Kate Mara på hennes nye film, 'Megan Leavey': 'Det er sjeldent å se en film om en kvinnelig marinesoldat'

Bildet kan inneholde Kate Mara Klær Ermer Klær Langermet Menneske Aftenkjole Motekjole og kappe

Charley GallayKate Mara har tatt med seg backup til hotellsuiten sin mens hun promoterer sin nye krigsheltfilm, Megan Leavey . «Dette er Lucious. Han er 14, sier hun om Boston-terrieren sin. «Og det er Bruno, og han er 15. De er nesten døve. Jeg trodde dette var den passende pressedagen for å ha hundene mine med meg.' (FWIW, jeg er helt enig da Bruno tar feil av meg for en ispinne gjennom hele intervjuet.)

Megan Leavey forteller den sanne historien om en ung marinekorporal (Mara) hvis bånd til sin militære kamphund, Rex, reddet liv under deres utplassering i Irak. De virkelige Leavey og Rex fullførte mer enn 100 oppdrag inntil en IED-eksplosjon skadet dem, satte skjebnen deres i fare, og skapte også et bånd som Leavey lovet aldri ville bli brutt.

Filmen er et lidenskapsprosjekt for Mara, som sier at filmen fikk henne til å elske sine egne hunder så mye mer. 'Du kan relatere eller bli inspirert av historien hennes uansett hva du har opplevd hvis du noen gang har elsket noe eller noen og ønsket å kjempe for dem eller det, enten det er en sak eller et dyr eller en kjær,' sier hun . «Til slutt i livet ditt vil du ha den følelsen av «jeg må gjøre det som er rett og beskytte denne tingen.» Og det er det jeg finner inspirerende med denne historien. Det er aldri å gi opp noe du elsker og vet trenger å beskyttes og vet er riktig.'

Men å skape et bånd med hunden som spiller Rex i filmen var ikke så lett som man skulle tro. Her åpner Mara opp om hvorfor hun jobbet hardt for å holde det i et profesjonelt forhold, og hva som overrasket henne mest med hennes hundekamerat.

Glamour: Hvorfor var det så viktig for deg å se Megans historie fortalt på storskjerm?

Kate Mara : Da jeg fikk tilsendt dette manuset, ble jeg så overrasket at jeg ikke hadde hørt historien før, men jeg ble også overrasket over at den ikke var fortalt ennå. Jeg var bare så spent at jeg kunne være den som fortalte det. Det er sjelden du ser en film om en kvinnelig marinesoldat, og legger til hundeenheten også, og det er ikke noe som snakkes så ofte om i filmer.

Glamour: Den ekte Megan Leavey har en cameo i filmen. Hvordan er dere to like?

Kate : Så snart vi møttes følte vi at vi snakket samme språk. Vi er begge fra New York, vi er begge jentete, men toboys. Vi er begge sportsfanatikere. Hun er en Yankees-fan. Jeg er en enorm Giants-fan. Det var denne sjeleforbindelsen vi følte da vi møtte hverandre. Jeg følte at jeg kjente henne for alltid.

Bildet kan inneholde Kate Mara Klær Klær Menneskelig Person Aftenkjole Motekjole og kappe

Kata Mara og Megan Leavey på premieren i New York på Megan Leavey Patrick Lewis/Starpix

Glamour: Bortsett fra kampscenene i filmen, har Megan sitt livs kamp følelsesmessig når hun prøver å få militærhunden sin, Rex, tilbake etter utplasseringen. Hvordan forholdt du deg til kampen hennes og den kampen?

Kate : Dyresaken var en enkel forbindelse fordi jeg føler meg veldig lidenskapelig opptatt av dyreaktivisme og i noen år har jobbet hardt med å prøve å beskytte forskjellige årsaker. Jeg føler at det er vår moralske forpliktelse å beskytte de som ikke kan beskytte seg selv, inkludert hunder [og andre dyr].

Glamour: Hva lærte du om militærhunder fra å lage filmen?

Kate : Jeg visste egentlig ikke så mye om K-9-enheten i det hele tatt, så det hele var en lærerik opplevelse. Jeg tror at nivået av respekt vi må ha for disse dyrene fordi de ikke velger å gjøre dette. Og likevel står livene deres på spill, og de redder tusenvis av liv hele tiden. De skal tas vare på når de kommer hjem, det samme skal alle menneskene. Hundene er veteraner [også].

Glamour: I filmen er Rex knyttet til deg fysisk. Som bokstavelig talt festet til kroppen og utstyret med bånd.

Kate : Å ja, og du er den første personen som har nevnt det. Det var ikke en lett ting. Det er skummelt. Det skjer ikke lenger, og jeg vet ikke hva som fikk dem til å ikke gjøre det. Det er klart at reglene har endret seg siden Megan var i marinekorpset, men kanskje de innså at det var farligere. Det var en gang jeg var knyttet til hunden, og jeg [endte opp med å være OK], men han løp og tok meg av beina!

Glamour: Og du er en liten person!

Kate : Ja, jeg ble dratt et par meter. Jeg hadde det bra fordi jeg hadde alt utstyret mitt på som beskytter deg, men det var skummelt. Han veier like mye som meg. Det er nesten den skumleste delen av å være i kamp – å vite at man ikke bare er mentalt knyttet til hverandre, men fysisk knyttet til hverandre. Det er vilt!

Glamour: Hvor vanskelig var det for deg å forlate denne filmen da den ble fullført? Fordi du hadde vært sammen med denne følgesvennen i flere måneder i strekk.

Kate : Jeg tror på slutten vi alle var så følelsesmessig tappet fra opplevelsen fordi det er en så emosjonell film og fysisk, og vi hadde en … dette kommer til å høres så dumt ut, men [hunden og jeg] hadde et veldig profesjonelt forhold. Jeg likte ikke å kose ham mellom opptakene. Vi ble opplært til å være partnere. Jeg tror i forskjellige typer filmer med dyr, vil treneren at du skal ta hunden med deg til traileren din, slik at dere er vant til hverandre og hunden er komfortabel med dere. Dette var annerledes fordi det var veldig spesifikt, som om vi skal gå på jakt etter IED-ene, og jeg har kontroll. Det var ikke denne kosete tingen.

Glamour: Det er så fascinerende.

Kate : Det var et interessant forhold, men når det er sagt, ble jeg veldig knyttet til ham og fikk liksom dette øyeblikket av erkjennelse hvor han kunne fornemme følelsene mine. Et par uker etter innspillingen gjorde vi denne scenen med falske eksplosiver – som fortsatt er høylytte og skumle – og jeg var nervøs. Han var knyttet til meg, og det er et ordtak i filmen og i livet: 'Det hele går i bånd.' Så hvis du føler deg spent, vil hunden føle det. Jeg hadde ikke opplevd det før det øyeblikket, og jeg satt bare på huk i hjørnet med ham klar til å gå, og som jeg sa, vi hadde ikke dette superkjærlige forholdet. Plutselig flyttet han seg nærmere meg og la hodet på armen min, og jeg så på ham og tenkte: 'Herregud, han vet at jeg føler meg engstelig eller nervøs.' Jeg følte umiddelbart at han hadde ryggen min, at jeg er trygg, og at vi er der for hverandre. Og så tenkte jeg: 'Og her lager jeg bare en film! Kan du forestille deg hvordan det føles [i virkeligheten]?' Så det fikk jeg oppleve. Det er en annen scene hvor jeg bare sitter der og gråter ved siden av ham, og han begynte å slikke tårene mine. Vi var alle bare som, 'Wow. Denne hunden er så følsom og i harmoni.' Jeg bråket ikke engang, men han så hva som skjedde.

Bildet kan inneholde Hatt Klær Klær Menneske Person Dyr Pattedyr Kjæledyr Hjørnehund og schæferhund

Kate Mara har hovedrollen som Megan Leavey i Gabriella Copperthwaite's Megan Leavey , en Bleecker Street-utgivelse. Jacob Yakob

Glamour: Du har to hunder. Hvordan bidrar kjæledyrene dine til livet ditt?

Kate : Vel, de tester hele tiden tålmodigheten min fordi den der borte bare vil at jeg skal være oppmerksom på ham hele tiden. Hvis jeg tar ut datamaskinen min, vil han stå på datamaskinen og se på meg som, hva gjør du? Jeg blir stadig påminnet om å være tålmodig fordi jeg valgte å ha dem. Du må gi dem kjærlighet til enhver tid. Jeg er en sterk tro på at hvis du ikke kan ta vare på et dyr, så bør du ikke få et flippende. Hvis du jobber, må du kunne ta dem med deg eller få noen til å ta seg av dem. Det er mye arbeid.

Glamour: Hva håper du folk tar med seg fra filmen når de forlater teatret?

Kate : Jeg synes det er en flott leksjon om aldri å gi opp. [Megan] ga ikke opp, og hun lyktes i å tilbringe Rex sine siste dager med ham i et kjærlig miljø. Det er en god leksjon for alle: Kjemp for noe du tror på.

Glamour: Er det noe du er glad for at du aldri ga opp?

Kate : Søsteren min Rooney og jeg dro med Humane Society for to år siden for å besøke disse sjimpansene i Liberia, som i utgangspunktet ble forlatt av New York Blood Center etter år med dyreforsøk. De ble injisert med alle slags sykdommer for vår menneskelige fordel, og etter å ha sagt at de ville ta vare på dem resten av livet, la de dem på en måte der. Da vi hørte om dette, måtte vi umiddelbart gå og se hvordan dette var og se hva Humane Society gjorde for å hjelpe dem. Vi har kjempet for det helt siden for å få dem til å gjeninnføre finansieringen, for det er i grunnen som å forlate en haug med babyer på en øy og si at du kan finne ut av det, og det går bra. Den dag i dag jobber søsteren min og jeg med dem og prøver å få dem til å gjøre det rette og få folks hjelp. [ Ed. Merk : Dager etter dette intervjuet kunngjorde Humane Society en avtale på flere millioner dollar med New York Blood Center (NYBC) angående mer enn 60 sjimpanser som tidligere ble brukt av NYBC i medisinske eksperimenter i Liberia. Den New York-baserte medisinske veldedighetsorganisasjonen har forpliktet 6 millioner dollar til Humane Society for å hjelpe med den flere tiår lange oppgaven med å gi langsiktig omsorg for dyrene.] Klikk her for mer info.

Megan Leavey er på kino nå.

1. oktober dyrekretsen

Del Med Vennene Dine: