekter. I tillegg til sin primære bolig, eier Cena en annen eiendom i Mission Hills, San Diego.

Hvordan bruker John Cena pengene sine?

Foruten å investere inntektene sine i andre lønnsomme virksomheter, er John Cena også en bilsamler i seg selv. Samlingen hans inneholder sjeldne, skreddersydde biler og veteranbiler.

Noen av bilene i samlingen inkluderer:

• En Dodge Hemi-lader fra 1966,
• En 1969 AMC AMX,
• En Dodge Daytona fra 1969,
• En 1970 AMC Rebel Machine, og
• En COPO Chevrolet Camaro

Livsleksjoner fra John Cena

1. Gi aldri opp

Etter å ha tapt sin første SmackDown-kamp, ​​hadde det vært praktisk for Cena å gi opp. Men det gjorde han ikke, og da han ble gitt en ny sjanse, beviste han seg i ringen og til og med signerte en plate med WWF.

2. Vær konsekvent

Cena har vært ansiktet for profesjonell bryting siden han signerte med WWF. Det taler om hans bemerkelsesverdige konsistens.

3. Gi tilbake

Cena har støttet mange årsaker økonomisk gjennom sin profesjonelle karriere. I juni 2020 donerte han $ 1 million til Black Lives Matter som en del av #MatchAMillion-initiativet.

Berømte sitater av John Cena

'Går fra Lucifer etter Dead Man i en kiste ... Ikke rot med meg, jeg legger deg til helvete i en håndkurv.'

hva betyr 37

“Jeg beundrer militæret. Jeg antar at i en verden av skurker og helter er de heltene mine. Deres engasjement, deres engasjement, deres disiplin, deres etiske regler. '

'Jeg ristet henne (Lita) i forrige uke, og hun ga meg gonoré.'

'Newsflash ... Halvparten av folket der ute tror jeg suger!'

'Velkommen til Smackdown, det er her franchisen spiller ... Det er Tazz, han er en kjeltring, og det er Michael Cole, han er homofil.'

Konklusjon

John Cena er utvilsomt en av tidenes største brytere. Men han oppnådde ikke den bragden over natten. Det har tatt mange år med hardt arbeid og konsistens å fremstå som den ikoniske bryteren vi kjenner til ham i dag.

Del Med Vennene Dine: