Katy Perrys nettoverdi og hvordan hun kom dit

InnholdsfortegnelseHvem er Katy Perry?

Katheryn Elizabeth Hudson, profesjonelt kjent som Katy Perry, er en amerikansk sanger, låtskriver og TV-personlighet. Som musikkartist har Perry hatt ni av sine singeldebuter på førsteplass på US Billboard Hot 100.

Katy Perrys eksepsjonelle musikktalent har ikke gått ubemerket hen, siden hun siden har mottatt en rekke priser, inkludert:

• 1 Brit Award,
• 1 Juno-pris,
• 4 Guinness verdensrekorder,
• 5 American Music Awards, og
• 5 Billboard Music Awards

Kjappe fakta

Fullt navn: Katheryn Elizabeth Hudson
Populært navn: Katy Perry
Kjønn: Hunn
Bursdag: 25. oktober 1984
Alder: 35 år
Foreldre: Maurice Keith Hudson og Mary Christine
Søsken: Angela Perry og David Perry
Fødested: Santa Barbara, California
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Tysk, engelsk, portugisisk, skotsk, irsk, skotsk-irsk / nordirsk, fransk, walisisk og manx / Isle of Man
Utdanning: Dos Pueblos videregående skole og musikkakademi i Vesten
Sivilstatus: Skilt. Tidligere gift med Russell Brand (2010 - 2012)
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Ingen
Dating: Orlando Bloom
Nettoformue: 330 millioner (per 1. august 2020)
Rikdomskilde: Sang, sangskriving, tv-dommer, skuespill og stemmeskuespill, forretning, godkjennelsestilbud og andre bestrebelser
Høyde: 5 ′ 9 ″ (1,76 m)
Vekt: 60 kg; I pund: 130 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Katy Perry ble født 25. oktober 1984 i Santa Barbara, California, av Maurice Keith Hudson og Mary Christine. Etter å ha fullført sine krav til generell utdanning (GED) i alderen 15 år, forlot Perry skolen slik at hun kunne fortsette musikkarrieren.

Katy Perry startet formelt opp sin musikkarriere som gospelartist. Hun møtte og begynte å jobbe med anerkjente rockeartister, Jennifer Knapp og Steven Thomas. Deretter signerte hun med Red Hill Records, hvor hun ga ut sitt debutstudioalbum i 2001 med tittelen Katy Hudson. Selv om albumet generelt var kritikerrost, solgte det bare 200 eksemplarer.

Etter hennes kommersielt mislykkede debutstudioalbum bestemte Perry seg for å våge seg på sekulær musikk. Hun ble bredere kjent i 2008 etter å ha gitt ut sitt andre album, et poprock-mesterverk med tittelen One of the Boys. Perry har aldri sett seg tilbake siden da. Hun har siden gitt ut fem andre album, nemlig; Teenage Dream (2010), The Complete Confection (2012), Prism (2013), Witness (2017) og Smile (2020).

Katy Perry driver også med skuespill. I film er hun mest husket for sin selvbiografiske dokumentar fra 2012, Katy Perry: Part of Me. Hun lånte også ut stemmen til 2011-filmen The Smurfs, samt oppfølgeren til 2013. I 2018 fikk Katy Perry en rolle som dommer på American Idol.

Katy Perrys nettoverdi

Per 1. august 2020 hadde Katy Perry en nettoverdi på 330 millioner dollar. Katy har tjent mye av sin formue fra sin lange og vellykkede karriere som sanger, låtskriver og TV-personlighet. I tillegg til hennes musikk- og TV-arbeid tjener Perry også anstendig penger fra skuespill, stemmeskuespill, godkjennelsestilbud og flere entreprenørprosjekter.

Katy Perry har blitt rangert av en rekke publikasjoner blant verdens best betalte entertainere. Fra 2009 til 2015 tjente Perry mellom $ 30 og $ 50 millioner hvert år på salg av album, turné, salg av varer og godkjennelsestilbud.

Men 2014/2015 er sannsynligvis hennes hittil mest økonomisk suksessrike år, da sangeren og låtskriveren tjente 135 millioner dollar før skatt. Selv om du trekker fra hennes skattefradrag for året, i tillegg til agenter, advokater og personlige livsstilsutgifter, er det som gjenstår fortsatt høyt nok til at enhver underholder kan tjene på ett år.

Mellom juni 2018 og juni 2019 tjente Katy Perry $ 60 millioner. Mer nylig tjente hun 40 millioner dollar mellom juni 2019 og juni 2020. 25 millioner dollar av inntektene hennes for 2019/2020 kom fra hennes fantastiske ytelse som vert for American Idol.

1. Katy Perrys musikkinntjening

Katy Perry er en av de mest solgte musikkartistene i verden. I skrivende stund hadde hun solgt mer enn 18 millioner album, samt over 125 millioner singler over hele verden. Dessuten har hun siden gått på fire turneer. Hennes debut-tur, Hello Katy Tour, genererte $ 1.510.000 i billettsalg.

Katys andre turné, California Dreams Tour, hentet inn 59 500 000 dollar i billettsalg. Til slutt genererte hennes tredje og fjerde turneer, Prismatic World Tour og Witness: The Tour, henholdsvis $ 204 300 000 og $ 76 900 000 i billettsalg.

2. Katy Perrys American Idol Earnings

Katy Perry signerte for å bli dommer på American Idol i mars 2018. Hun tjente $ 15 millioner på den første sesongen av reality-TV-showet. Året etter ble lønnen hennes oppdatert opp til $ 25 millioner.

engel nummer 46

3. Katy Perrys eiendommer

Katy Perry har vendt ganske mange eiendommer i løpet av årene. I 2014 inngikk hun en avtale med det katolske erkebispedømmet i Los Angeles om å erverve en eiendom på 8,5 mål til en pris av $ 14,5 millioner. I henhold til vilkårene i kontrakten ville Katy Perry betale $ 10 millioner i kontanter. De resterende $ 4,5 millioner ville bli betalt i form av alternative eiendommer for de tre nonnene som bodde på eiendommen da.

Imidlertid signerte nonnene flere måneder senere en egen avtale om å selge eiendommen til en forretningskvinne kjent som Dana Hollister. Saken resulterte i en langvarig juridisk kamp som førte til at en av nonnene døde i retten. Heldigvis ble saken bestemt i Perrys favør, med Dana Hollister beordret til å betale opptil $ 6,5 millioner i erstatning.

Mens Perrys muligheter for å kjøpe eiendommen utløp i august 2019, er erkebispedømmet ennå ikke solgt. Rapporter indikerer faktisk at hun fremdeles kan anskaffe eiendommen så snart hun sikrer alternative erstatningsboliger for nonnene.

I tillegg til det kontroversielle erkebispedømmet i Los Angeles, har Katy Perry også kjøpt flere andre prestisjefylte eiendommer rundt om i USA.

I 2017 kjøpte hun et herskapshus i Beverly Hills, California, til en pris av $ 19 millioner. Et år senere brukte Perry 7,5 millioner dollar på et annet hjem i Beverly Hills. Hjemmet er for tiden okkupert av hennes familiemedlemmer. I 2019 solgte Perry to tilstøtende hjem i Runyon Canyon, Los Angeles, til en total kostnad på $ 12,3 millioner.

4. Andre ventures

Katy Perry har også interesser i duftbransjen. Hun har gitt ut flere dufter, inkludert Purr i 2010, Meow! i 2011, Killer Queen (2013), og Mad Potion (2015).

Hun har også rapportert å ha investert i Popchips før hun ble selskapets merkevareambassadør i 2012. I desember 2015 lanserte Perry sitt eget mobilappsspill kjent som Katy Perry Pop.

Livsleksjoner fra Katy Perry

1. Følg drømmene dine

Katy Perry fullførte vellykket GED-kravene i løpet av sitt førsteårsstudium på videregående skole. Hun valgte imidlertid å ikke fortsette med utdannelsen til fordel for en karriere innen musikk.

2. Kjemp for det du tror på

Perry er en frittalende talsmann for LGBT-rettigheter og har aktivt bidratt i kampanjer for å forhindre homofobe angrep.

3. Gi tilbake

Katy Perry har støttet mange veldedige programmer gjennom hele karrieren. Hun fokuserer mer på organisasjoner som ønsker å forbedre barns velferd, så vel som de som hjelper i kampen mot kroniske sykdommer som HIV / AIDS og kreft.

Berømte sitater av Katy Perry

“Jeg blir forelsket hver gang. Og jeg forelsker meg ikke veldig mye, men når jeg gjør det, blir jeg hardt. '

“Jeg har alltid vært barnet som har spurt” Hvorfor? ”I min tro skal du bare ha tro. Men jeg var alltid som 'hvorfor? '

“Jeg vet at jeg har sexappell i kortstokken min. Men jeg liker å få folk til å tenke. Det er det historiene i musikken min gjør. '

'Jeg har levd et så fantastisk, fantastisk liv allerede, men det er fortsatt så mye mer.'

'Personligheten min er opp og ned, sassy og frekk.'

engel nummer 544

Konklusjon

Katy Perry legger til den lange listen over kjendiser som gir troverdighet til ordtaket at 'det å gi opp er ikke et alternativ.' Hennes musikkarriere tok ikke av med det første, og hennes debutstudioalbum var en episk fiasko. Imidlertid oppfant artisten seg selv og spratt tilbake til scenen som om hun aldri gikk.

Del Med Vennene Dine: