Kim Kardashian er tilbake på Instagram med en Kimoji-konto

Akkurat i tide til ferien. Bildet kan inneholde Cell Phone Electronics Mobile Phone Phone Human Person og Kim Kardashian

Jason LaVeris / GettyKim Kardashian West er ferdig med pausen i sosiale medier, ser det ut til. Vel, liksom. Reality-TV-mogulen har fortsatt ikke publisert på sine personlige sosiale medier-kontoer siden hun ble angrepet med våpen i Paris tidligere i år – med ett mindre unntak av noen siden slettede reklameposter på Facebook som sannsynligvis var et resultat av automatisk planlegging. I går kom Kim imidlertid tilbake til Instagram gjennom en ny Kimoji-konto.

Finnes det en mer Kim Kardashian måte å komme tilbake på enn med en produktbasert Instagram? Den verifiserte-så-du-vet-det-er-ekte-kontoen inneholder bare ni innlegg – kudos på det minimalistiske rutenettet, Kim – og en lenke til Kimoji-varebutikken. Seks av innleggene er videoer som viser en kvinne twerke i en svart strikk-bh og undertøyssett. Et annet innlegg viser to ansiktsløse kvinner som blir ganske NSFW-intime i sine intime, med den ene iført rødt undertøy med høyt midje og den andre i en vanlig hvit BH. Alle innleggene er merket med «16. DESEMBER», og med tanke på at linken i bio er til Kimoji-varebutikken, lurer vi på om Kim kommer til å slippe nye «Kim Kardashian»-undertøyssett i morgen. Tilfeldigvis ga også Kims lillesøster Kylie Jenner ut sin egen ekstremt Kylie-klær , så det ville ikke være et merkelig trekk. Det er mulig at bildene bare er promo for noe annet som på en eller annen måte er Kimoji-relatert, men med undertøyet så tungt foran og i midten, kan vi ikke unngå å tro at det er det som skjer. Kim Kardashians hemmelighet har en slags ring ved seg, ikke sant?

væretrekk mannlige

Instagram-innhold

Se på Instagram

Instagram-innhold

Se på Instagram

Instagram-innhold

Se på Instagram

Selv uten Kims tilstedeværelse på sosiale medier, har sladder om hennes personlige liv forblitt nyhetsverdig. Skilsmisserykter svirret om Kardashian-West-familien etter Kanye Wests sykehusinnleggelse. Mens Kims nære venn Jonathan Cheban stengte disse ryktene, føles det som om Kanyes nylige møte med Donald Trump sannsynligvis vil holde navnene deres i nyhetene en stund. Vi kan ikke klandre Kim for å ville ta en pause. Kanskje er denne Kimoji-kontoen begynnelsen på en enda mer forretningsdrevet merkevare for sosiale medier for henne. Vil 2017 bli året hun dropper sine personlige kontoer for godt? Bare tiden vil vise.

barnebøker om naturvandringer

Del Med Vennene Dine: