Kristin Cavallari’s Net Worth: Is Cavallari Richer Than Her Estranged Husband Jay Cutler?

InnholdsfortegnelseHvem er Kristin Cavallari?

Kristin Elizabeth Cavallari er en amerikansk TV-personlighet, skuespillerinne, motedesigner og forretningskvinne.

På fjernsyn er Cavallari mest kjent for sine roller i de populære MTV-realityseriene Laguna Beach: The Real Orange County (2004–2005) og The Hills (2009 - 2010). Hun er også kjent for å ha hovedrollen i sin helt egen reality-serie kjent som Very Cavallari (2018–2020).

Som skuespillerinne debuterte Kristin Cavallari i en episode fra 2006 av TV-showet Veronica Mars, kjent som 'Allsidig toppings.' Cavallari har siden dukket opp i mange andre TV-serier, så vel som direkte-til-videofilmer.

Kjappe fakta

Fullt navn: Kristin Elizabeth Cavallari
Populært navn: Kristin Cavallari
Kjønn: Hunn
Bursdag: 5. januar 1987
Alder: 34 år
Foreldre: Dennis Cavallari og Judith Eifrig
Søsken: Michael Cavallari og Gabriel Zamora Cavallari
Fødested: Denver, Colorado
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Italiensk og tysk
Utdanning: Barrington Station Middle School, Barrington High School, Santa Margarita Catholic High School, Laguna Beach High School, Loyola Marymount University og University of South Carolina
Sivilstatus: Separert. Nylig gift med NFL-quarterback Jay Cutler (fra 2013 til deres separasjon i 2020)
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Camden Jack, Jaxon Wyatt og Saylor James
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 30 millioner (per 1. mars 2021)
Rikdomskilde: Reality TV, skuespiller, sosiale medier, skriving, motedesign og andre satsinger
Høyde: 5 ′ 3 ″ (1,6 m)
Vekt: 50 kg; I pund: 110 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Kristin Elizabeth Cavallari ble født 5. januar 1987 i Denver, Colorado, av Dennis Cavallari og Judith Eifrig.

I 2004, i løpet av junioråret på videregående, ble Kristin Cavallari med i rollebesetningen i reality-tv-showet Laguna Beach: The Real Orange County. Hun spilte videre i seriens 28 episoder.

I 2006 fikk Cavallari sin andre reality-tv-rolle som programleder for Get This Party Started, som bare sendte to episoder før kanselleringen.

I mai 2009 ble det kunngjort at Kristin Cavallari vil bli med i The Hills, en avspenningsserie av Laguna Beach. Hun debuterte i serien 31. mai 2009 og fortsatte med å vises i til sammen 23 episoder.

Kristin fortsatte å vises i en rekke reality-TV-serier, inkludert:

• RuPaul’s Drag Race (2010; sesong 3)
• America's Next Top Model (2011; sesong 17, episode 3)
• Dancing with the Stars (2011; sesong 13, eliminert i tredje uke)
• Cupcake Wars (2012; sesong 6, episode 9)
• Hollywood Medium med Tyler Henry (2018; sesong 3, episode 1)
• Very Cavallari (2018–2020; 30 episoder)
• Paradise Hotel (2019; 7 episoder)

I tillegg til reality-tv-show, har Kristin Cavallari også dukket opp i en rekke TV-filmer og direkte-til-videofilmer.

I 2006 dukket Cavallari opp i en episode av TV-serien Veronica Mars. Samme år dukket hun opp på filmen Fingerprints samt TV-filmen Cheerleader Camp.

Følgende er andre store TV-serier og filmer som Kristin Cavallari har dukket opp i gjennom årene:

• Dog (2007, TV-serie)
• Green Flash (2008, film)
• CSI: NY (2008, TV-serie)
• Wild Cherry (2009, film)
• Spring Breakdown (2009, rett til DVD-film)
• National Lampoon’s Van Wilder: Freshman Year (2009, rett til DVD-film)
• The Middle (2011, TV-serie)

Kristin Cavallaris nettoverdi

Per 1. mars 2021 hadde Kristin Cavallari en nettoverdi på 30 millioner dollar. Cavallaris nettoverdi er så stor at hun neppe vil konkurs, selv om hun skulle overgi en del av den til sin fremmede mannen, Jay Cutler.

Nå er det uklart om paret signerte noen ekteskapsaftaler før bryllupet. Uansett ville ingen av dem bli konkurs når skilsmissen til slutt blir avsluttet. Det er spesielt med tanke på at Cutler også har en nettoverdi på $ 30 millioner.

Hvordan tjente Cavallari øremillioner?

Kristin Cavallari krediterer en stor del av sin rikdom til sin vellykkede TV-karriere. I følge The Daily Beast tjente Kristin anslagsvis $ 90.000 en episode da hun begynte å vises i The Hills.

En annen måte Kristin Cavallari tjener penger på er gjennom opptredener og sponsede innlegg på sosiale medier. Daily Beast anslår at Cavallari tjener alt fra $ 20.000 til $ 25.000 for hvert offentlig utseende.

Kristin Cavallari har også investert mye i mote- og eiendomsbransjen.

I 2017 grunnla Cavallari smykkemerket Uncommon James. Merket, som er basert i Nashville, Tennessee, handler med både smykker og hjemmevarer. Fra og med juli 2019 hadde Uncommon James inn en årlig omsetning på $ 20 millioner. Fortsatt i moteindustrien er Kristin assosiert med en barneklærlinje kjent som Little James.

Kristin Cavallari er også en anerkjent forfatter. Og selv om hun ikke får mye æren for sine skriveferdigheter, har Cavallari forfatter New York Times bestselgende bøker, inkludert 'True Roots' og 'Balancing in Heels: My Journey to Health, Happiness, and Making it all Work.'

Leksjoner fra Kristin Cavallari

1. Du er aldri for ung til å starte karrieren

Kristin Cavallari er en av de mange Hollywood-kjendisene som fikk sin første prominens i tenårene. Det viser bare at det faktisk aldri er for tidlig å begynne å jage drømmene dine.

2. Forfølge lykke på dine egne vilkår

Cavallari tror på å gjøre det som gir henne sparkene i motsetning til det som er trendy eller fasjonabelt. Hun sa en gang: 'Jeg liker å ha på meg det jeg føler meg bra i, ikke hva den siste trenden er.'

3. Gi tilbake

Kristin Cavallari er en kjent filantrop som har støttet ganske mange veldedige formål. På den humanitære fronten er Cavallari mest kjent for sitt engasjement i 'Inntil det er en kur', en reklamekampanje for å øke bevisstheten samt midler til hiv og aids.

Berømte sitater av Kristin Cavallari

«Jeg har mange sider ved personligheten min, og det du ser på 'The Hills' er en sterk, uavhengig kvinne som jeg er. Men jeg har også en følsom side som jeg ikke viser for mye. '

'Jeg tror virkelig at familiens sjeldne å bli syk skyldes kostholdet vårt.'

'Det er veldig vanskelig å endre oppfatningen folk har om deg.'

«Folk kjenner ikke den virkelige meg. De vanskelige tidene jeg gikk gjennom er det som førte meg til livet mitt nå. Jeg var et rot som tenåring! Jeg var litt vill og veldig ulykkelig. ”

'Noen ganger, for at ting skal bli bedre, må de ta slutt - selv om det er et øyeblikk.'

Konklusjon

Kristin Elizabeth Cavallari er en amerikansk TV-personlighet, skuespillerinne og motedesigner som vokste frem i hovedrollen i reality-tv-serien Laguna Beach: The Real Orange County. Etter hennes suksess på reality-tv, var Cavallari også i stand til å lande en rekke roller i TV-serier og direkte til DVD-filmer. Hun har for tiden en nettoverdi på $ 30 millioner.

Del Med Vennene Dine:

hvordan lage en fingerdukke