Livsdefinerende kunstverk av Cameron Gray

Kjent først og fremst som en fremvoksende grafiker og fotograf, Cameron Gray har kvalifikasjoner innen grafisk design, multimedia design, fotografi og samtidskunst, samt stor interesse for nye medier, skulptur, smykker, maling, eksperimentell video og lyddesign. Hans verktøy og utstyr som brukes inkluderer en 27-tommers iMac ved bruk av Photoshop, Bryce, Poser, Apophysis, Vue, en Wacom-nettbrett, digitalt mikroskop, et Pentax K20D og et undervannsmodifisert HD-videokamera.være hunn

I 2009 ble Cameron uteksaminert fra Academy of the Arts, Tasmania, med en bachelorgrad i samtidskunst og ble innlemmet som et livsmedlem i Golden Key International Honor Society, for å fullføre topp 15% av studiene ved University of Tasmania. .

I en alder av 21 publiserte Cameron sin første kunstbok (Parable Visions; kunsten til Cameron Gray) og har hittil gitt ut fire bøker til og samarbeidet med en rekke internasjonale magasiner, forfattere, musikere, filmstudioer og uavhengige forlag. Han er grunnlegger og redaktør av Parable Visions Magazine som inneholder underjordisk kunst og litteratur fra hele verden.

Camerons verk vises regelmessig på levende musikksteder over hele Australia, Museum of Computer Art i Brooklyn, New York, og hans kroppsverk er valgt for bevaring av National Library of Australia som en av landets kunstnere fra det 21. århundre. Arbeidet hans er veldig rørende fordi han forstår «loven om tiltrekning», og viser dermed prinsippene gjennom hele arbeidet. Nyt!

Merk: Med enerett av Cameron Gray.

Innholdsfortegnelse

En pasient for det femte

Og selv om vi falmer bort

Kunnskapen om planetene

Awake kan være så vakkert

Hope For The Sound Awakening

Discovery So Clear

Projeksjonen

The Neverending Dreamer

Dette er advarselen

Dreams of Soulmates

Del Med Vennene Dine: