Kobe Bryant: Tidlige liv, karrierehøydepunkter og nettoverdi

Kobe Bryant, født Kobe Bean Bryant 23. august 1978, var en amerikansk profesjonell basketballspiller som hovedsakelig spilte stillingen som skytevakt. Kobe ble født i Philadelphia, Pennsylvania, av Joe Bryant og Pamela Cox Bryant.Kobes far var også en profesjonell basketballspiller, noe som kan bidra til å forklare hvor Kobe fikk inspirasjonene sine fra. Hans fornavn, Kobe, ble inspirert av det berømte biffet i Kobe, Japan, som foreldrene hans så på en restaurantmeny. Og mellomnavnet hans, Bean, kom fra 'Jellybean', farens kallenavn.

Innholdsfortegnelse

Raske fakta om Kobe Bryant

[su_table]
Fullt navn: Kobe Bean Bryant
Populært navn: Kobe Bryant
Kjønn: Mann
Bursdag: 23. august 1978
Alder: 41 år (på dødstidspunktet)
Fødested: Philadelphia, Pennsylvania, USA
Nasjonalitet: Amerikas forente stater
Etnisitet: Afroamerikansk
Utdanning: Bala Cynwyd Middle School og Lower Merion High School
Sivilstatus: Gift
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Vanessa Laine Bryant (m. 2001)
Barn: Natalia Diamante Bryant, Gianna Maria-Onore Bryant, Bianka Bella Bryant og Capri Kobe Bryant
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: $ 600 millioner (fra 1. januar 2020)
Rikdomskilde: Basketballspill, påtegninger og personlige investeringer
Høyde: 1,98 m (6 ″ 6 ″)
Vekt: 96 kg (211 lbs)
[/ su_table]

Kobes tidlige liv og karrierehøydepunkter

Koby

Kobe Bryant oppdaget sitt basketballspilltalent da han bare var tre år. På den tiden fulgte han nøye hendelsene til Los Angeles Lakers, som var hans favorittlag. Faren trakk seg fra National Basketball Association (NBA) da Kobe var seks. Men til tross for at han trakk seg fra NBA, hadde Joe Bryant fortsatt en lidenskap for basketball. Så han flyttet familien til Rieti i Italia, hvor han fortsatte å spille profesjonell basketball for et lavere rangert lag.

Mens de var i Italia, bodde familien i forskjellige byer og byer, inkludert Reggio Calabria, Pistoia og Reggio Emilia. Det er på Reggio Emilia hvor Kobe Bryant begynte å spille litt seriøs basketball. Selv om han var i Italia, prøvde Kobe fortsatt å følge NBA, spesielt hans favorittlag, Lakers. Bestefaren sendte ham av og til videoer av NBA, bare slik at han kunne holde seg i løkken om hendelsene i ligaen. Han lærte også mer om spillet ved å følge animerte europeiske filmer som var basert på basketball.

Da han var tretten, flyttet familien tilbake til Philadelphia, og Kobe ble registrert på Bala Cynwyd Middle School. Senere begynte han på Lower Merion High School, hvorfra han kom inn i NBA. I løpet av hele 20-sesongkarrieren som profesjonell basketballspiller spilte Kobe Bryant for Lakers, hvor han ble ansett som en av de beste spillerne gjennom tidene. Han er kreditert for å gjøre 33 643 poeng, samt 7 077 returer og 6, 306 assists gjennom sin profesjonelle karriere.

Følgende er noen av hans priser og prestasjoner;

• NBA-mester i 2000, 2001, 2002, 2009 og 2010
• NBA Finals MVP i 2009 og 2010
• NBAs mest verdifulle spiller i 2008,
• NBA All-Star i 1998 og 2000-2016
• NBA All-Star Game MVP i 2002, 2007, 2009 og 2011
• All-NBA First Team i 2002-2004 og 2006-2014
• All-NBA Second Team i 2000 og 2001
• Tredjelaget for hele NBA i 1999 og 2005
• NBA All-Defensive First Team i 2000, 2003, 2004 og 2006-2011
• NBA All-Defensive Second Team i 2001, 2002 og 2012
• NBA Scoring Champion i 2006 og 2007
• NBA Slam Dunk Contest Champion
• BET Sportsman of the Year Awards i 2002, 2003 og 2008
• ESPY Icon Award i 2016

engel nummer 207

I tillegg til disse prestisjetunge utmerkelsene, har Kobe Bryant også vunnet to olympiske gullmedaljer for det amerikanske basketballaget (2008 og 2012), samt FIFA Americas Championship i 2017. På 34 år og 104 dager ble Kobe anerkjent som den yngste spilleren. noensinne i NBA-ligahistorien for å oppnå 30 000 karrierepoeng. Og fra og med 1. februar 2010 ble han verdensledende scorer for Los Angeles Lakers franchisehistorie.

Nettoformue

Fra 1. januar 2020 var Kobe nettoverdi 600 millioner dollar. Han skyldte mesteparten av rikdommen til millionlønnen han tjente på å spille basketball profesjonelt for Los Angeles Lakers. I løpet av sine dager med Lakers tjente Kobe angivelig 328 millioner dollar i lønn alene. I 2013 ble han oppført på Forbes som den femte best betalte sportspersonen i verden, og kom først etter Floyd Mayweather , Cristiano Ronaldo , Lebron James og Lionel Messi.

Som de fleste kjendiser tjente Kobe også sin formue gjennom lukrative godkjennelsestilbud, spesielt for sportsmerker og magasiner. Han rapporteres å ha tjent minst 350 millioner dollar fra godkjenningsavtaler. Noen av merkene han støttet, inkluderer Adidas, McDonald’s, Nike, Sprite, Sina.com, Alibaba, Mercedes Benz, Hublot, Turkish Airlines Lenovo og Panini.

Når det gjelder personlige investeringer, kjøpte Kobe Bryant en aksjeandel på 10% i den berømte sportsdrikken BodyArmour. I 2018 tjente Kobe 200 millioner dollar på sin investering i selskapet.

Livsleksjoner og sitater fra Kobe Bryant

En av leksjonene vi kan lære av Kobe er at suksess krever lidenskap og dedikasjon. Livet til Kobe snakker til en mann som ikke bare var viet til laget hans, men også til hele spillet basketball. Han sa en gang: “Hvis du vil være flott i et bestemt område, må du besette det. Mange sier at de vil være flotte, men de er ikke villige til å gjøre ofrene som er nødvendige for å oppnå storhet. De har andre bekymringer, uansett om de er viktige eller ikke, og de sprer seg. '

En annen viktig leksjon vi kan lære av Kobe Bryant er viktigheten av en sterk arbeidsmoral. Kobe mente at det ikke er noen erstatning for hardt arbeid. Og at for å lykkes i karrieren din, må du stoppe alt for å få ting til å skje. Han anerkjente NBAs konkurransedyktige natur, og at en liten bortfall kan koste ham og hans team stor tid. Som sådan hadde han ikke noe imot å legge inn ekstra timer bare for å holde seg foran konkurransen.

Når det gjelder ledelse, lærte Kobe Bryant oss viktigheten av å pleie talenter og fremme åndesamarbeidet. Kobe innrømmet en gang sin lidenskap for å utfordre mennesker og få dem til å føle seg ukomfortable. Han var utmerket til å få frem det beste i, ikke bare lagkameratene, men også til fansen og det globale basketballbrorskapet. Og da han var i retten, var ikke Kobe den spilleren som elsket å overgå alle. Han gledet seg ikke over å ta personlig ære da han mente at når et lag vinner, betyr det at alle må ha trukket vekten.

Følgende er noen av de populære sitatene av Kobe Bryant;

• 'Mange ledere mislykkes fordi de ikke har tapperhet til å berøre den nerven eller slå den akkorden.'

• 'Jeg skjønte at skremsel ikke egentlig eksisterte hvis du er i den rette tankegangen.'

• “Jeg er veldig villig til å vinne, og jeg svarer på utfordringer. Det er ikke en utfordring for meg å vinne scoretittelen, for jeg vet at jeg kan. '

• “Jeg er bare reflekterende i den forstand at jeg lærer å gå videre. Jeg reflekterer med et formål. ”

• 'Hvis du er redd for å mislykkes, vil du sannsynligvis mislykkes.'

• “Når du vet hvordan fiasko føles, vil besluttsomhet jage suksess.”

dikt for 7 åringer

• 'Skjønnheten i å bli velsignet med talent stiger over tvil for å skape et vakkert øyeblikk.'

• 'Øyeblikket du gir opp, er øyeblikket du lar noen andre vinne.'

• 'Det viktigste er å prøve å inspirere folk slik at de kan være gode i hva de vil gjøre.'

• “Å vinne går foran alle. Det er ikke noe grått område. Ingen nesten. ”

Endelig ord

26. januar 2020 omkom Kobe Bryant sammen med sin 13 år gamle datter, Gianna Bryant, og syv andre i en helikopterulykke i Calabasas, California. Bryant-familien mistet en mann, pappa og sønn. Men verden mistet en legende og mentor .

Del Med Vennene Dine: