Joyous Children Celebration Coloring Page

Det er sommer! På tide å feire med en gledelig fargeside fra barnebokforfatteren og illustratøren, Melanie Hope Greenberg. Denne gratis, utskrivbare fargeleggingssiden har barn som liker sommer ( eller hvilken som helst tid på året som virkelig passer deg ). Det ville være flott å ha en haug med disse på bursdagsfest eller en sommerleseboklubb. Får det ikke et smil i ansiktet ditt?Last ned og skriv ut ( ved å klikke på følgende lenke godtar du våre vilkår for bruk * se nedenfor ): Barn som feirer fargeleggingsside

Aktivitetside:

Hva jeg ville ha gjort hvis skriveren min fungerte ( gah! ): Etter å ha farget flere ark (få hvert av barna til å fylle ut minst ett), skjær dem i to. Still deretter halvdelene, stiften eller båndet sammen for å lage et feiringsbanner!

Ikke glem, Melanie Hope Greenberg har mange flere fargesider på dette nettstedet, og vi har mange som er spesielt morsomme for sommeren og andre feiringer!Se alle Melanys fargeleggingssider:

Gratis fargesider for barn

betyr 111

Møt illustratøren:Melanie Hope Greenberg er en prisvinnende forfatter og illustratør av mer enn 15 barnebøker. Hennes blide, livlige illustrasjoner finnes i bøker som God morgen, digger, nede i undergrunnen og En by er. Hennes veldig populære Havfruer på parade ble valgt som Bank Street Best Book, og for Texas Reading Club og PBS Kids Summer Reading Lists.

Du kan se mer av hennes originale kunst i etsy-butikken (perfekt for barnesoverommet!). Akkurat nå har hun en kjære fornøyelsesparkutskrift du må se.

Melanias nyeste bok er Amerikansk , til feiring (<– see what I did there?) to all the diverse locations in the United States. Du kan bestille den direkte fra Melanie her .bestille amerikansk bok

Jeg er sikker på at du kjenner et barn som liker gravemaskiner. Eller havfruer? Eller undergrunnsbaner? Melanie signerer alle eksemplarer av bøkene hennes som er kjøpt gjennom henne Link til Amazon-leverandør .

* Servicevilkår: Denne fargeleggingssiden brukes med tillatelse fra Melanie Hope Greenberg og er KUN for ikke-kommersiell bruk. Mange skriver ut så mange eksemplarer du vil til personlig bruk, bibliotek eller klasserom. Hvis du vil dele denne fargeleggingssiden, MÅ du lenke til denne bloggsiden. Det er uttrykkelig forbudt å koble direkte til fargeleggingssiden pdf-fil.

30 nov dyrekretsen

Del Med Vennene Dine: