Lil Nas X Net Worth og hvordan 'Old Town Road' Hit Maker har tjent sin formue

InnholdsfortegnelseHvem er Lil Nas X?

Montero Lamar Hill, populært kjent som Lil I X, er en amerikansk rapper, sanger og låtskriver som kom inn i rampelyset etter å ha gitt ut sin country rap-singel med tittelen Old Town Road.

Old Town Road ble først viral på TikTok før den mottok internasjonal suksess og ble diamantsertifisert innen et år etter utgivelsen. Det gikk også på toppen av Billboard Hot 100-listen i nitten uker, og ble den lengste nummer 1-sangen i diagrammets historie.

Sangens popularitet fortsatte å øke selv etter at den ble kantet ut av nummer én, takket være dens påfølgende remikser. Den mest populære av slike remikser er den som inneholdt Billy Ray Cyrus. Lil I X utnyttet populariteten han mottok fra Old Town Road for å gi ut flere hits, hvorav de fleste har vært nesten like vellykkede.

Selv om han har en ganske kort nærvær, Lil I X har allerede fått mange prestisjetunge priser, inkludert:

• 2 årlige Grammy-priser under kategoriene Best Pop Duo / Group Performance og Best Music Video,
• Country Music Association Award, og
• American Music Award under kategorien Favoritt Rap / Hip Hop Song

Kjappe fakta

Fullt navn: Montero Lamar Hill
Populært navn: Lil Nas X
Kjønn: Mann
Bursdag: 9. april 1999
Alder: 21 år
Foreldre: Robert Stafford og Tamika Hill
Søsken: Biologiske søsken (Lamarco Hill og Tramon Hill) og halvsøsken (Robert Sleepy, Jamal Newsome, Labrock Anderson, Bianca Hill og Shaquish Hill)
Fødested: Lithia Springs, Georgia, USA
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Afroamerikansk
Utdanning: Lithia Springs High School og University of West Georgia
Sivilstatus: Ugift
Seksuell orientering: Homofile
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Ingen
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: 4,3 millioner (per 1. juni 2020)
Rikdomskilde: Rapping, sang og sangskriving
Høyde: 6 ′ ¼ ”(1,83 m)
Vekt: 78 kg; I pund: 172 pund.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Lil I X ble født 9. april 1999 i Lithia Springs, Georgia, av Robert Stafford og Tamika Hill. Foreldrene hans separerte seg da han var seks, og han flyttet sammen med moren og bestemoren. Tre år senere flyttet han inn hos faren, en avgjørelse som han siden har hevdet hjalp ham med å holde seg utenfor trøbbel.

Lil I X gikk på Lithia Springs High School hvor han ble uteksaminert i 2017. Han gikk videre til University of West Georgia, men droppet etter ett år for å forfølge en karriere innen musikk.

I tenårene ble Lil I X begynte å lage komedievideoer og vittige memes på sosiale medieplattformer. Han startet på Facebook før han flyttet til Instagram og Twitter. På under to år med å ha våget seg inn i sosiale medier, sa Lil I X hadde allerede samlet mer enn 5,2 millioner YouTube-abonnenter, 4 millioner Instagram-følgere og 2,3 millioner Twitter-følgere.

3. desember 2018 stilte Lil I X ga ut sitt første og mest populære musikkprosjekt så langt, en country rap-sang kjent som Old Town Road. Sangen ble viral på ulike sosiale medieplattformer innen få uker etter utgivelsen.

Følgende er andre sanger som den oppsiktsvekkende rapperen har gitt ut så langt:

• Old Town Road remix (feat. Billy Ray Cyrus)
• Fortsett
• BANZUP ’
Thanos (Blås det)
Donald Trump
• Titanic
• Nybegynner
• No Love (feat. Skaiwater)
• Sonic Sh! T
• Ta tak i det!
• Nasarati (Prod. Robb 2b x RayAyy)
• KIM JONG
• I banken
• I They Feelings

Lil Nas X Net Worth

Lil I X har en nettoverdi på 4,3 millioner dollar per 1. juni 2020. I X har tjent sin formue fra sin vellykkede karriere som rapper, og han skylder mye av det til sin oppsiktsvekkende hitlåt Old Town Road.

I løpet av et par måneder etter utgivelsen hadde Old Town Road allerede gått i stykker Drake Rekord med flest tider på en uke. Sangen kom seg også til nummer 1 på Billboards Hot 100-liste. Lil I X har gitt ut flere andre sanger, hvorav de fleste er tilgjengelige på streamingtjenester som YouTube, Tidal, Soundcloud, Spotify og Apple Music.

Lil I Xs eksepsjonelle rappingtalent har sett nettoverdien hans øke astronomisk de siste årene. I 2018 var rapperen bare verdt $ 100.000. Et år senere økte kraftige streamingkampanjer nettoverdien til 2,7 millioner dollar. Hvis han opprettholder sin nåværende form, kan han kanskje bare framstå som en av de rikeste unge musikerne i en ikke så fjern fremtid.

Livsleksjoner fra Lil Nas X

1. Vær stolt av å være annerledes

Lil I X slet med å komme ut som homofil i tenårene. Opprinnelig fryktet han at offentliggjøring av hans seksuelle legning kunne påvirke merkevaren hans. Imidlertid var han i stand til å overvinne sin frykt da han innså at vi alle skulle være stolte av mangfoldet vårt.

26. september stjernetegn

2. Samarbeid med mennesker som kan få det beste i deg

Nok en viktig livsleksjon som vi kan lære av Lil I X er viktigheten av å gå sammen med likesinnede personer som kan få deg til å vokse. Den unge rapperen har siden samarbeidet med populære artister som Billy Ray Cyrus, RayAyy og Skaiwater.

3. Humor elsker deg både fans og hatere

Lil I X begynte å legge ut morsom memes på sosiale medier. På den tiden så han sannsynligvis aldri de langsiktige implikasjonene av hans komedievideoer og memes . Som det viste seg, revbenet hans memes trakk flere fans til ham og bidro betydelig til hans generelle popularitet.

Følgende er noen av de minneverdige sitatene fra Lil Nas X:

'I oppveksten likte jeg alltid så mange forskjellige lyder fra så mange forskjellige sjangre - de forskjellige aspektene de kunne bringe.'

'Jeg tror at når du prøver noe nytt, vil det alltid få en slags dårlig mottakelse.'

'Jeg kommer alltid til å eksperimentere musikalsk og prøve nye ting.'

'I musikken min kommer jeg aldri til å tvinge noe til å prøve å gjenskape et øyeblikk eller noe.'

'Leve livet ditt fullt ut og bryr deg ikke for mye om hva andre mennesker synes om deg.'

Konklusjon

Lil I X kan være en av de yngste rapperne i live. Men han har allerede bevist at han er en styrke å regne med.

Del Med Vennene Dine: