Kendall Jenners nettoverdi og hvordan det sammenlignes med andre Kardashians

InnholdsfortegnelseHvem er Kendall Jenner?

Kendall Nicole Jenner er en amerikansk reality-tv-personlighet, sosialist og motemodell som er best kjent for å vises sammen med familien i reality-tv-serien Keeping Up with the Kardashians.

Som modell har Jenner bidratt til anerkjente motemagasiner som LOVE og Vogue.

Hun har mottatt en rekke priser for sine forskjellige bestrebelser, inkludert:

• Teen Choice Award 2013 i kategorien Choice TV Reality Star: Female,
• 2014 Models.com MDX Model of the Year Award i kategorien Breakout Star: Women (Readers ’Choice),
• Teen Choice Award 2014 i kategorien Choice Model,
• 2015 International Academy of Digital Arts and Science (IADAS): Lovie Award i kategorien Internet Video: Viral Video,
• 2015 Models.com MDX Model of the Year Award i kategorien Social Media Star: Women (Readers ’Choice),
• Teen Choice Awards 2016 i kategoriene Choice Model og Choice Female Hottie,
• Teen Choice Award 2017 i kategorien Choice Model,
• Daily Front Row Fashion Media Award 2017 i kategorien Fashion Icon of the Decade, og
• Revolve Award 2018 i kategorien Årets ikon

6. oktober stjernetegn

Kjappe fakta

Fullt navn: Kendall Nicole Jenner
Populært navn: Kendall jenner
Kjønn: Hunn
Bursdag: 3. november 1995
Alder: 25 år
Foreldre: Caitlyn Jenner og Kris Jenner
Søsken: Kylie Jenner og 8 halvsøsken, inkludert Burt Jenner og Casey Lynn Jenner (gjennom farens første kone Chrystie Crownover), Brandon Jenner og Sam “Brody” Jenner (gjennom farens andre brede Linda Thompson), og Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian og Rob Kardashian (gjennom morens første ektemann Robert Kardashian)
Fødested: Los Angeles, California
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Engelsk, irsk, tysk og nederlandsk
Utdanning: Sierra Canyon skole
Sivilstatus: Enkelt
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Ingen
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 50 millioner (per 1. desember 2020)
Rikdomskilde: Skuespill, modellering, godkjennelsestilbud, sosiale medier og andre satsinger
Høyde: 5’10 ”(1,78 m)
Vekt: 59 kg; I pund: 130 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Kendall Jenner ble født 3. november 1995 i Los Angeles, California, av Caitlyn Jenner (født William Bruce Jenner) og Kris Houghton Jenner. Hennes far er tidligere OL-mester i tiårkamp, ​​mens moren hennes er en TV-personlighet.

Jenner ble kjent i 2007 etter at hun begynte å vises sammen med foreldrene, samt søsknene Kim, Khloé, Kourtney, Kylie og Rob, i reality-TV-serien Keeping Up with the Kardashians. Serien har vært svært vellykket, noe som har resultert i en rekke spin-offs som Kendall har gjort flere gjesteopptredener for. De mest populære av disse spinoffene inkluderer Kourtney og Khloé Take Miami (2009), Kourtney og Kim Take New York (2011) og Khloé & Lamar (2011).

Mens han dukket opp i Keeping Up with the Kardashians-showet, forfølger Kendall Jenner også en modellkarriere. Hun begynte å modellere i en alder av 13 år og 12. juli 2009 ble hun signert til Wilhelmina Models.

Noen måneder etter at hun signerte med Wilhelmina Models, landet Jenner sin første modellopptreden, som inkluderte opptreden i Rocker Babes med en Twist-kampanje for den amerikanske hurtigmoteforhandleren FOREVER 21. Hun har siden dukket opp i en rekke motemagasiner, inkludert Teen Vogue, Teen Prom, American Cheerleader, Flavour Magazine, Lovecat, Looks, GenLux og Raine.

Etter en vellykket periode med utlån av bilder til innbundet magasiner, bestemte Kendal seg for å bidra til redaksjonene til forskjellige anerkjente motepublikasjoner som Vogue China og GQ.

Kendall Jenners nettoverdi

At Kendall Jenner er en av de mest vellykkede motemodellene i verden er hevet over tvil. Hun har dukket opp på forsiden av en rekke globale motemagasiner, samt bestilt kampanjer for anerkjente merkevarer som Leah Madden og White Sands Australia.

I 2015 laget Jenner Forbes ’liste over de mest tjente modellene, og debuterte på nr. 16 med en årlig inntekt på $ 4 millioner. Året etter tjente hun $ 10 millioner på modelleringen. I 2017 kåret Forbes henne til den best betalte modellen, etter å ha tjent $ 22 millioner det året.

Per 1. desember 2020 hadde Kendall Jenner en nettoverdi på $ 50 millioner. Til sammenligning er det samme nettoverdi som søsteren Khloe Kardashian.

Følgende er nettoverdien av de andre Keeping Up with the Kardashians rollebesetningsmedlemmene:

Kylie Jenner - 1 milliard dollar
Kim Kardashian - 900 millioner dollar
• Kris Jenner - 170 millioner dollar
• Caitlyn Jenner - 100 millioner dollar
• Kourtney Kardashian - 45 millioner dollar
• Rob Kardashian - $ 10 millioner

I tillegg til modellering, er følgende andre måter Kendall Jenner tjener penger på:

Jeg. Skuespiller

Det antas at Kendall Jenner tjener omtrent $ 5000 for en enkelt episode av Keeping Up with the Kardashians.

I tillegg til KUWTK kommer Jenners skuespillrelaterte inntjening også fra hennes opptreden i andre TV-show som Hawaii Five-0 (2012), The High Fructose Adventures of Annoying Orange (2014) og Ocean's 8 (2018).

ii. Godkjenningstilbud

Å være det anerkjente merkevaren hun er, er det forståelig hvorfor mange selskaper vil samarbeide med Kendall Jenner. Hun tjente angivelig $ 100.000 fra partnerskapet med Nicole av OPI, hvor hun endte med å lage bare to neglelakker.

Andre bemerkelsesverdige merker som Jenner har signert godkjennelsesavtaler med inkluderer Calvin Klein, Estee Lauder, Penshoppe, Marc Jacobs, Kar Lagerfeld, Fendi, Proactiv og PepsiCo.

iii. Sosiale medier

Kendall Jenner er et sosialt medieikon, med tilstedeværelse på tvers av alle de store sosiale nettverksplattformene.

Rapporter indikerer at hun kan tjene hvor som helst mellom $ 100 og $ 200 000 fra et enkelt Instagram-innlegg. For eksempel la hun inn kule $ 250.000 i 2017 for å promotere den beryktede Fyre Festival.

iv. Andre forretningsforetak

En av de mest lukrative virksomhetene til Kendall Jenner er en serie kosmetikk som hun lanserte i samarbeid med søsteren. Kylie Jenner i 2016, kjent som Kendall Jenner x Kylie Cosmetics. Samme år lanserte Jenner Kendall og Kylie-appen.

Jenners andre lønnsomme virksomheter inkluderer Metal Haven by Kendall & Kylie-smykkekolleksjonen som ble lansert i 2013, en sko- og håndveske-linje for Nordstrom lansert i 2014, og et mobilapp-nettsted med betalt abonnement som ble lansert i 2015.

Leksjoner fra Kendall Jenner

1. Utnytt talentene dine fullt ut

Kendall Jenner har vært et moteikon helt siden hun oppdaget modelleringstalentene sine i 2007. Og hun har ikke vist noen tegn til å gi slipp.

2. Hold privatlivet ditt utenfor rampelyset

I motsetning til de andre KUWTK-rollebesetningsmedlemmene har Kendall Jenner i stor grad holdt forholdet sitt for seg selv.

3. Ha en finger i hver kake

Kendall Jenner har fått bred anerkjennelse som en mote modell, sosialt og skuespiller. Hun krediterer sin imponerende nettoverdi til hennes engasjement i en rekke økonomiske satsinger.

dyrekapittelbøker for 4. klassinger

Berømte sitater av Kendall Jenner

'Ikke bedøm noens holdning før du har følt smerten.'

'Jeg synes alle er vakre på sin egen måte.'

“Jeg tror mascara er et must. Hvis jeg skal bruke sminke et sted, og jeg gjør det, er det vanligvis veldig enkelt - det er bare mascara og kanskje en liten bit øyenskygge, men det er det. '

“Hvis jeg kunne bytte plass med noen av søstrene mine en dag, ville det være Kim. Jeg vil se hvordan det er ... Den eneste gangen hun sover er i flyet. Det er bare sprøtt. Jeg føler meg dårlig for henne, men jeg vil fortsatt vite hvordan det er. '

“Noen som vil være sammen med deg, VIL være med deg. Slutt på historien.'

Pakk opp

Kendall Jenner er kanskje ikke det rikeste medlemmet av Kardashians-familien. Men hun er definitivt et av de mest innflytelsesrike medlemmene av gruppen, takket være hennes evne til å forfølge vellykkede karrierer både som en reality-tv-stjerne og motemodell. Hvis hun fortsetter å lande flere høyprofilerte modelleringsspill, kan det bare være et tidsspørsmål før nettoverdien hennes på $ 50 millioner øker ti eller tjue ganger.

Del Med Vennene Dine:

19 mai stjernetegn