John Legends nettoverdi: Her er hvordan den talentfulle sanger-låtskriveren tjener og bruker pengene sine

InnholdsfortegnelseHvem er John Legend?

John Roger Stephens er en amerikansk sanger, låtskriver og plateprodusent som ble berømmelse tidlig på 2000-tallet etter å ha samarbeidet med mange etablerte artister, som f.eks. Jay Z , Kanye West og Alicia Keys. Legend fikk bred anerkjennelse etter utgivelsen av debutalbumet, Get Lifted, i 2004.

I tillegg til musikk, har John Legend også fulgt en vellykket karriere i film- og TV-bransjen med forskjellige kapasiteter, inkludert skuespill, filmproduksjon og TV-produksjon. Han er også en kjent filantrop og har donert millioner til forskjellige formål.

Kjappe fakta

Fullt navn: John Roger Stephens
Populært navn: John Legend
Kjønn: Mann
Bursdag: 28. desember 1978
Alder: 42 år
Foreldre: Ronald Lamar Stephens og Phyllis Elaine Lloyd
Søsken: Ronald Stephens II, Vaughn Anthony Stephens og Phyllis Stephens
Fødested: Springfield, Ohio
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Afroamerikansk, hvit og indianer
Utdanning: North High School og University of Pennsylvania
Sivilstatus: Gift
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Chrissy Teigen
Barn: Luna Simone Stephens og Miles Theodore Stephens
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 75 millioner (per 31. desember 2020)
Rikdomskilde: Sang, låtskriving, plateproduksjon, skuespill, filmproduksjon og andre satsinger
Høyde: 5 ′ 7 ″ (1,75 m)
Vekt: 60 kg; I pund: 132 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

John Legend ble født 28. desember 1978 i Springfield, Ohio, av Ronald Lamar Stephens og Phyllis Elaine Lloyd. Faren hans var fabrikkarbeider på International Harvester, mens moren hans var en syerske. Legends foreldre var også involvert i musikk i tillegg til sine vanlige jobber. Ronald var en trommeslager, mens Phyllis var musikksjef ved sitt lokale kirkekor. Johns bestemor var den ledende kirkeorganisten. Så musikk løper stort sett i familiens blod.

Kommer fra en familie med en musikalsk historie, var det bare forventet at John Legend ville utvikle en interesse for musikk i en ganske øm alder. Og forventningene viste seg å være sanne.

Legenden begynte å spille piano i en alder av 4 år. Da han var 7 år, var han allerede et fast medlem av sitt lokale kirkekor.

John Legends musikktalenter fortsatte å vise seg gjennom hans videregående skole og høyskoleår. På college fungerte Legend som president samt musikalsk leder for en jazz- og pop a cappella-gruppe kjent som The Counterparts.

Etter å ha utdannet seg fra college med en bachelorgrad i engelsk i 1999, jobbet John Legend kort tid i Boston Consulting Group (BCG) som ledelseskonsulent. Det er i løpet av denne tiden Legend offisielt startet musikkarrieren. Han ga ut to uavhengige album de neste to årene - John Legend (2000) og Live at Jimmy's Uptown (2001).

I løpet av de neste tre årene samarbeidet Legend med mange etablerte artister og utnyttet deres popularitet for å utvide sitt personlige merke. Han ga til slutt ut sitt debutstudioalbum i 2004, med tittelen Get Lifted. Albumet var både en kritisk og kommersiell suksess. Den debuterte på # 7-plassering på US Billboard 200 og solgte minst 116 000 eksemplarer bare i den første uken, før den fortsatte å vinne 2006 Grammy Award for beste R & B-album.

I 2006 ga John Legend ut sitt andre album, Once Again. Albumet nådde nummer 3 på Billboard 200. Singelen ‘Heaven’ fra albumet vant Grammy Award 2007 i kategorien Best Male R & B Vocal Performance.

John Legend har siden fulgt opp med fem studioalbum til og to samarbeidsalbum. De inkluderer:

• Evolver (2008)
• Kjærlighet i fremtiden (2013)
• Mørke og lys (2016)
• En legendarisk jul (2018)
• Bigger Love (2020)
• Våkn opp! (med røttene) (2010)
• Jesus Christ Superstar Live in Concert (Original Soundtrack of the NBC Television Event) (2018)

Foruten musikk har John Legend også dukket opp i en rekke filmer og TV-show. Han debuterte i film i 2008-filmene Sesame Street: Elmo Loves You! og Soul Men.

I 2012 lånte Legend sin stemme til filmen The Savoy King: Chick Webb & the Music That Changed America, før han fortsatte å produsere Southside med deg, samme år.

Noen av TV-programmene som John Legend har dukket opp i inkluderer; Curb Your Enthusiasm (2006), Dancing with the Stars (2010) og The Voice (2019 - nå).

John Legends nettoverdi

Per 31. desember 2020 hadde John Legend en nettoverdi på 75 millioner dollar. Det er den samlede nettoverdien med kona, supermodellen Chrissy Teigen.

Imidlertid kommer det store flertallet av familiens nettoverdi fra Legends forskjellige bestrebelser, hvorav mye tilskrives musikken hans. Det er verdt å merke seg at alle Legends album har vært kommersielle hits. Og i tillegg til salg av album, har John Legend også begynt på ganske vellykkede turneer.

Han har siden gått på seks turer, inkludert:

• Get Lifted Tour (2005)
• Again Again Tour (2007)
• Evolver Tour (2009)
• Love in The Future World Tour (2014)
• Darkness and Light World Tour (2017)
• Bigger Love Tour (2020)

I tillegg til hans musikalske innsats, kommer en betydelig del av Legends nettoverdi også fra hans engasjement i film- og tv-bransjen. Legend har dukket opp i en rekke filmer som skuespiller og stemmeskuespiller, samt produsert noen filmer og TV-serier.

Legend og hans kone har også en imponerende eiendomsportefølje.

I april og mai 2018 kjøpte Legend og Teigen to toppleiligheter i New York City for henholdsvis 8 millioner dollar og 9 millioner dollar. I april 2020 betalte paret 5,1 millioner dollar for et moderne moderne hus i West Hollywood, California. Og i september 2020 betalte Legend og Teigen et kjevefall på $ 17,5 millioner for å skaffe seg et herskapshus i Beverly Hills.

Parets hovedbolig er et hjem i Beverly Hills som de kjøpte i 2016 for $ 14,1 millioner.

Leksjoner fra John Legend

1. Ikke la prestasjonene bremse deg

John Legends første studioalbum var en bemerkelsesverdig suksess. Men i stedet for å velte seg i glansen over prestasjonene, fortsatte Legend å gi ut flere andre album.

2. Frykt er uunngåelig, men å overvinne det er vår plikt

I følge Legend er det greit å være redd så lenge du tar alvorlige tiltak for å heve deg over frykten. Han sa en gang: 'Det er ikke galt å være redd, men du må kjempe gjennom frykt for å overvinne den.'

3. Bli partner med andre

John Legend er en av de mest populære samarbeidspartnerne i musikkbransjen. Han har jobbet med Jay Z , Kanye West , Alicia Keys, og til og med den sene Michael Jackson .

Berømte sitater av John Legend

'Jeg prøver å være meg og omfavne alle delene av meg som har vokst opp, lyttet til mer musikk og suget opp mer innflytelse.'

'Jo mer jeg får, jo mer må jeg gjøre.'

“Turen for meg har vært bra så langt. Jeg er velsignet fordi jeg liker å gjøre det jeg gjør. ”

“Når vi tenker på likhet og frihet og rettferdighet, vet vi at vi har mer arbeid å gjøre, og vi kommer til å gjøre det arbeidet. Vi ønsker å gjøre det arbeidet, og vi håper at sangen vår er inspirasjon for de som også vil gjøre det arbeidet. '

'Når du ser fattige mennesker og mennesker som får utdelt en urettferdig hånd, så hvis vi har makten til å hjelpe dem, bør vi prøve å gjøre det.'

indiansk historie for barn

Endelig ord

John Roger Stephens kan ha anskaffet 'Legend' moniker litt for tidlig. Men over tid har R & B-sensasjonen virkelig bevist at han fortjener tittelen ‘Legend.’ Takket være hans musikalske og skuespillende innsats har John Legend en nettoverdi på 75 millioner dollar per 31. desember 2020.

Del Med Vennene Dine: