Kim Kardashian’s Massive Net Worth

InnholdsfortegnelseHvem er Kim Kardashian?

Kimberly Kardashian West, populært kjent som Kim Kardashian, er en amerikansk mediepersonlighet, modell, skuespillerinne og forretningskvinne. Kim Kardashian kom først inn i rampelyset mens hun fremdeles jobbet som en venn og stylist av supermodellen, Paris Hilton . Hun fikk større oppmerksomhet i 2007 etter lekkasjen av et 2002-sexbånd med henne og hennes tidligere kjæreste, sangeren Ray J.

Men det er hennes opptreden i E! TV-realityserie, Keeping Up with the Kardashians, som sementerte hennes stilling som skuespillerinne og sosialt.

Serien har kjørt fra 2007 til dags dato. Suksessen har ført til forskjellige spinoffs, inkludert Kourtney og Kim Take New York som løp fra 2011 til 2012, og Kourtney og Kim Take Miami som løp fra 2009 til 2013.

Kjappe fakta

Fullt navn: Kimberly Noel Kardashian
Populært navn: Kim Kardashian
Kjønn: Hunn
Bursdag: 21. oktober 1980
Alder: 39 år
Foreldre: Robert Kardashian og Kris Jenner
Søsken: Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian og Rob Kardashian og halvsøsken (Burton Jenner, Brandon Jenner, Brody Jenner, Keylie Jenner og Kendall Jenner)
Fødested: Los Angeles, California
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Engelsk, irsk, skotsk, nederlandsk og armensk
Utdanning: Marymount videregående skole
Sivilstatus: Gift. Tidligere gift med Damon Thomas (2000 - 2004) og Kris Humphries (2011 - 2013)
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Kanye West
Barn: Ja, 4
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: 370 millioner (per 1. juni 2020)
Rikdomskilde: Skuespill, modellering, sosiale medier og entreprenørskap
Høyde: 5 ′ 3 ″ (1,59 m)
Vekt: 56 kg; I pund: 123 pund.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Kim Kardashian ble født 21. oktober 1980 i Los Angeles, California, av Robert Kardashian og Kris Jenner Kardashian. Kim ble sosialt fra å jobbe som assistent og stylist for kjente supermodeller, inkludert Paris Hilton . Da en sexvideo av henne og tidligere kjæreste ble lekket i 2007, skjøt populariteten hennes gjennom taket.

Kim har siden vært et kjent navn, spesielt etter å ha fått en rolle i det oppsiktsvekkende TV-showet Keeping Up with the Kardashians. Hun har brukt berømmelsen sin til å utvikle et kraftig merkevare for sosiale medier som bidrar betydelig til hennes rikdom. Foruten Keeping Up with the Kardashians, har Kim Kardashian dukket opp i en rekke andre TV-serier og filmer.

Her er en liste over noen viser modellen og sosialisten har omtalt i:

• The Simple Life (2003 - 2006) - Vises i fire episoder
• Dancing with the Stars (2008) - Viste seg i seks episoder som en deltager
• Kourtney og Kim Take Miami (2009 - 2013) - Viste seg i 19 episoder
• America's Next Top Model (2009 - 2011) - Gjorde en gjestestjerneopptreden i to episoder
• Kourtney og Kim Take New York (2009 - 2013) - Viste seg i 18 episoder

Modellen har også prydet en rekke andre serier, inkludert CSI: NY, Brothers, Beyond the Break, How I Met Your Mother, 2 Broke Girls, Last Man Standing, for å nevne noen få.

I filmer har Kim Kardashian vist i Disaster Movie (2008), Deep in the Valley (2009) og Temptation: Confessions of a Marriage Counselor (2013).

Kim Kardashians nettoverdi

Kim Kardashian hadde en nettoverdi på 370 millioner dollar per 1. juni 2020. Hun har tjent sin rikdom gjennom mange forsøk, inkludert skuespill, modellering, sosiale medier, påtegninger og andre investeringer.

I følge nylige rapporter tjener Kim Kardashian mellom 70 og 80 millioner dollar hvert år. Da hun begynte med Keeping Up with the Kardashians, var lønnen hennes uslåelige $ 15 000 per episode. Imidlertid har hun fått lønnen økt til $ 500.000 gjennom årene. I 2015 tjente Kim Kardashian $ 53 millioner, og ble den best betalte kjendisen på jorden.

17 januar dyrekretsen

1. Kim Kardashian’s Business Ventures

En av de mest kommersielt vellykkede virksomhetene til Kim Kardashian er hennes KKW Beauty Line. Det antas at virksomheten genererer godt over $ 100 millioner i årlig bruttoinntekt.

En annen bemerkelsesverdig investering av modellen er mobilspillet - Kim Kardashian: Hollywood. Rapporter indikerer at dette spillet på et tidspunkt var en av hennes mest tjente investeringer. Fra 1. juni 2020 hadde spillet fått mer enn 60 millioner nedlastinger og generert over 200 millioner dollar i inntekter. Kardashian mottar 28% av alle inntektene appen genererer.

Andre forretningsforetak av Kim Kardashian inkluderer en kleslinje på Sears, en serie solariumsprodukter, vekttapsprodukter osv.

2. Kim Kardashian på sosiale medier

Kim Kardashian er en av de mest vellykkede personlighetene i sosiale medier. Det antas at hun tjener mellom $ 300 000 og $ 500 000 for hvert betalte innlegg på Instagram. Ifølge estimater tar Kim hjem mellom $ 1 million og $ 2 millioner i månedlige Instagram-inntekter.

Men Kim Kardashian støtter ikke bare merkevarer på sosiale medier. Hun tjener også penger i offline partnerskap med merkevarer. Noen av merkene hun har inngått godkjennelsesavtaler med inkluderer Carl’s Jr. og Madame Tussauds.

3. Kim Kardashian i Eiendom

Kim Kardashians eiendomsportefølje inkluderer flere overdådige boliger over hele USA. Hun har et herskapshus i toskansk stil i Beverly Hills som hun kjøpte i 2010 for $ 4,8 millioner. Hun eide tidligere et hjem i Bel Air, California, som hun kjøpte i 2013 for 9 millioner dollar og solgte i 2017 for 18 millioner dollar.

Kim bor for tiden sammen med mannen sin, Kanye West , i Hidden Hills, California. Paret kjøpte eiendommen i 2014 til en kostnad på 20 millioner dollar. Etter å ha gjennomgått en rekke oppgraderinger og oppussinger gjennom årene, er hjemmet for tiden verdsatt til mer enn $ 60 millioner.

I tillegg til ovennevnte virksomheter tjener Kim Kardashian også fra skuespill, filmproduksjon og showopptredener.

Livsleksjoner fra Kim Kardashian

1. Omgang alltid med mennesker som kan løfte deg opp

kulturelle spill fra hele verden

Hvis du lengter etter suksess, er det klokt å omgås mennesker som kan gjøre deg synlig og oppdagelig. Hvis det ikke var hennes tilknytning til sosiale mennesker, ville verden sannsynligvis ikke ha kjent Kim Kardashian nå.

2. All omtale er god omtale

Det er bare to typer reklame; god omtale og dårlig omtale. Hvis du allerede er et etablert merke, vil du ikke være interessert i å sette en strejke for omdømmet ditt. Men hvis du fremdeles strever etter storhet, fungerer all reklame i din favør.

3. Inntektsdiversifisering er en avgjørende ingrediens i velstandsskaping

Kim Kardashian forstår at ingen noen gang ble rike av en inntektsstrøm. Som sådan har hun lært å diversifisere inntektskanalene sine. Ikke bare er hun en modell, men hun tjener også på sosiale medier, skuespill og andre personlige investeringer.

Følgende er noen av sitatene fra Kim Kardashian:

'På slutten av dagen er det viktig å være lykkelig å være den du er, og jeg føler at vi er så velsignede med støttesystemet og den beste familien til å bare støtte hverandre uansett hva vi går gjennom.'

'Det er morsomt å ha en partner som forstår livet ditt og lar deg være deg.'

'Når det er så mange hatere og negative ting, bryr jeg meg virkelig ikke.'

'Jeg elsker når folk undervurderer meg og deretter blir positivt overrasket.'

«Jeg støtter bare alle - selv om jeg mener at ting skal være like, har folk forskjellige forhold i livet som har lært dem å være den de er. Selv om jeg ikke er enig med dem, dømmer jeg dem ikke. Jeg er en virkelig ikke-fordømmende person. '

Konklusjon

Kim Kardashian er en av de rikeste kjendisene som noensinne har kommet ut av Hollywood. Og hun har sitt harde arbeid, utrolige talenter og forretningsskikk å takke for sin imponerende nettoverdi.

Del Med Vennene Dine: