Lil Dickys nettoverdi fra musikk, komedie og andre satsinger

InnholdsfortegnelseHvem er Lil Dicky?

David Andrew Burd, populært kjent under scenenavnet Lil Dicky, er en amerikansk rapper og komiker. Som rapper fikk Lil Dicky stor anerkjennelse etter å ha gitt ut musikkvideoen til sangen Ex-Boyfriend.

Videoen, som ble utgitt 25. april 2013, ble en øyeblikkelig suksess og fikk over en million visninger på YouTube i løpet av 24 timer.

Kjappe fakta

Fullt navn: David Andrew Burd
Populært navn: Lil Dicky
Kjønn: Mann
Bursdag: 15. mars 1988
Alder: 32 år
Foreldre: Jeanne Burd, far ukjent, men ryktes å være den fjerde sønnen til LaVar Ball
Søsken: Ukjent, men ryktes å være brødre med Lonzo Ball, LiAngelo Ball og LaMelo Ball
Fødested: Cheltenham Township, Pennsylvania
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: jødisk
Utdanning: Cheltenham Township High School og E. Claiborne Robins School of Business ved University of Richmond
Sivilstatus: Enkelt
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Ingen
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 8 millioner (per 1. desember 2020)
Rikdomskilde: Rapping, komedie og andre ventures
Høyde: 5 ′ 11 ″ (1,8 m)
Vekt: 76 kg; I pund: 167,5 pund.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Lil Dicky ble født 15. mars 1988 i Cheltenham Township, Pennsylvania, av Jeanne Burd. Han studerte ved Cheltenham Township High School i Pennsylvania før han gikk på University of Richmonds E. Claiborne Robins School of Business, hvor han ble uteksaminert i 2010.

Etter eksamen fra universitetet flyttet Dicky til San Francisco, California, hvor han fikk en kontoadministrasjonsjobb hos reklamefirmaet Goodby, Silverstein & Partners.

Lil Dicky gjorde sitt inntog i kreativitetsverdenen da han bestemte seg for å sende inn sin obligatoriske månedlige fremdriftsrapport som rap-video. Imponert over hans kreativitet, bestemte selskapet seg for å flytte ham inn i den kreative avdelingen, der han begynte å skrive kopiannonser for mange reklamekampanjer, blant annet for National Basketball Association (NBA) sin 'BIG' -kampanje.

I 2011 startet Lil Dicky sin rapperkarriere ved å jobbe med debutmixen So Hard. Ifølge ham vil mikstape fungere som en startpute for hans karriere innen komedie og manusforfatter.

Først i 2013 jobbet Dicky med debutmixen. Noe som er forståelig, med tanke på at han produserte mikstape mens han fortsatt jobbet med annonseringsjobben. Ventetiden var imidlertid verdt, da debut-singelen fra mixtape, med tittelen Ex-Boyfriend, ble en øyeblikkelig suksess, spesielt på YouTube.

Med utgangspunkt i suksessen til Ex-Boyfriend bestemte Lil Dicky seg for å våge seg fullt ut i musikkbransjen. Han ga ut flere sanger og videoer som en del av en serie kjent som Hump Days. Til slutt klarte han å gi ut 32 sanger og 15 musikkvideoer gjennom serien Hump Days.

Rett etter hevdet Lil Dicky å ha gått tom for penger. Han lanserte en månedslang crowdfunding-kampanje 20. november 2013 i et forsøk på å samle inn $ 70 000 for å finansiere sine neste musikk- og videoprosjekter. Kickstarter-kampanjen var en enorm suksess, og samlet inn $ 113.000. Som tidligere antydet gikk inntektene fra Lil Dickys Kickstarter-kampanje til finansiering av mer musikk og videoer, som til slutt kulminerte med utgivelsen av debutstudioalbumet 31. juli 2015 med tittelen Professional Rapper.

Lil Dickys nettoverdi

Lil Dicky har vært i underholdningsindustrien siden 2011. Han er en av de eneste rapperne som er kjent for å ha fulgt to karrierer samtidig, som inkluderer sang og komedie.

Fra 1. desember 2020 hadde Lil Dicky en nettoverdi på 8 millioner dollar. Hans debut og eneste studioalbum som ble gitt ut i 2015, med tittelen Professional Rapper, var en enestående suksess, med alle de 20 sporene som fikk kritikerrost. Albumet nådde toppunktet på 7. plass på den amerikanske billboard 200. Den debuterte også på topp 1 på topplisten 'Top Rap Albums', 'Top Independent Albums' og 'Top Comedy Albums'.

Følgende er et høydepunkt for hvordan musikkvideoene til noen av Lil Dickys mest populære sanger fra debutalbumet hans fremførte:

• Lemme Freak, utgitt 17. september 2014, fikk over 75 millioner visninger per juni 2019
• White Crime, utgitt 10. desember 2014, samlet mer enn 20 millioner visninger per juni 2019
• Save Dat Money (ft. Vokal fra Fetty Wap og Rich Homie Quan), utgitt 10. juni 2015, fikk over 120 millioner visninger per juni 2019
• Profesjonell rapper (ft. Vokal fra Snoop Dogg ), utgitt 31. juni 2015, samlet over 147 millioner visninger per juni 2019

I tillegg til salg av album tjener Lil Dicky også på turné og komediejobber. Siden har han begynt på seks turer, inkludert:

• Profesjonell rappertur i 2014
• Ser etter kjærlighetsturné i 2015
• (Still) Looking for Love Tour i 2016
• Dick or Treat-tur i 2016
• Australia og New Zealand Tour i 2018
• Life Lessons Tour i 2018

lett dikt å huske 15 linjer

Leksjoner fra Lil Dicky

1. Hardt arbeid lønner seg

Ikke bare er Lil Dicky kjent for å ha fullført to karrierer samtidig. Men han ga også ut debutmixen mens han fortsatt jobbet med sin reklamejobb, noe som snakker til hans harde arbeid og besluttsomhet.

2. Få fansen til å føle seg som en del av prosessen

Da han gikk tom for penger for å finansiere sine neste musikkprosjekter, la Lil Dicky seg ikke unna å involvere fansen i en crowdfunding-kampanje.

3. Samarbeid med andre

Lil Dicky har samarbeidet med forskjellige dyktige musikere gjennom hele karrieren, inkludert slike som Snoop Dogg , Wiz Khalifa , Katy Perry, Chris Brown , etc.

Berømte sitater av Lil Dicky

«Som offentlig person er jeg alltid interessert i å være en del av merkevarer jeg faktisk liker. Så jeg ville aldri gjøre noe med noen jeg ikke tror på, et produkt jeg ikke tror på. Det er så mange produkter der ute at jeg elsker at jeg vil chompe for å være en del av kampanjen deres . ”

'Å være morsom er min største differensierer, og jeg tror jeg ville være en tull å ikke bruke det, og det er ingenting jeg liker mer personlig enn å få et menneske til å le.'

'Folk ser en' South Park '-episode, og det er rasemessig ufølsomme vitser - ingen slår et øye fordi de forventer det i den sammenhengen. I hip-hop forventer de ikke den slags ting fordi det er en hvit person i en overveiende svart verden. '

«Vanligvis tenker jeg på sangen, og så spilles videoen av i hodet mitt mens jeg skriver sangen. Jeg begynte å rappe for å bli komiker, så jeg tenker absolutt på den visuelle komponenten av ting utover bare musikken mesteparten av tiden.

“Du hører mange rap-sanger om å bruke penger. Jeg tenkte, ville det ikke være morsomt å lage en sang om sparer penger fordi det er ironisk, men utover ironi, er jeg virkelig stolt av det sparer penger . '

Endelig ord

Lil Dicky har vært i underholdningsindustrien i litt under et tiår. Og selv om han ikke er rik som noen av sine jevnaldrende, er ikke hans nettoverdi på 8 millioner dollar noe å spotte.

idrettsbiografier for 5. klassinger

Del Med Vennene Dine: