Kourtney Kardashians nettoverdi og hvordan hun tjener penger

InnholdsfortegnelseHvem er Kourtney Kardashian?

Kourtney Mary Kardashian er en amerikansk TV-personlighet, sosialt, modell, skuespillerinne, TV-produsent og forfatter. Som skuespillerinne og TV-personlighet er Kourtney mest kjent for å dukke opp sammen med familien i den høyt anerkjente reality-tv-serien Keeping Up with the Kardashians.

Serien, som er sendt på E !, har siden ført til flere spinoffs der Kourtney har spilt i. Noen av dem inkluderer Kourtney og Khloé Take Miami og Kourtney og Kim Take New York.

Kjappe fakta

Fullt navn: Kourtney Mary Kardashian
Populært navn: Kourtney Kardashian
Kjønn: Hunn
Bursdag: 18. april 1979
Alder: 41 år
Foreldre: Robert Kardashian og Kris Jenner
Søsken: Kim Kardashian, Khloé Kardashian og Rob Kardashian, samt 6 halvsøsken, inkludert; Burt Jenner og Casey Lynn Jenner (gjennom stefarens første kone, Chrystie Crownover), Brandon Jenner og Sam “Brody” Jenner (gjennom stefarens andre kone, Linda Thompson), og Kylie Jenner og Kendall Jenner (gjennom morens andre ekteskap med Bruce Jenner)
Fødested: Los Angeles, California
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Armensk-amerikansk, nederlandsk, engelsk, irsk og skotsk
Utdanning: Marymount High School, Southern Methodist University og University of Arizona
Sivilstatus: Singel, men var i et seriøst forhold med Scott Disick (fra 2006 til 2015)
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Mason Dash, Penelope Scotland og Reign Aston
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 45 millioner (per 1. desember 2020)
Rikdomskilde: Reality TV, modellering, sosiale medier, skuespill, TV-produksjon, skriving, godkjennelsestilbud og andre satsinger
Høyde: 5 ′ 1 ″ (1,55 m)
Vekt: 48 kg; I pund: 105,8 pund.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Kourtney Kardashian ble født 18. april 1979 i Los Angeles, California, av Robert Kardashian og Kris Jenner. Foreldrene hennes ble skilt i 1991, da Kourtney bare var 12 år gammel. Etter skilsmissen giftet Kris Jenner seg med Bruce Jenner, et sommer-OL 1976 som senere endret navn til Caitlyn i 2015, etter å ha offentliggjort som en transkjønnet kvinne.

Kourtney gikk på Marymount High School og Southern Methodist University før hun fortsatte til University of Arizona, hvor hun ble uteksaminert med en bachelorgrad i teaterkunst.

I 2005 fikk Kourtney anerkjennelse etter opptredenen i reality-tv-serien Filthy Rich: Cattle Drive. Hun ble kjent i februar 2007 etter at et sexbånd fra 2003 av hennes og tidligere kjæreste, Ray J, ble lekket. Sexbåndet, med tittelen Kim Kardashian , Superstar, ble spilt inn av søsteren Kim.

Samme år begynte Kourtney sammen med søsknene Kim, Khloé, Rob, Kendall og Kylie, samt moren hennes Kris og stefar Bruce, å spille en rolle i reality-TV-serien Keeping Up with the Kardashians.

Andre reality-tv-serier som Kourtney Kardashian har dukket opp i inkluderer:

• Kourtney og Kim Take Miami (tidligere kalt Kourtney and Khloé Take Miami) (2009 - 2010),
• Kourtney og Kim Take New York (2011 - 2012),
• Khloé & Lamar (2011 - 2012),
• Kourtney og Khloé Take The Hamptons (2014 - 2015),
• Flip It Like Disick (2019)

Foruten å vises på reality-TV-serier, har Kourtney Kardashian også fulgt karrierer som skuespillerinne og TV-produsent. 28. mars 2011 debuterte hun som skuespiller ved å vises i ABC såpeserien One Life to Live. Hun var også utøvende produsent av serien Dash Dolls i 2015.

Som forfatter har Kourtney Kardashian siden forfatter og medforfatter av flere bemerkelsesverdige romaner, inkludert Dollhouse, og Kardashian Konfidential.

enkle og morsomme spill for barn

Kourtney Kardashian’s Net Worth

I likhet med hennes kolleger Keeping Up with the Kardashians cast medlemmer, har Kourtney Kardashian samlet utrolig berømmelse og formue fra sin vellykkede reality-tv-karriere.

Per 1. desember 2020 hadde Kourtney en nettoverdi på 45 millioner dollar. Hun er det sjette rikeste medlemmet av Keeping Up with the Kardashians crew. Den rikeste av Kardashians er Kylie Jenner med en nettoverdi på 1 milliard dollar, etterfulgt av Kim Kardashian (900 millioner dollar), Kris Jenner (170 millioner dollar), Bruce Jenner (100 millioner dollar) og Khloé Kardashian (50 millioner dollar). Rob Kardashian følger etter Kourtney med en nettoverdi på 10 millioner dollar.

I tillegg til reality-tv har Kourtney Kardashian også foretatt flere investeringer, hovedsakelig i mote- og detaljhandelsindustrien. Hun samarbeidet med moren for å etablere barnebutikker kjent som Smooch i Los Angeles og New York City.

Fortsatt i moteindustrien, eier og driver Kourtney klesbutikken D-A-S-H. D-A-S-H, som er basert i Los Angeles, New York City og Miami, er et joint venture mellom Kourtney og søstrene Kim og Khloé. De tre søstrene er også tilknyttet et popup-butikk i Hamptons.

Følgende er andre forretningsforetak som Kourtney Kardashian har forfulgt i partnerskap med søstrene Kim og Khloé:

• En kleslinje gitt ut for Bebe Stores våren 2010 og
• En solfri garver utgitt i 2010, kjent som Kardashian Glamour Tan

Kourtney tjener også enorme lønnsslipp fra sine sosiale medier. Hun har godkjent en rekke produkter på sine sosiale medier-kontoer, alt fra slanke bukser i midjen til skjønnhetsprodukter, drikkevarer, reseptbelagte medisiner, for å nevne noen få. Ifølge CBC Marketplace tjente Kourtney mellom $ 75.000 og $ 300.000 for et enkelt Facebook-, Instagram- eller YouTube-innlegg, fra og med 2016.

Andre måter Kourtney Kardashian tjener penger inkluderer skuespill, modellering og skriving.

Leksjoner fra Kourtney Kardashian

1. Vær glad i huden din

Kourtney Kardashian er en av få kjendiser som ikke viker unna å innrømme å ha hatt brystimplantater.

2. Ha en finger i hver kake

I likhet med de andre Kardashians driver Kourtney aktivt med flere inntektsgivende virksomheter i forskjellige sektorer, inkludert detaljhandel og moteindustri.

3. Ta alltid ansvar

Kourtney er dristig og påståelig, et trekk hun har vist kontinuerlig gjennom sin TV-karriere. Det kommer nok naturlig, med tanke på at hun er den eldste av Kardashian-søsknene.

Berømte sitater av Kourtney Kardashian

engel nummer 842

“Å være mamma, jeg elsker å leke med barna mine og ha det gøy med dem, men jeg elsker også mote. Moren min og begge bestemødrene mine har alltid vært opptatt av mote, så det har vært rundt oss hele livet. '

'Mote er så subjektiv, og jeg synes den skal være leken.'

«I oppveksten hørte jeg aldri foreldrene mine forbanne, aldri. Første gang jeg noen gang sa et forbannelsesord, var det med søsteren min Kim. ”

' Moderskap har definitivt forandret meg og livet mitt. Det er så gal hvor drastisk, selv de små detaljene endres - på en så fantastisk måte. Til og med dumme ting, som det faktum at alle bildene mine på mobiltelefonen min pleide å være av meg ved fotografering - innbildsk, vet jeg! - men nå er hvert eneste bilde på telefonen min av Mason. ”

'Min daglige stil er enkel og uanstrengt - jeg liker ikke å ta for mye tid på å gjøre meg klar.'

Konklusjon

Kourtney Kardashian er kanskje ikke det rikeste medlemmet av Keeping Up with the Kardashians crew. Men hun har spilt en instrumental rolle i seriens suksess. Og hennes nettoverdi på 45 millioner dollar er definitivt ikke noe å spotte.

Del Med Vennene Dine: