Finn Ut Antall Engel

Libra Child: Personlighetstrekk og egenskaper

Hva kjennetegner et Libra-barn?

Libra Child Personality, trekk og egenskaper

Vekten som barn: Vekter på gutt og jente

InnholdLibra Child (23. september - 22. oktober) - Det er ikke et barn som er mer balansert enn en Vekten barn; når alt kommer til alt er de representert av skalaene. Disse barna er vanligvis veldig enkle å oppdra. De modnes raskere enn noen av de andre tegnene. De elsker å spille med andre av de vet også hvordan de skal underholde seg selv . Disse barna er morsomme baller!

Interesser og hobbyer

Vekter hobbyer og interesser: Vekter på småbarn elsker å leke. De er veldig balanserte barn som liker å spille alt fra strukturerte brettspill til spill som de utgjør alene, som ikke har noen regler. De liker å spille disse spillene med sine venner, foreldre eller søsken.

Imidlertid vet Libra-barnet også å underholde seg med puslespill eller fargeleggingsbøker hvis ingen er i nærheten for å leke med dem. Dataspill er også et stort trekk mot Vekter barn fordi de kan spille dette alene når de ikke kan spille med andre.

Få venner

Vektkompatibilitet: Libra babyer er vanligvis veldig sosiale, noe som gjør det enkelt for dem å få venner. Disse barna ser ut til å kunne få venner uansett hvor de går. De kan få livslang venner på skolen, eller de kan få en venn i en time eller to når familien har en dag på en strand eller annen ferie.

16 august stjernetegn

Vekter på mindreårige har også en veldig sterk følelse av hva som er rettferdig eller ikke. De kan moderere argumenter mellom venner, selv fra en ung alder. De vil ikke holde fast med en venn som ikke behandler dem godt, noe som kan hjelpe dem med ikke å bli fanget i usunne vennskap.På skolen

Hvordan Vekten barn i skolen? Vekterbarna gjør sitt best å balansere skolelivet deres helt fra starten. De vil være sosiale, men de vet også viktigheten av å få gode karakterer. De vil sannsynligvis arbeide hardt på begge skolearbeidene, mens de fremdeles finner tid til fritidsfag.

De fleste Libra-barn er kreative, noe som gjør dem til flotte medlemmer av drama- eller musikkgrupper, men Vekter barn kan også oppdage at han / hun liker sport eller debattlag. Foreldrene deres må kanskje veilede dem for å forsikre seg om at de kan holde denne delen av livet sitt like balansert som mulig.

Uavhengighet

Hvor uavhengig et Libra-barn: En Libra-baby elsker foreldrene sine, men de elsker også å utforske verden alene. De kan til tider virke helt løsrevet fra foreldrene, spesielt når de ser på noe de er ekstremt interessert i, eller når de er sammen med vennene sine.Disse barna er kanskje ikke det fokusert på foreldrene, men de vil fremdeles trenge foreldrene for å få veiledning. De vil vokse for å respektere foreldrene sine mer når de blir eldre, men de vil sannsynligvis være likegyldige med visdommen de har å tilby mens de er unge.

Forskjeller mellom Libra Girls and Boys

Vekter, uansett kjønn, har det meste til felles. De trenger å bli elsket, utdannet og sosialisert , akkurat som alle andre barn. Det er imidlertid noen mindre forskjeller. Vekter på jenter har sannsynligvis emosjonelle problemer som rammer dem hardere enn guttenes vilje.

De gråter kanskje ikke så mye, men de trenger fortsatt noen å snakke med når de føler seg ned. Begge barna er det kreativ , men jentene er mer tilbøyelige til å gjøre noe med kunst og musikk mens Vekten gutter er mer sannsynlig å bygge gåter eller modellbiler. Begge kjønn er sannsynligvis interessert i å opptre, skjønt.Kompatibilitet mellom Vekten Barn og 12 stjernetegn foreldre

1. Vekten Barn Væren mor

De Væren foreldrene ville oppleve noen vanskeligheter med å dusje Libra-gutten med den slags velvære de ønsker.

2. Vekten Barn Tyren mor

Vekten baby og Tyren foreldre vil sette pris på deres sosiale natur.

3. Vektbarn Tvillingemor

Tatt i betraktning din sosiale natur, ville Libra baby og Libra foreldre glede seg over hverandres selskap.

4. Vektbarn Kreftmor

De gode instinktene til en Kreft foreldre ville veilede vekten til en vellykket fremtid.

aktiviteter for 12 åringer

5. Vektbarn Leo mor

Tilbedelsen som den Leo foreldre viser at Libra-babyen vil få dem til å glede dem hver dag.

6. Vektbarn Jomfru mor

Jomfruen foreldre ville se perfeksjon i Libra-babyens øyne og ville derfor sette pris på deres tilstedeværelse.

7. Vektbarn Vekten Mor

Det er en følelse av harmoni mellom Libra-smårollingen og Libra-foreldrene.

8. Vektbarn Skorpionen mor

Den følsomme naturen til Libra-ungen ville imponere Skorpionen foreldre ettersom de er intuitive nok til å forstå dette.

9. Vektbarn Skyttens mor

Følelsen av eventyr som Skytten foreldre bringer ville holde Libra-gutten underholdt hele tiden.

10. Vektbarn Steinbukken mor

De Steinbukken foreldre tror på en godt nedfelt foreldre teori som vil sikre at Libra-barnet lykkes i livet.

11. Vektbarn Vannmannen Mor

Vekten baby og Vannmannen foreldrene vil trives godt i en sosial setting, ettersom de begge er sosiale vesener.

12. Vektbarn Fiskene Mor

Som en fisk foreldre, du er kjent for å være en kjærlig forelder, og dette er et beundringsverdig aspekt som alltid vil gjøre Libra-babyen lykkelig og tilfreds.

SAMMENDRAG: Libra Baby

Det er ikke et barn der ute som er mer balansert enn en Libra Kid, men de kan ikke gjøre det alene. De trenger foreldrenes veiledning for å holde livene så balanserte som mulig. Så, små som de er, er de kloke utover årene. Deres følelse av rett og galt vil holde dem utenfor mange problemer, og deres sosiale natur vil hjelpe dem å få gode venner. Det er de virkelig fantastiske barn å oppdra.

Les også:

12 Zodiac Child Personlighetstrekk

Del Med Vennene Dine: