KSIs nettoverdi: Slik tjener den berømte engelske vloggeren lønnssjekkene sine

Innholdsfortegnelse404 betydning

Hvem er KSI?

Olajide Olayinka Williams “JJ” Olatunji, populært kjent som KSI, er en engelsk YouTuber, internettpersonlighet, bokser, musiker, skuespiller og forfatter, som er en del av en britisk YouTube-gjeng kjent som ‘The Sidemen’.

KSI lanserte sin YouTube-karriere i 2009 og fortsatte med å bygge en massiv følge på plattformen, og lagde for det meste spillkommentarvideoer om FIFA-videospillserien. I løpet av de neste par årene diversifiserte KSI sin YouTube-kanal for å inkludere komedievideoer, underholdningsvideoer, musikkvideoer og vlogger. I skrivende stund har KSI to store YouTube-kanaler, nemlig KSI (https://www.youtube.com/channel/UCVtFOytbRpEvzLjvqGG5gxQ) og JJ Olatunji (https://www.youtube.com/channel/UCGmnsW623G1r-Chmo5RB4Yw ). De to kanalene har samlet fått over 34 millioner abonnenter og 7,9 milliarder visninger.

KSI debuterte som skuespiller i 2016 ved å spille i den britiske komediefilmen Laid in America. I 2018 ga den oppsiktsvekkende vloggeren ut en dokumentarfilm som en del av oppbyggingen til sin første amatørboksekamp mot andre britiske YouTuber Joe Weller.

Innen musikk er KSI mest kjent for debutalbumet Dissimulation, som ble gitt ut i 2020. Albumet debuterte på # 2 på UK Albums Chart. Han har siden hatt ti og fem av singlene sine på henholdsvis topp 40 og topp 10 på UK Singles Chart.

Kjappe fakta

Fullt navn: Olajide Olayinka Williams “JJ” Olatunji
Populært navn: KSI
Kjønn: Mann
Bursdag: 19. juni 1993
Alder: 27 år
Foreldre: Olajide Ademola Olatunji, Sr. og Olayinka Atinuke Olatunji
Søsken: Deji Olatunji
Fødested: Watford, Hertfordshire, England
Nasjonalitet: Engelsk
Etnisitet: Blandet
Utdanning: Berkhamsted gutteskole
Sivilstatus: Enkelt
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Ingen
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 20 millioner (per 1. mars 2021)
Rikdomskilde: Vlogging, sosiale medier, boksing, sang, skuespill, skriving, salg av varer og andre satsinger
Høyde: 6 ′ 0 ″ (1,83 m)
Vekt: 85 kg; I pund: 187 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Olajide Olayinka Williams Olatunji ble født 19. juni 1993 i Watford, Hertfordshire, England, til Olajide Ademola Olatunji, Sr. og Olayinka Atinuke Olatunji. Faren hans kommer fra Ibadan, Nigeria, mens moren er fra Islington, London.

Olajide gikk på Berkhamsted School i Berkhamsted, hvor han møtte andre vlogger og Sidemen-medlem Simon Minter.

KSI registrerte sin første YouTube-konto i 2008, under navnet ‘JideJunior.’ Hans popularitet på plattformen tilskrives imidlertid for det meste hans nåværende YouTube-kanal, som han registrerte 24. juli 2009 under navnet KSIOlajideBT.

For å øke sin tilstedeværelse på YouTube, begynte KSI med å laste opp spillkommentarvideoer om FIFA-videospillserien til sin KSIOlajideBT-kanal. Senere diversifiserte han seg til andre sjangre, inkludert underholdningsvideoer, musikkvideoer, vlogger, etc.

KSIs etterfølgelse på YouTube steg astronomisk og tvang ham til å slutte med sjette form college slik at han kunne fokusere på vloggingkarrieren. Han regnes for tiden som en av de mest innflytelsesrike YouTuberne på planeten.

19. oktober 2013 ble KSI medlem av den britiske YouTube-gjengen, Sidemen. Gruppen produserer en rekke YouTube-videoer, inkludert kommentarer til videospill, skisser og utfordringer, i tillegg til å selge deres eksklusive varer.

KSIs YouTube-karriere har vært preget av kontroverser på høyt nivå. Vloggeren er kjent for sin rivalisering med andre YouTubers Joe Weller og Logan Paul.

Tidlig i 2018 kunngjorde KSI og Weller at de hadde til hensikt å være vertskap for en amatørboksekamp 3. februar 2018, tilsynelatende for å avgjøre deres feide. KSI vant kampen halvannet minutt ut i tredje runde ved teknisk knockout, og tjente seg YouTube Boxing Championship Belt.

Omtrent fire uker etter hans kamp med Joe Weller ble det kunngjort at KSI ville kjempe mot Logan Paul i det som senere ble beskrevet 'historiens mest omtalte amatørbokskamp.' Kampen solgte ut 21 000 billetter til Manchester Arena, som genererte. anslagsvis $ 3,5 millioner inntekter. Den ble sett av mer enn 2,25 millioner seere live, hvorav 1,05 millioner så via pay-per-view, mens de resterende 1,2 millionene streamet kampen ulovlig på nettsteder som Twitch.

Kampen endte til slutt med flertall. En omkamp ble avholdt 9. november 2019, og KSI dukket opp som vinner gjennom en delt beslutning etter seks 3-minutters runder.

I tillegg til vlogging og boksing, har KSI også fulgt en vellykket musikkarriere. Han ga ut sin debut-singel med tittelen ‘Lamborghini’ (med P Money) 23. mars 2015. Sangen debuterte på # 30 på UK Singles Chart. KSI ga ut flere spor i løpet av de neste par årene, inkludert 'Goes Off' (med Mista Silva) 29. april 2016, 'Friends with Benefits' (med MNDM) 29. juli 2016 og 'Uncontrollabe' (med Big Zuu ) 2. februar 2018.

KSI har siden gitt ut fire utvidede album (EP), i tillegg til et samarbeidsalbum og ett studioalbum. Studioalbumet hans, med tittelen Dissimulation, ble utgitt 22. mai 2020, mens hans samarbeidsalbum ble gitt ut i 2019 i samarbeid med Randolph.

Som forfatter har KSI forfattet to bøker, inkludert:

• KSI: I Am a Bellend (publisert 24. september 2015) og
• Jeg er et verktøy: Hvordan være en YouTube Kingpin og dominere Internett (publisert 29. september 2015)

KSIs nettoverdi

Per 1. mars 2021 hadde KSI en nettoverdi på 20 millioner dollar. I følge konservative estimater tjener YouTuber nord for 15 millioner dollar årlig fra sine forskjellige bestrebelser.

Interessant nok kommer bare omtrent 3 millioner dollar fra inntektsgenererende YouTube-videoer. Resten kommer fra reklame, sponsing og salg av varer. For eksempel tjente vloggeren angivelig kule $ 11 millioner fra boksekampen hans med Logan Paul.

Følgende er en oversikt over KSIs årlige inntjening gjennom årene:

• 2014 - Han tjente 1,12 millioner dollar
• 2015 - Han tjente 4,45 millioner dollar
• 2016 - Han tjente 4,45 millioner dollar
• 2017 - Han tjente 4,45 millioner dollar
• 2018 - Han tjente $ 4,91 millioner
• 2019 - Han tjente $ 6,2 millioner
• 2020 - Han tjente 15 millioner dollar

Musikk er også en annen viktig inntektstaker for KSI. Det kan hende det ikke er noen offisielle tall på hvor mye han har tjent fra albumene og singlene. Det er imidlertid trygt å anta at KSI tjener millioner på hans musikalske innsats, med tanke på at mange av sangene hans har prestert eksepsjonelt bra på hitlistene. For ikke å nevne, KSI har begitt seg ut på to vellykkede turer - Jump Around Tour (2016) The New Age Tour (2019).

Andre måter KSI tjener sine millioner på inkluderer skuespill og skriving.

Leksjoner fra KSI

1. Bli partner med andre

KSI har konsekvent inngått samarbeid gjennom sin vlogging- og musikkarriere. På YouTube er han mest kjent for å være et mangeårig medlem av The Sidemen.

2. Bruk ditt privilegium til å løfte de mindre heldige

Selv om han er mindre kjent for sine filantropiske gjerninger, er KSI faktisk en av de mest sjenerøse vloggerne. Han har donert mer enn $ 600.000 til forskjellige veldedige formål siden 2015.

3. Det er greit å beklage feilene dine

I 2012 og 2013 ble KSI mye kritisert for sin fortsatte bruk av 'voldtekt-ansikt' -vitsen. Han ble også påstått å ha seksuelt trakassert en kvinnelig stab ved et Eurogamer-arrangement som ble arrangert i 2012. KSI ville senere utstede en offentlig unnskyldning for begge hendelsene.

Berømte sitater av KSI

“Mange tror å være på toppen betyr at du må være best på et bestemt spill. Det gjør du ikke. Det handler mer om personlighet. '

“Mange synes YouTube er ganske enkelt, når det bare ikke er det. Jeg har drevet med YouTube i seks år nå, og jeg vil si at de vanskeligste årene definitivt var de tre eller fire første. Du må stadig legge ut innhold som er bra bare for å få folk til å komme tilbake til kanalen din, og jeg jobber hver eneste dag bare for å prøve å utvide merkevaren min. ”

'Jeg prøver å sørge for at jeg ikke bruker penger på latterlige ting, slik at etter alt dette YouTube-tingen går, er jeg ikke igjen der, som' Åh, jeg har ingenting. '

«Jeg er nå et merke. Som, KSI er et merke. Det er sprøtt at alt kom fra at jeg satt på soverommet mitt og bare laget noen FIFA-videoer. '

'Skolen lærte meg å gjøre en 9-5 jobb i stedet for å være en person som ønsker å starte en bedrift.'

Konklusjon

KSI kan ha steget til berømmelse gjennom vlogging. Sidemen-medlemmet har imidlertid også lansert en vellykket musikkarriere. I tillegg er han en lovende skuespiller og forfatter. Takket være hans forskjellige bestrebelser har KSI for tiden en nettoverdi på 20 millioner dollar.

Del Med Vennene Dine: