Lil Teccas nettoverdi er imponerende høy for en rapper på hans alder

Innholdsfortegnelsemorsomme spill å gjøre på papir

Hvem er Lil Tecca?

Tyler-Justin Anthony Sharpe, bedre kjent med sitt scenenavn Lil Tecca, er en amerikansk rapper, sanger og låtskriver som steg til mainstream-berømmelse etter utgivelsen av singelen ‘Ransom’ i 2019.

Singelen nådde topp 4 på den amerikanske billboard hot 100 og ble inkludert i rapperens debutmix som ble gitt ut samme år, med tittelen We Love You Tecca.

Kjappe fakta

Fullt navn: Tyler-Justin Anthony Sharpe
Populært navn: Lil Tecca
Kjønn: Mann
Bursdag: 26. august 2002
Alder: 18 år
Foreldre: Ukjent
Søsken: Ukjent
Fødested: Queens, New York City, New York
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Jamaicansk
Utdanning: Lawrence High School
Sivilstatus: Ugift
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Ingen
Dating: Racquell Pesos
Nettoformue: USD 3 millioner (per 1. mars 2021)
Rikdomskilde: Rapping, sang, sangskriving og andre satsinger
Høyde: 5 ′ 8 ″ (1,75 m)
Vekt: 72 kg; I pund: 158 pund.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Tyler-Justin Anthony Sharpe ble født 26. august 2002 i Queens, New York City, New York, til jamaicanske innvandrere. Sharpe ble oppvokst i nabolaget Springfield Gardens i Queens, New York City. Senere flyttet han imidlertid til Cedarhurst på Long Island.

I oppveksten hadde Lil Tecca alltid drømmer om å bli basketballspiller. Men i en alder av 12 år flyttet han fokuset til rapmusikk.

Tecca startet sin rappingkarriere og laget diss spor om vennene sine. Vennene hans ville gjøre det samme, hvorpå de sammenlignet sporene for å se hvem som hadde de beste dissende tekstene.

I 2017 ga Lil Tecca ut sitt første bemerkelsesverdige spor kjent som 'Tectr', et joint venture med Lil Gummybear. Året etter ga han ut sin andre singel med tittelen Love Me. Sangen debuterte på nummer 97 på US Billboard Hot 100 og ble sertifisert gull av både Music Canada (MC) og Australian Recording Industry Association (ARIA).

Imidlertid var det Teccas singel 'Ransom' fra 2019 som drev ham til stjernestatus. Sangen nådde topp 4 på US Billboard Hot 100 og nummer 2 på US Hot R & B / Hip-Hop Songs Chart. ‘Ransom’ opptrådte også eksepsjonelt bra i andre musikkart over hele verden. For eksempel toppet den seg som nummer 2 på Canadian Hot 100, nummer 7 på britiske singelliste, nummer 8 på australske AR1A-diagrammer og nummer 3 på irske singelliste.

Sangen ble til slutt sertifisert firdoblet platina av Recording Industry Association of America-sertifisering (RIAA), dobbelt platina av ARIA, seks ganger platina av MC, og platina av British Phonographic Industry (BPI).

Lil Tecca har siden gitt ut flere andre singler, inkludert:

• 'Gjorde det igjen'
• ‘Why U Look Mad’
• ‘IDK’
• ‘All Star’ (med Lil Tjay)
• ‘Out of Love '(med internettpenger)
• ‘Royal Rumble’
• 'Vår tid'
• ‘Dolly’ (med Lil Uzi Vert)

I tillegg til sine egne singler har Lil Tecca omtalt så vel som gjort gjesteopptredener i mange spor av andre artister. Han inneholdt på sporene ‘Memories in My Head’ av Icyslug, ‘Did It Again (Remix)’ av Smxthers, ‘Somebody’ av Internet Money, og ‘Diva’ av The Kid Laroi. Som gjestestjerne dukket Lil Tecca opp på sporene 'Mavericks', 'How I Was Raised', 'Dime Pa Que' og 'JLO.'

18. september 2020 ga Lil Tecca ut sin debut og eneste studioalbum så langt, Virgo World.

Lil Teccas nettoverdi

Lil Tecca er kanskje bare 18 år gammel og har en nærvær fra bransjen som strekker seg litt over tre år. Men han gir allerede mange etablerte artister løp for pengene.

Per 1. mars 2021 hadde Tecca en nettoverdi på 3 millioner dollar. Nesten hele hans rikdom kommer fra rapping og låtskriving.

‘Ransom’ er fortsatt Lil Teccas mest kommersielt suksessrike singler gjennom tidene. Hans debutalbum Virgo World, samt mixtape We Love You Tecca opptrådte også eksepsjonelt bra. Albumet nådde topp 10 på US Billboard 200, mens mixtape nådde topp 4 på US Billboard 200.

Leksjoner fra Lil Tecca

1. Du er aldri for ung til å begynne

Lil Tecca utviklet interesse for rapping i en alder av 12 år. Seks år senere er han rangert blant verdens fineste rappere.

2. Start med det du har og fortsett

Tecca begynte å lage diss-spor med vennene sine på sin Xbox. På den tiden hadde han ingen penger til å betale et innspillingsstudio eller en stor plattform for å vise frem sine rappingsevner. Likevel ga han aldri opp drømmene sine.

3. Glem aldri røttene dine

Lil Tecca ble født av jamaicanske foreldre. Og Jamaica er, som vi alle vet, fødestedet til reggae. I det som virker som en stille hyllest til røttene hans, har mange av Teccas musikk reggae-undertoner.

kompatibilitet med skytter og skorpion

Berømte sitater av Lil Tecca

'Jeg bryr meg ikke om hva ingen andre synes. Du føler meg? Jeg bryr meg ikke om hva ingen tenker lenger. Jeg skal bare gjøre meg nå. Du føler meg? Hvis folk liker det, liker de det. Hvis de ikke gjør det, gjør de det ikke. Jeg liker det.'

'Jeg er bare meg. Imidlertid oppfatter folket meg; det er på dem. Jeg er bare meg og legger den der ute. Jeg kan ikke se på hva noen andre gjør og gå, 'Å, jeg gjør dette annerledes, jeg skapte dette, dette er min stil.' Nei, [musikken min] er min stil, og imidlertid vil folket se på det, de kan se på det. ”

“Det spiller ingen rolle om det er femti tisper som vil ha meg akkurat nå; Jeg vil ikke ha dem. Og hvis det er femti biler jeg kunne kjøpe akkurat nå, vil jeg ikke ha dem. Og hvis det er to hundre forskjellige våpen jeg hadde råd til, vil jeg ikke ha dem. Jeg rapper bare og lager musikken jeg liker. '

“Min prosess med å lage sanger er virkelig som en type ting. Jeg kan gå dager uten å lage musikk, og så komme tilbake til studioet og komme meg tilbake i sonen. '

505 engel nummer betydning

“Når jeg er ute, gjør jeg bare show og gjør det jeg må gjøre. Og menneskene jeg møter, vil jeg ikke være venner med, så jeg holder meg bare til menneskene som jeg var venner med fra begynnelsen. '

Pakk opp

Lil Tecca gir ny betydning til det berømte ordtaket ‘age is but a number.’ 18 år gammel har Tecca oppnådd langt mer enn det mange rappere noensinne ville oppnå i løpet av livet.

Del Med Vennene Dine: