Kylie Jenner: Bakgrunn, karriere og nettoverdi

InnholdsfortegnelseHvem er Kylie Jenner?

Kylie Kristen Jenner, populært kjent som Kylie Jenner, er en amerikansk mediepersonlighet, modell, sosialt og forretningskvinne. Som mediepersonlighet blir Kylie Jenner husket for sin rolle i reality-tv-serien Keeping Up with the Kardashians, hvor hun har vært en vanlig rollebesetning siden 2007.

engel nummer 1200

Jenner er også en ung, driftig forretningskvinne som har grunnlagt flere bemerkelsesverdige virksomheter, inkludert sitt eget kosmetiske selskap kjent som Kylie Cosmetics.

I 2014 og 2015 ble Kylie Jenner, sammen med søsteren, Kendall Jenner, oppført av Time Magazine blant de mest innflytelsesrike tenåringskjendisene i verden.

I 2017 dukket Kylie Jenner opp på Forbes Celebrity 100-listen, og ble den yngste personen noensinne som har kommet på listen. Et år senere anerkjente New York Post henne for å være en av verdens mest respekterte unge kjendiser i moteindustrien.

Kylie er like kjent på TV som hun er på sosiale medier. Per desember 2019 hadde Kylie over 150 millioner følgere på Instagram alene.

Kjappe fakta

Fullt navn: Kylie Kristen Jenner
Populært navn: Kylie Jenner
Kjønn: Hunn
Bursdag: 10. august 1997
Alder: 22 år
Foreldre: Bruce Jenner (nå kjent som Caitlyn Jenner etter kjønnsovergang) og Kris Jenner
Søsken: Kendall Jenner og 7 halvsøsken (Burt Jenner, Brandon Jenner, Brody Jenner, Rob Kardashian, Kim Kardashian, Khloe Kardashian og Kourtney Kardashian)
Fødested: Los Angeles, California
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Engelsk, irsk, skotsk, nederlandsk og tysk
Utdanning: Sierra Canyon School og Laurel Springs School
Sivilstatus: Ugift
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Stormi Webster (med tidligere kjæreste, Travis Scott)
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: 1 milliard (per 1. juni 2020)
Rikdomskilde: Skuespill, modellering, media og andre forretningsforetak
Høyde: 5 ′ 6 ″ (1,67 m)
Vekt: 139 kg (63 kg)

Tidlig liv og karriereinformasjon

Kylie Jenner ble født 10. august 1997 i Los Angeles, California, av Bruce Jenner og Kris Jenner. Hennes far er en tidligere OL-mester, mens moren er en forretningskvinne. Jenner gikk på Sierra Canyon School, hvor hun deltok i en rekke skuespill. I 2012 meldte hun seg på et hjemmeskoleprogram, som hun ble uteksaminert fra i juli 2015 fra Laurel Springs School.

Jenner har vært et kjent navn i Keeping Up with the Kardashians, en reality-tv-serie hun begynte å vises i i en alder av ti år. For øyeblikket er showet den lengste reality-TV-serien i USA.

Kylie Jenner brukte sin popularitet på KUWTK for å utvide sitt personlige og profesjonelle merke. Som de fleste i familien valgte hun å dra på sosiale medier, modellering og moteindustrien.

Kylie Jenners nettoverdi

Per 1. juni 2020 hadde Kylie Jenner en estimert nettoverdi på 1 milliard dollar. 22 år gammel blir hun verdens yngste selvlagde milliardær.

Jenner har tjent enorme lønnsslipp helt siden hun begynte å vises i reality-tv-serien Keeping Up with the Kardashians i en alder av 10 år. I 2015 kom E! forhandlet om en avtale på 80 millioner dollar for å sende serien gjennom den fjortende sesongen, og Kylie Jenner må ha fått en betydelig del av inntektene.

Men Kylie Jenner tjener ikke bare på utseendet sitt på TV. Hennes eget kosmetikkfirma kjent som Kylie Cosmetics er verdsatt til mer enn 1 milliard dollar. I 2018 hadde selskapet en estimert verdi på $ 900 millioner. På slutten av 2019 kjøpte skjønnhetskonglomeratet, Coty, en eierandel på 51% i Kylie Cosmetics, og plasserte Jenners selskap verdt mer enn 1,2 milliarder dollar.

I følge avtalen la Kylie Jenner inn hele 600 millioner dollar i kontanter. Kontrakten tilførte ikke bare mer penger i lommene, den gjorde henne også mer populær, spesielt på sosiale medier. Noen få måneder etter å ha inngått avtalen ble Kylie anslått å tjene rundt $ 1,26 millioner for hvert salgsfremmende innlegg på sosiale medier.

Andre bemerkelsesverdige investeringer av Kylie Jenner inkluderer samarbeid med det britiske moteselskapet Topshop for å lansere sin egen kleslinje og representere Nip + Fab som en merkevareambassadør. For ikke å nevne Lip-Kits hvis produkter er kjent for å selge ut innen få minutter etter at de ble avduket.

Kylie Jenner har også inngått samarbeid med mange merker innen godkjenningsavtaler, inkludert PacSun og Puma. I følge Forbes tjente den unge milliardæren 18 millioner dollar i 2016 kun av merkevarestøtteavtaler.

Kylie Jenner er kanskje ikke et stort merke innen modellering sammenlignet med søsteren Kendall, men hun har deltatt i ulike modelleringsarrangementer. Av bemerkelsesverdig omtale er hennes opptreden i catwalken i New York Fashion Week. Det er trygt å forestille seg at hun tjener mye av modelleringen.

Bort fra skuespill, modellering og mote, har Kylie Jenner også investert i den lukrative appindustrien. Siden har hun gitt ut Kylie Jenner og Kendall & Kylie-appene. Appene var en enorm suksess, og samlet inn mer enn 1,7 millioner nedlastinger i løpet av den første uken etter at de ble live.

Kylie Jenner tjener ikke bare store penger, hun er også en overdådig spender. Milliardærkjendisen bruker på luksusbiler, eksklusive vesker og dyre smykker.

Livsleksjoner fra Kylie Jenner

En av livstimer som stikker ut fra Kylie Jenners suksesshistorie, er at det aldri er for tidlig å begynne å forfølge livets drømmer. Når de fleste av oss sannsynligvis definerer våre karriereveier i slutten av tenårene, hadde Jenner allerede sine funnet ut i en alder av 10 år.

En annen viktig leksjon fra Kylie Jenners historie er at familien kommer først. Jenner verdsetter familien sin så mye at hun ikke nøler med å unne dem overdådige gaver. Hun bortskjemte angivelig moren sin med en Ferrari 488 til en verdi av $ 250.000 og kjøpte datteren en Fendi barnevogn til en verdi av $ 12.500.

Jenner eksemplifiserer også hvordan kjendiser skal håndtere berømmelse. Hun var nylig involvert i en kontrovers med Forbes om hennes virkelige nettoverdi, med Forbes som antydet at kjendisen kunne være litt mindre rik enn hun hevder. Men i stedet for å dvele ved disse trivialitetene, valgte den unge milliardæren å fokusere på det som betyr noe - vokse merkevaren hennes.

Minnerike sitater av Kylie Jenner:

«Jeg følger egentlig ikke trender - jeg liker ikke å ha på meg det andre har på seg. Jeg liker bare å være original. ”

28. april tegn

“Det handler om å være den du er. Hvis folk ikke kan godta det, så ille. '

'Det er alltid menneskene som vet minst om deg som vil dømme deg mest.'

'Kjærlighet er når den andres lykke er viktigere enn din egen.'

'Ingen vet hvem jeg er unntatt familie og mine nære venner.'

Konklusjon

Kylie Jenner har bare eksistert i 22 år, og mye mindre enn det som en offentlig person. Hun er imidlertid et bevis på at mål kan nås uavhengig av alder.

Del Med Vennene Dine: