Kodak Black’s Net Worth og How He Become a Hip Hop Sensation

InnholdsfortegnelseHvem er Kodak Black?

Bill Kahan Kapri, født Dieuson Octave og profesjonelt kjent som Kodak Black, er en amerikansk hiphop-artist og låtskriver som fikk innledende berømmelse med sin singel fra 2014 med tittelen No Flockin. Kodak Black har kontinuerlig forsøkt å hevde sin plass blant de store navnene. i hip hop-bransjen.

Som mange hiphop-artister har ikke Blacks rapperkarriere vært uten utfordringer og kontroverser. Rapperen har hatt flere innkjørsler med loven, hvorav noen resulterte i fengsling i føderalt fengsel.

Kjappe fakta

Fullt navn: Bill Kahan Kapri (født Dieuson Octave)
Populært navn: Kodak Black
Kjønn: Mann
Bursdag: 11. juni 1997
Alder: 23 år
Foreldre: Marcelene Octave
Søsken: To, inkludert rapperen John Wicks
Fødested: Pompano Beach, Florida
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Haitisk
Utdanning: Blanche Ely videregående skole
Sivilstatus: Engasjert
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Kong Khalid oktav (med en kvinne som heter Jammiah Broomfield)
Dating: Mellow Rackz
Nettoformue: USD 600 000 (per 1. mars 2021)
Rikdomskilde: Rapping, låtskriving, godkjennelsestilbud og andre satsinger
Høyde: 5 ′ 7 ″ (1,7 m)
Vekt: 66 kg; I pund: 145 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Fiskene stiger tegn

Dieuson Octave ble født 11. juni 1997 i Pompano Beach, Florida, til Marcelene Octave. Octaves far forlot familien kort tid etter at Dieuson ble født. Som et resultat ble Dieuson Octave kun oppdratt av moren Marcelene i et offentlig boligprosjekt i Pompano Beach, kjent som Golden Acres.

Kodak Black begynte å rappe på barneskolen. Han deltok angivelig i et lokalt fellehus etter skolen i et forsøk på å spille inn musikk. For å finpusse hans rapping- og låtskrivertalenter investerte Kodak tungt i å lese ordbøker og tesaurus.

Mens han var på skolen ble Kodak Black beryktet for sin uregjerlige oppførsel. Han deltok i flere slagsmål, i tillegg til å bryte og komme inn, sammen med vennene sine. Kodaks upåklagelige oppførsel førte til slutt til at han eventuelt ble utvist fra skolen da han gikk i femte klasse.

I 2009, da han var 12 år gammel, ble Kodak Black med i en rap-gruppe kjent som Brutal Youngnz, hvor han rappet under scenenavnet J-Black. Senere ble han med i en annen rap-gruppe kalt The Kolyons. I desember 2013 ga Black ut sin debutmix med tittelen Project Baby. Han fulgte opp med to blandebånd i henholdsvis desember 2014 og desember 2015, med tittelen Heart of the Projects and Institution.

I oktober 2015 fikk Kodak Black sitt karriereskiftende øyeblikk etter kanadisk rapper Drake la ut en video av seg selv til Kodaks singel, ‘Skrt.’ Samme måned etter denne virale videoen signerte Kodak en opptakskontrakt med Atlantic Records.

I juni 2016 ga Kodak Black ut sin fjerde og mest vellykkede mixtape til nå, med tittelen Lil B.I.G. Pac. 31. mars 2017 ga rapperen ut sitt debutstudioalbum med tittelen Painting Pictures. Han har siden fulgt opp med to studioalbum til - Dying to Live (2018) og Bill Israel (2020).

Kodak Black’s Net Worth

Per 1. mars 2021 hadde Kodak Black en nettoverdi på $ 600.000. En stor del av Kodaks rikdom kommer fra hans rapperkarriere.

Følgende er noen av Blacks mest vellykkede musikalske prosjekter:

• Blandebåndet Lil B.I.G. Pac (utgitt i juni 2016) - Nådde nummer 49 på Billboards 'Top R & B / Hip-Hop Albums' -lista, samt nummer 18 på Heatseakers Albums-diagrammet
• Singelen Skrt (utgitt i august 2016) - Nådde # 10 på Billboards 'Bubbling Under R & B / Hip-Hop Singles' chart
• Singelen Tunnel Vision (utgitt i februar 2017) - Debuterte som nr. 27 før den toppet seg som nr. 6 på den amerikanske Billboard Hot 100. Sangen debuterte også som nr. 17 på kanadiske Hot 100.
• Studioalbumet Painting Pictures (utgitt mars 2017) - Nådde # 3 på Billboard 200 og solgte mer enn 71.000 enheter i løpet av den første uken

I tillegg til album- og platesalg, tjener Kodak Black også pengene sine fra konsertturnéer. Han har siden startet på en turné med tittelen Dying to Live Tour (2019).

Rapperen er også en kløktig investor og er assosiert med forskjellige vellykkede oppstart, inkludert en kleslinje kalt ‘Sniper Gang’ og en ungdomsfotballliga som heter ‘Pompano Gators’. Hans kleslinje handler for det meste i skjorter, hettegensere, joggebukser, ansiktsmasker og hansker. Disse artiklene er tilgjengelige på nettstedet https://www.snipergangapparel.com/.

Leksjoner fra Kodak Black

1. Hold søkelyset på deg selv

Kodak Black har klart å holde søkelyset på seg selv siden han brøt ut på hiphop-scenen, takket være sin forkjærlighet for juridiske og offentlige kontroverser. I tillegg til hans uopphørlige arrestasjoner for kriminell oppførsel, har Black også vært opptatt av å utløse offentlige kontroverser på høyt nivå, både med fansen så vel som andre rappere.

2. Unngå minste motstands vei

I et reflekterende intervju om barndommen og oppveksten sa Black at livet som barn tilbød ham to alternativer - å selge narkotika mens han var bevæpnet med en pistol på hoften eller rap. Det er ikke vanskelig å fortelle hvilken vei han valgte.

3. Få mest mulig ut av alle muligheter ... eller motgang

Selv om han har møtt mange motganger, har Kodak Black alltid funnet en måte å få mest mulig ut av dem. Han huskes for å ha gitt ut sangen ‘Can I’ samt albumet Bill Israel mens han var i fengsel.

Berømte sitater av Kodak Black

”Alle fikk en forfallsdato. Alle oss fikk en dødsdom. En dag skal vi dø. ”

“Men jeg føler at jeg har nok kunnskap til å klare meg i livet. Åpenbart vet jeg ikke alt, men jeg føler at jeg har nok kunnskap til å komme meg igjennom. '

«Jeg vet bare at jeg skal gjøre noe i livet. I'mma gjøre noe produktivt. '

“Folk ser bare glansen. De ser ikke slipingen, posene under øynene mine. Det var mye sliping, tilbakeslag ... Jeg finner ikke at ingenting stopper meg. Uansett hvor jeg stopper, vet jeg allerede hvem jeg er. ”

poesi for ungdomsskoleelever å lese

'Mens vi går, mens vi puster, dør vi ... Jeg føler virkelig at selv om vi lever for å dø, vil noen mennesker dø for å leve.'

Konklusjon

Kodak Black er en amerikansk rapper og låtskriver med en nettoverdi på $ 600.000. Kodaks rikdom stemmer tydeligvis ikke overens med mange etablerte rappere, takket være hans uendelige juridiske problemer. Likevel har Black absolutt tjent seg til å bli en plass blant verdens mest talentfulle hiphop-artister.

Del Med Vennene Dine: