Khloe Kardashians nettoverdi og hvordan den sammenlignes med de andre Kardashians

InnholdsfortegnelseHvem er Khloe Kardashian?

Khloé Alexandra Kardashian, populært kjent som Khloe Kardashian, er en amerikansk skuespillerinne, mediepersonlighet, modell og sosial.

Khloe ble kjent i 2007 da hun begynte å spille sammen med familien i reality-tv-serien Keeping up with the Kardashians.

Kjappe fakta

Fullt navn: Khloé Alexandra Kardashian
Populært navn: Khloe Kardashian
Kjønn: Hunn
Bursdag: 27. juni 1984
Alder: 36 år
Foreldre: Robert Kardashian og Kris Kardashian
Søsken: Kourtney Kardashian og Kim Kardashian, samt stesøsken Kylie Jenner, Kendall Jenner, Brody Jenner, Burt Jenner, Rob Kardashian og Cassandra Marino
Fødested: Los Angeles, California
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Engelsk, nederlandsk, irsk, skotsk og armensk
Utdanning: Bel Air Prep, Saint Martin of Tours School, Daniel Webster Middle School, A.E. Wright Middle School, Montclair Prep, Marymount High School og Alexandria Academy
Sivilstatus: Skilt. Tidligere gift med Lamar Odom (2009 - 2016)
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: True Thompson (med tidligere partner, Trista Thompson)
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 50 millioner (per 1. august 2020)
Rikdomskilde: Media, modellering, skuespill, motedesign og entreprenørskap
Høyde: 5 ′ 9 ″ (1,77 m)
Vekt: 74 kg; I pund: 163 pund.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Khloe Kardashian ble født 27. juni 1984 i Los Angeles, California, av Robert Kardashian og Kris Kardashian. Faren hennes var advokat, mens moren var husmann.

Khloe Kardashians stjerne begynte å stige da hun fikk en rolle i Keeping up with the Kardashians. Showet har vært en enorm suksess, og skaper spin-offs som Khloe også har spilt i. Disse inkluderer Khloé Take Miami (2009–2013) og Kourtney og Khloé Take the Hamptons (2014–2015).

Den første spin-off-dokumentasjonen Khloe og Kourtney flytter til Florida i et forsøk på å åpne DASH-klesbutikken. Den andre spin-off følger etter Khloe, Kourtney og Scott Disicks reise til Hamptons for å lansere deres DASH-butikk i New York.

I tillegg til Keeping up with the Kardashians og dens spin-offs, er Khloe Kardashian også kreditert for sin rolle i enda en reality-TV-serie, Khloé & Lamar (2011–2012). Hun filmet så vel som stjernespillet i showet sammen med sin tidligere ektemann, basketballspiller Lamar Odom.

Følgende er andre viser at Khloe Kardashian har vært involvert i:

• Kjendislærlingen - Hun deltok i den andre sesongen av showet i 2019, og ble 10. av de 16 deltakerne
• Den amerikanske versjonen av The X Factor - Hun var programleder for den andre sesongen av showet, sammen med skuespilleren Mario Lopez
• Kocktails med Khloé - Hun var vert for talkshowet i 2016
• Revenge Body with Khloé Kardashian - Hun er vert og spiller hovedrollen i denne doku-serien

Khloe Kardashians nettoverdi

3333 betydning

Khloe Kardashian er kanskje ikke det rikeste medlemmet av Kardashians, men hun befaler en imponerende nettoverdi. Per 1. august 2020 hadde Khloe en nettoverdi på 50 millioner dollar.

Som du kanskje har gjettet nå, kommer en stor del av rikdommen hennes fra lønnen for hennes rolle i familiens reality-tv-serie Keeping Up with the Kardashians. I følge de nylige estimatene tjener Khloe omtrent 15 millioner dollar per år fra sine forskjellige bestrebelser.

1. Khloe Kardashians godkjenningsavtaler

Foruten å være en TV-personlighet, er Khloe Kardashian også en modell og sosialt, noe som betyr at hun også tjener på lukrative godkjennelsestilbud. Mye av inntektene hennes fra godkjenningsavtaler kommer fra sponsede annonser på Instagram-kontoen hennes.

Noen av merkene hun har inngått samarbeid med så langt inkluderer Amazon og Calvin Klein. Khloe har også fremmet forskjellige vekttapsshakes, hvorav noen hevder at de bidro betydelig til hennes helt eget vekttap.

2. Khloe Kardashians eiendomsinvesteringer

I 2014 kjøpte Khloe Kardashian en eiendom med 6 soverom og 7 bad til en kostnad på 7,2 millioner dollar. Hun kjøpte huset umiddelbart etter at hun hadde avsluttet ekteskapet med eksmannen, Lamar Odom.

Det prestisjetunge 11.000 kvadratmeter store hjemmet, som ligger på 1,3 mål, har tidligere vært eid av sanger Justin Bieber og komiker Eddie Murphy. Etter å ha gjennomført omfattende renoveringsarbeider på eiendommen, oppførte Khloe det for salg i mai 2020 for rundt 19 millioner dollar.

3. Khloe Kardashian’s Other Ventures

I tillegg til skuespill, godkjenningskontrakter og investeringer i eiendom, har Khloe Kardashian også foretatt flere personlige satsinger som legger til hennes samlede nettoverdi. Mens hun fremdeles var sammen med sin eksmann, Lamar Odom, filmet Khloe reality-tv-showet Khloe & Lamar.

I 2015 startet hun sin egen virksomhet, Good American. Virksomheten hentet inn hele 1 million dollar på åpningsdagen.

Khloe har også skrevet en bok med tittelen Strong Looks Better Naked. Det er ingen offisielle poster om hvor mye hun tjener på boka. Det er imidlertid trygt å forestille seg at det er et anstendig beløp, med tanke på at boka ble en bestselger.

Hvor velstående er Khloe Kardashian sammenlignet med de andre medlemmene av Kardashians?

Khloe Kardashian er det tredje rikeste medlemmet av Kardashians. Ironisk nok, det yngste medlemmet, Kylie Jenner , tilfeldigvis er den rikeste, med en nettoverdi på 1 milliard dollar.

Kim Kardashian følger Kylie Jenner med en nettoverdi på 350 millioner dollar, så blir Khloe nummer tre.

Etter at Khloe er Kris Jenner med en nettoverdi på 37,5 millioner dollar, følger Kourtney Kardashian nøye med 35 millioner dollar.

Inntar sjette posisjon er supermodellen Kendall Jenner med $ 30 millioner. Rob Kardashian avslutter listen med en nettoverdi på 10 millioner dollar.

Livsleksjoner fra Khloe Kardashian

1. Respekter andres tro og valg

Khloe Kardashian mener at verden ville være et bedre sted hvis vi bare respekterte andres valg. Mens Khloe tok opp et spørsmål om hennes religiøse tro, sa han en gang: 'Mens jeg tror på himmelen og helvete og engler og ånder, dømmer jeg ikke folk for deres tro.'

2. Familien kommer først

Khloes makeløse kjærlighet og urokkelige støtte til familien hennes er tydelig i showet, Keeping up with the Kardashians.

3. Bevis kritikerne dine feil

For en tid tilbake fløy rykter rundt om at Khloe ikke er Robert Kardashians biologiske datter. Imidlertid tok hun en DNA-test som beviste at hun faktisk er Roberts biologiske barn, og etterlot kritikerne med egg på ansiktet.

Berømte sitater av Khloe Kardashian

'Jeg har lært at for at gode ting skal komme din vei, må du tro at du fortjener dem.'

“Faren min oppdraget oss som ... vi fikk ikke se folk i noen slags farger, men vi fikk heller ikke kalle folk fete. Hvis vi noen gang skulle si: 'Å den tykke personen, eller denne personen,' ville han få oss til å legge en såpestang i munnen og telle til 10. Vi fikk ikke se på folk slik. '

hvordan lage en transformerende papirninjastjerne

'Folk vil hate deg, rangere deg, riste deg og knuse deg.'

“Da jeg begynte å trene, handlet det ikke om vekttap; Jeg gikk gjennom en veldig vanskelig tid og trengte en emosjonell frigjøring. Når du begynner å komme inn i tabloidene og hevder at du har falske kroppsdeler, er det som: ‘Ok, jeg har laget det. Nå trener jeg virkelig. '

'Du har kanskje skjedd urettferdige ting, men vet at dybden av smertene dine er en indikasjon på høyden på fremtiden din.'

Konklusjon

Khloe Kardashian er fortsatt en av de mest innflytelsesrike mediepersonlighetene. Hun har bidratt uhyre til populariteten til TV-showet, Keeping up with the Kardashians, så vel som dets spin-offs. Gjennom årene har Khloe også dukket opp som en av de beste TV-programlederne, og all denne innsatsen gjenspeiler seg positivt i nettoverdien hennes.

Del Med Vennene Dine: