Leonardo DiCaprio: Liv, karriere og nettoverdi

Leonardo DiCaprio, født Leonardo Wilhelm DiCaprio, er en amerikansk skuespiller og filmprodusent fra Los Angeles, California. Han er en av de mest dyktige skuespillerne og filmprodusentene i vår tid.I løpet av sine hei-dager som skuespiller ble DiCaprio for det meste kastet som hovedpersonen i filmer som hadde sentrale temaer kjærlighet og romantikk. Og det er en rolle han passer passende, takket være sitt gode utseende og karismatiske personlighet.

Innholdsfortegnelse

Raske fakta om Leonardo DiCaprio

[su_table]
Fullt navn: Leonardo Wilhelm DiCaprio
Populært navn: Leonardo Dicaprio
Kjønn: Mann
Bursdag: 11. november 1974
Alder: 45 år
Fødested: Los Angeles, California, USA
Nasjonalitet: Amerikas forente stater
Etnisitet: Italiensk, tysk, russisk
Utdanning: Los Angeles Center for Enriched Studies, Seeds Elementary School og John Marshall High School
Sivilstatus: Ugift
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Ikke relevant
Dating: Ja, Camila Morrone
Nettoformue: 300 millioner dollar (per 20. april 2020)
Rikdomskilde: Profesjonell skuespiller, filmproduksjon, produktpåtegninger og personlige investeringer
Gjennomsnittlig lønn per film: Tabellinndeling
Høyde: 6 ′ 0 ″ (1,83 m)
Vekt: 77 kg
[/ su_table]

Tidlig liv

Leonardo DiCaprio ble født 11. november 1974 i Los Angeles, California. Han har ingen søsken. Faren hans, George, var tegneserieforfatter, mens moren Irmelin var juridisk sekretær.

Leonardos navn ble inspirert av den berømte maleren, Leonardo Da Vinci. Det sies at Irmelin så på portrettet av Leonardo Da Vinci i Uffizi-museet med utgangspunkt i Firenze, Italia, da babyen først sparket i livmoren hennes.

Leonardo er en av de mange suksessrike skuespillerne som aldri likte privilegiet til en samlet familie. I en alder av foreldrene separerte. Han bodde sammen med moren i ulike nabolag i Los Angeles.

Leonardo gikk på Seeds Elementary School og deretter John Marshall High School. Det var etter å ha tilbrakt fire år på Los Angeles Center for Enriched Studies. På et tidspunkt klarte ikke moren å støtte utdannelsen sin, og tvang Leonardo til å slutte på skolen. Imidlertid ville han senere fullføre sitt generelle ekvivalensdiplom.

innendørs piknikspill for voksne

Bli berømt

USAs utenriksminister John Kerry og DiCaprio på Our Ocean Conference på US State Department i september 2016-min

Leonardo DiCaprio begynte sin skuespillerkarriere med å vises i forskjellige utdanningsfilmer og TV-reklame. I 1991 debuterte han i Criters 3 og spilte to år senere hovedrollen i This Boy’s Life. Leonardos eksepsjonelle opptreden i This Boy's Life satte ham på radaren til store filmprodusenter på den tiden. I sin neste film, What’s Eating Gilbert Grape?, Oppnådde DiCaprio så bra at han fikk Oscar-nominasjon for beste birolle.

Imidlertid var den første store filmen som Leonardo presenterte i 1996 William Shakespeare Sensasjon - Romeo & Juliet. Ett år senere fikk han en ledende rolle i en ny suksess - Titanic, som var den dyreste filmen noen gang har laget.

Til dags dato har bare tre filmer konkurrert med Titanics produksjonsbudsjett på 200 millioner dollar, nemlig Pirates of the Caribbean, Cleopatra og Spider Man-3.

Følgende er et høydepunkt i noen av filmene Leonardo DiCaprio har omtalt i;

• Romeo & Juliet (1996);
• Titanic (1997);
• Stranden (2000);
• Shutter Island (2010);
• Inception (2010);
• Django Unchained (2012);
Ulv av Wall Street (2013);
• The Great Gatsby (2013);
• The Revenant (2015); og
• Once Upon A Time In Hollywood (2019)

Leonardo har også blitt nominert til forskjellige priser, hvorav han har vunnet tre, nemlig;

• Golden Globe Awards: Beste skuespiller - Filmdrama for The Aviator and The Revenant;
• Golden Globe Awards: Beste skuespiller - filmmusikk eller komedie for The Ulv av Wall Street; og
• BAFTA-pris for beste skuespiller i en hovedrolle for The Revenant

Livsleksjoner og sitater fra Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio Nærbilde

En av årsakene bak Leonardos suksess som skuespiller og filmprodusent er hans dedikasjon til jobben. I noen av filmene hans har DiCaprio ikke hatt noe imot å gå ut av rekvisittene bare for å gi filmen en mer realistisk følelse. I sin nylige film, The Revenant, er det rapportert at DiCaprio sov i ekte dyrekadaver og spiste ekte rå bisonlever. Nå er det karriereengasjement til et helt nytt nivå.

En annen grunn som drev Leonardo DiCaprio til berømmelse og holdt ham i rampelyset, er det faktum at han elsket å jobbe med noen av bransjens bemerkelsesverdige personligheter. Han har samarbeidet med Brad Pitt , Margot Robbie, Jonah Hill, Jamie Foxx, etc., enten på nivå med skuespill eller filmproduksjon.

18. desember stjernetegn

Leonardo er et bevis på at hvem som helst kan bli berømmelse og forfølge sitt fulle mål for suksess, familie og utdannelsesbakgrunn til tross.

Dessuten har denne blåøyne skuespilleren bevist hvor enkelt det kan være å håndtere berømmelse og suksess hvis du virkelig vil. Å være den flotte, gjennomsnittsbygde og svært karismatiske skuespilleren han er, ville det være naturlig å forvente at karrieren hans ble fylt med skandaløse kjærlighetsforhold. Imidlertid har Leonardo valgt det rette og smale, en vei som skuespillere utstyrt med godt utseende som han er, vil heller dø enn å reise.

Følgende er noen av de berømte sitatene av Leonardo DiCaprio;

'Brødre trenger ikke nødvendigvis å si noe til hverandre - de kan sitte i et rom og være sammen og bare være helt komfortable med hverandre.'

'Jeg er ikke den typen person som prøver å være kul eller trendy, jeg er absolutt et individ.'

'Det gode med å handle er at det alltid holder deg på tærne ... Det er ikke som noen annen jobb hvor du kan gå inn og gjøre det samme som i går.'

22. oktober dyrekretsen

“Hvis du kan gjøre det du gjør best og vær glad , du er lenger i livet enn folk flest. '

«Ikke tenk et øyeblikk at jeg virkelig er som noen av karakterene jeg har spilt. Jeg er ikke. Derfor kalles det 'skuespill'. '

I slekt: leonardo-dicaprio-sitater

Nettoformue

Per 20. april 2020 hadde Leonardo DiCaprio en nettoverdi på 300 millioner dollar. Å handle er den viktigste kilden til hans rikdom. I tillegg til å opptre skylder han også en betydelig del av nettoverdien til filmproduksjon, påtegninger og personlige investeringer.

Leonardo eier hjem og leiligheter over hele USA. Det inkluderer to leiligheter i New York City samt tre boliger i Los Angeles. Han eier også en 104 hektar stor privat øy i Belize, til en verdi av over 1,8 millioner dollar, og har investert i Beyond Meat Company som er verdsatt til omtrent 4 milliarder dollar.

Når det gjelder produktpåtegninger, antas Leonardo å ha innløst rundt 5 millioner dollar hos et japansk kredittkortselskap. I tillegg til å tjene lønn for hver film han har laget, har Leonardo også krav på bonuser og royalty fra de samme filmene.

Del Med Vennene Dine: