Judge Judys nettoverdi og hvor mye hun har tjent med å tjene rettferdighet på TV

InnholdsfortegnelseHvem er Judge Judy?

Judith Susan Sheindlin, profesjonelt kjent som dommer Judy, er en amerikansk påtaleadvokat, tidligere familierettsdommer, mediepersonlighet, TV-produsent og forfatter. Som mediepersonlighet er Sheindlin kjent for sin prisbelønte voldgiftsbaserte TV-rettsserie med tittelen Judge Judy.

Hun har ledet showet fra september 1996. Judge Judy-showet forventes å ta slutt etter den 25. sesongen, hvoretter Sheindlin vil lansere en lignende serie, kjent som Judy Justice.

Kjappe fakta

Fullt navn: Judith Susan Sheindlin
Populært navn: Dommer Judy
Kjønn: Hunn
Bursdag: 21. oktober 1942
Alder: 77 år
Foreldre: Murray Blum og Ethel Blum
Søsken: David Blum
Fødested: Brooklyn, New York City, New York
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Jødisk, tysk, ukrainsk og russisk
Utdanning: James Madison High School, American University i Washington, D.C., og New York Law School
Sivilstatus: Gift. Tidligere gift med Ronald Levy (1964 - 1976)
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Jerry Sheindlin
Barn: Jamie Levy og Adam Levy (med tidligere ektemann, Ronald Levy) og Gregory Sheindlin, Jonathan Sheindlin og Nicole Sheindlin (stebarn med Sheindlin)
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 420 millioner (per 1. august 2020)
Rikdomskilde: Lønn som dommer- og påtaleadvokat, lønn fra Judge Judy Show, bokforfatterskap og andre satsinger
Høyde: 5′ 2 ″ (1,57 m)
Vekt: 46 kg; I pund: 101 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Dommer Judy ble født 21. oktober 1942 i Brooklyn, New York City, av Murray Blum og Ethel Blum. Hun ble uteksaminert fra James Madison High School, hvoretter hun meldte seg på et gradskurs i regjering ved American University i Washington, D.C. Etter endt utdannelse fra American University, fortsatte Judge Judy til New York Law School for sin juridiske grad.

engel nummer 558

Judy besto advokateksamen i 1965 og begynte umiddelbart å jobbe som bedriftsadvokat for et kosmetikkfirma. Imidlertid forlot hun kosmetikkfirmaet etter bare to år, med henvisning til misnøye med jobben.

I 1972 begynte Sheindlin å jobbe som påtalemyndighet for familieretten, en rolle hun utførte i 17 år. Som rettsanklager var Judy kjent for sin ikke-tullete oppførsel og tøffe dømmestil. Hun gikk av med pensjon i 1996 etter å ha ledet mer enn 20 000 saker.

16. september 1996 startet Judge Judy sin karriere i fjernsynet ved å presidere for sitt eget rettsshow, Judge Judy. Showet bidro betydelig til populariteten hennes, og har siden den gang vært hennes største inntektstaker gjennom årene.

I tillegg til karrieren som advokat og aktor har dommer Judy også skrevet flere bestselgende bøker. Hun ga ut sin første bok, Don't Pee On My Leg and Tell Me It's Raining i 1995.

Andre bemerkelsesverdige bøker av Judge Judy inkluderer:

• Beauty Fades, Dumb Is Forever,
• Vinn eller tap etter hvordan du velger, og
• Du kan ikke bedømme en bok etter omslaget

Dommer Judys nettoverdi

Judge Judys nettoverdi er svimlende 420 millioner dollar per 1. august 2020. Judy har tjent en betydelig del av sin formue fra sin karriere som påtalemyndighet og dommer i familieretten, samt TV-personlighet. Hun har også skåret seg en karriere som forfatter. I 2007 la Judge Judy Forbes-liste over verdens 20 rikeste kvinner i underholdning.

345 betydning

Følgende er en oversikt over nettoverdien hennes gjennom årene:

• 2009 - $ 50 millioner
• 2010 - $ 75 millioner
• 2011 - 130 millioner dollar
• 2012 - 150 millioner dollar
• 2013 - $ 230 millioner
• 2014 - $ 250 millioner
• 2015 - 300 millioner dollar
• 2016 - 320 millioner dollar
• 2017 - 350 millioner dollar
• 2018 - 420 millioner dollar
• 2019 - 420 millioner dollar

Hvor mye penger tjener Judge Judy fra sitt syndikerte show?

Allerede i 2005 tok Judy Sheindlin hjem opptil 15 millioner dollar per år bare fra sitt syndikerte TV-show (Judge Judy). I 2010 reforhandlet hun kontrakten sin, noe som resulterte i en inntjening på rundt $ 50 millioner det året. Judys nye inntjening drev henne til stillingen som den best betalte tv-stjernen i 2013, og tjente hele 47 millioner dollar det året.

Men det kan ikke sammenlignes med inntektene hennes før skatt i 2017, hvor den dekorerte advokaten og dommeren tok med seg 147 millioner dollar. Opp til $ 100 millioner av dette beløpet kom fra salget av hennes gamle Judge Judy-episoder tilbake til CBS.

For øyeblikket tjener Judge Judy anslagsvis $ 50 millioner dollar årlig fra sine forskjellige anstrengelser, hvorav mye kommer fra hennes syndikerte show, Judge Judy.

Judge Judys imperium inkluderer også lukrative investeringer i eiendom. Hun eier angivelig en imponerende eiendomsportefølje som kan være over 100 millioner dollar.

Noen av Judge Judys bemerkelsesverdige eiendomsinvesteringer inkluderer:

• Hennes primære bolig på 13 millioner dollar med havutsikt i Napoli, Florida,
• Ytterligere $ 11 millioner herskapshus i Napoli, Florida,
• Et herskapshus med 9 soverom i Greenwich, Connecticut, som hun eier sammen med mannen sin. Eiendommen på 12,5 mål, som paret kjøpte i 2007 til en kostnad på 13,2 millioner dollar, er for tiden verdsatt til over 20 millioner dollar,
• En New York City-basert pied-a-terre til en verdi av 8,5 millioner dollar,
• En leilighet med 5 soverom i Beverly Hills, California, kjøpt i 2013 til en kostnad på 10,7 millioner dollar, og
• Et herskapshus i Newport, Rhode Island, anskaffet i 2018 til en kostnad på $ 9 millioner

Livsundervisning fra Judge Judy

1. Ikke vær der du ikke blir personlig oppfyllelse

Etter at hun var misfornøyd med sin første jobb som bedriftsadvokat, bestemte dommer Judy seg for å slutte og fokusere på å oppdra sine to barn.

2. Utnytt din erfaring for å oppnå større suksess

Etter å ha trukket seg fra jobben som påtalemyndighet for familieretten, satte dommer Judy seg ikke bare på hennes erfaring. I stedet brukte hun den til å starte det som skulle framstå som den beste TV-seriens serie gjennom tidene.

innendørs ballspill for barn

3. Vev alltid litt komisk lettelse

Judge Judy court show avgjør tvister i virkeligheten, noe som gjør det like alvorlig som enhver annen rettssak. Men når temperamentene blusser og rettssalen blir litt anspent, har Judy en måte å bryte isen med kreativ og gjennomtenkt humor.

Berømte sitater av Judge Judy

'Skjønnhet blekner, dum er for alltid.'

'Hvis det ikke gir mening, er det vanligvis ikke sant.'

'De setter et viskelær på en blyant av en grunn.'

'Hvis du er avhengig av et annet menneske for å gjøre deg lykkelig, er det ikke det samme som å være lykkeligere i selskap med den personen.'

'Du har bare en sjanse for et førsteinntrykk.'

Pakk opp

I over to tiår har dommer Judy behandlet underholdningsindustrien til det beste reality-TV-rettsshowet noensinne. Selv om showet snart tar slutt, er planene om å lansere en lignende serie, med tittelen Judy Justice, allerede i toppgir.

Del Med Vennene Dine: