Kris Jenners nettoverdi fra Reality Television and Other Ventures

InnholdsfortegnelseHvem er Kris Jenner?

Kristen Mary Jenner (tidligere Kristen Mary Kardashian) er en amerikansk TV-personlighet, sosialt, underholdningssjef, TV-produsent, skuespiller, forfatter og talkshowvert.

Som mediepersonlighet er Kris Jenner mest kjent for å ha hovedrollen i reality-tv-serien Keeping Up with the Kardashians, som blir sendt på E! Hun spiller på showet sammen med sin tidligere ektemann Bruce Jenner, samt barna Kourtney Kardashian, Kim Kardashian , Khloé Kardashian, Rob Kardashian, Kylie Jenner og Kendall Jenner.

Foruten hovedrollen i Keeping Up with the Kardashians, har Kris Jenner også produsert mer enn 70 episoder av serien. Hun var også utøvende produsent av seriens spinoffs, inkludert Kourtney & Kim Take New York, Kourtney & Kim Take Miami, Khloé & Lamar, etc.

Kjappe fakta

Fullt navn: Kristen Mary Jenner
Populært navn: Kris Jenner
Kjønn: Hunn
Bursdag: 5. november 1955
Alder: 65 år
Foreldre: Robert True Houghton og Mary Jo Shannon
Søsken: Karen Houghton
Fødested: San Diego, California
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Nederlandsk, engelsk, tysk, irsk og skotsk
Utdanning: Clairemont videregående skole
Sivilstatus: Skilt. Tidligere gift med Robert Kardashian (fra 1978 til deres skilsmisse i 1991) og Bruce Jenner (fra 1991 til deres skilsmisse i 2015)
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian og Rob Kardashian (fra hennes ekteskap med Robert Kardashian) og Kylie Jenner og Kendall Jenner (fra hennes ekteskap med Bruce Jenner)
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 170 millioner (per 1. desember 2020)
Rikdomskilde: Reality TV, sosiale medier, skuespill, TV-produksjon, skriving, talkshowvert, godkjennelsestilbud og andre satsinger
Høyde: 5 ′ 6 ″ (1,68 m)
Vekt: 62 kg; I pund: 136 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Kris Jenner ble født 5. november 1955 i San Diego, California, av Robert True Houghton og Mary Jo Shannon. Foreldrene hennes ble skilt da Kris bare var syv år gammel. Etter skilsmissen tok Mary Jo det eneste ansvaret for å oppdra Kris og hennes yngre søster, Karen. Noen år senere giftet moren til Kris seg med forretningsmann Harry Shannon.

Kris Jenner gikk på Clairemont High School, hvor hun ble uteksaminert i 1973. I 1976 jobbet hun som flyvertinne for American Airlines. Hun takket ja til flere jobber på vei mot å bli den dyktige forretningsmannen hun er i dag.

Før Kris Jenner gikk sammen med familien i Keeping Up with the Kardashians reality-TV-showet, hadde han allerede etablert flere vellykkede forretningsforetak, inkludert den Los Angeles-baserte Jenner Communications. Hennes imperium utvidet seg enormt da barna hennes ble kjent på reality-tv og sosiale medier. Ikke bare har hun grunnlagt mange virksomheter med barna sine, men hun administrerer også de fleste av disse virksomhetene.

Men allerede før han ble en av Keeping Up with the Kardashians 'rollebesetningsmedlemmer, hadde Kris Jenner allerede fått stor fremtredende rolle gjennom sine to ekteskap. Hun ble først kjent da hennes første ektemann, Robert Kardashian, representerte O. J. Simpson i sistnevntes drapssikt. Paret ble skilt i mars 1991. Kris skulle senere treffe overskriftene enda en gang etter å gifte seg med den pensjonerte olympiske Bruce Jenner i 1991. Bruce Jenner skiftet senere navn til Caitlyn i 2015 etter at han åpent kom ut som en transkjønnet kvinne.

Kris Jenners nettoverdi

Per 1. desember 2020 hadde Kris Jenner en nettoverdi på 170 millioner dollar. Hennes rikdom kommer fra mange kanaler, inkludert TV og sosiale medier, skuespill, modellering, skriving og hennes svært vellykkede forretningsforetak. Til sammenligning er Kris nettoverdi seks ganger mindre enn datteren til Kylie, som har en nettoverdi på 1 milliard dollar.

Selv om hun ble viden kjent for å ha hovedrollen i Keeping Up with the Kardashians ’reality-TV-serie, var Kris allerede en dyktig forretningskvinne. En av hennes mest bemerkelsesverdige tidlige virksomheter er Jenner Communications.

Følgende er andre inntektsbringende virksomheter som Kris Jenner har vært involvert i gjennom årene:

• Smooch - En barnebutikk som hun åpnet i 2004 i samarbeid med datteren Kourtney. Butikken ble nedlagt i 2009.
• Kris Jenner Kollection - En kleslinje som hun lanserte i 2011 med det amerikanske gratis-TV-nettverket, QVC.
• KKW Beauty - Et kosmetikkfirma som hun grunnla i 2017 med datteren Kim Kardashian . KKWs verdi økte til 1 milliard dollar da kosmetikkgiganten Coty Inc., kjøpte en 20% eierandel i selskapet for 200 millioner dollar i juni 2020. På det tidspunktet eide Kris Jenner en eierandel på 8% i KKW, som oversatt til 80 millioner dollar før skatt .
• Kylie Cosmetics - Selv om Kylie Cosmetics ble sett på som helt eid av Kylie Jenner , viser det seg at Kris også var en interessent i selskapet. I november 2019 kjøpte Coty Inc. en eierandel på 51% i selskapet for $ 600 millioner. På den tiden befalte Kris en eierandel på 10% og solgte halvparten av den for $ 30 millioner.

Modellering er en annen måte Kris Jenner har tjent henne millioner på. Hun har prydet innbindingene til en rekke motemagasiner, som The Hollywood Reporter, CR Fashion Book, Harper’s Bazaar, Redbook, Cosmopolitan, New You og Es Magazine.

Som forfatter har Kris Jenner skrevet to bøker. De inkluderer selvbiografien hennes utgitt i november 2011 med tittelen Kris Jenner ... og All Things Kardashian og en kokebok utgitt i oktober 2014, med tittelen In the Kitchen with Kris: A Kollection of Kardashian-Jenner Family Favourites.

Og som talkshowvert startet Kris en 6-ukers prøvekjøring av hennes dagtidsshow, kjent som Kris, 15. juli 2013. Seriens rangeringer var imidlertid ikke inspirerende, og Kris måtte avvikle det etter prøvekjøringen.

Horoskop for 22. september

Leksjoner fra Kris Jenner

1. Pleie talentene dine

Etter eksamen fra videregående startet Kris Jenner som en gjennomsnittlig kvinne som prøvde å få endene til å møtes. Hun visste imidlertid at hun var bestemt til å være en dyktig gründer og bestemte seg for å fokusere på å pleie hennes gründerambisjoner.

2. Søk alltid muligheten

I 2007 nærmet Kris seg Ryan Seacrest og diskuterte ideen om Keeping Up with the Kardashians-serien. Tilsynelatende var Seacrest imponert, og resten er historie.

3. Det er greit å mislykkes et par ganger

Kris Jenner kan være en vellykket forretningskvinne, men hun har vært involvert i en rekke mislykkede oppstart. En slik oppstart er talkshowet, Kris, som ikke klarte å ta av i 2013 etter en 6-ukers prøvekjøring.

Berømte sitater av Kris Jenner

“Alt jeg noen gang ønsket, måtte jeg jobbe veldig hardt for. Jeg lærte verdien av å spare pengene mine, prøve å få noe til å skje og være gründer, selv som en veldig ung jente. ”

'Jeg tror på Gud og bønnens kraft.'

5 nov dyrekretsen

'Jeg lever etter 80-20-regelen: 80 prosent av tiden spiser du veldig sunt, og 20 prosent spanderer du deg selv.'

“Min motivasjon er å være kreativ og ha det gøy. Du vil gjøre noe som holder deg på tærne resten av livet og holder deg opptatt. ”

'Noen mennesker vet ikke hvordan de skal ta noen av de vanlige, vanlige tingene de har for seg, og gjøre det til noe annet.'

7744 nummer

Konklusjon

Kris Jenner er en sosial mediestjerne, TV-personlighet, skuespiller, forfatter og forretningskvinne ... alt sammen rullet inn i en. Selv om hun ikke er det rikeste i familien, har Kris vært en sterk inspirasjon bak barnas suksess.

Del Med Vennene Dine: