The Lifetime Christmas Movie Timeplan 2020 er her, og det er det beste ennå

Kelly Rowland, Melissa Joan Hart og Beverley Mitchell er her for å spre juleglede. The Lifetime Christmas Movie Timeplan 2020 er her, og det er det beste ennå

LivstidHvis Hallmarks feriefilmoversikt får deg til å føle deg festlig, bare vent til du ser timeplanen for livstidsjulefilmer i 2020.

Det er 32 splitter nye feriegodbiter som venter på deg denne sesongen med kjente fjes som Kelly Rowland, Melissa Joan Hart, Beverley Mitchell og Jessica Lowndes. I den ene spiller Tony-vinneren Ali Stroker en romanforfatter som forelsker seg i en hunky B&B-eier. Til og med Fran Drescher dukker opp som matchmaker for et homofilt par i en kjærlighetshistorie i år. Hurra for inkludering (selv om vi trenger enda mer av det)!

Selvfølgelig, i disse Lifetime-filmene, vil julen bli reddet, kjærligheten vil bli funnet, og familier vil bli gjenforent. Akkurat som det skal være i det sjarmerende landet med lykkelige slutter. Så lag litt varm sjokolade, pakk deg inn i et koselig teppe, og sett deg godt til rette for litt julestemning full av ekte kjærlighet og julestemning med disse romantiske julefilmer . Julenissen kan bli invitert eller ikke.

Nedenfor kan du sjekke ut hele timeplanen for Lifetime Christmas-filmer for 2020.

Det har vært et stressende år, men du kan i det minste stole på at Hollywood kommer igjennom med feriejubelen. Tross alt, hva er mer avslappende enn å se en overarbeidet kvinne bli forelsket i en juletrebonde? Så dekomprimer med Alle Jingle Ladies , vår guide til de beste feriefilmene.

Del Med Vennene Dine:

vannmann og fisk