Lil Uzi Verts nettoverdi og hvordan han ble rik

Innholdsfortegnelse21 feb dyrekretsen

Hvem er Lil Uzi Vert?

Symere Bysil Woods, populært kjent under sitt scenenavn Lil Uzi Vert, er en amerikansk rapper, sanger og låtskriver som ble kjent etter å ha gitt ut den kommersielle miksbåndet Luv Is Rage i 2015.

Gjennom årene han har vært i rap-spillet har Lil Uzi Vert kontinuerlig forsøkt å skille seg ut fra andre rappere, både i rap-stil og utseende. Rap-stilen hans kombinerer elementer av rockemusikk og emo-rap, nesten lik Lil Waynes. De fleste av sangene hans har en tendens til å adressere mørke motiver. Når det gjelder fysisk utseende, er Lil Uzi Vert kjent for sine stilige ansikts piercinger og tatoveringer, skeive frisyrer og bifil mote.

Lil Uzi Vert har siden vunnet en bemerkelsesverdig pris, MTV Video Music Award 2017 i kategorien Song of Summer.

Kjappe fakta

Fullt navn: Symere Bysil Woods
Populært navn: Lil Uzi Vert
Kjønn: Mann
Bursdag: 31. juli 1994
Alder: 26 år
Foreldre: Ukjent
Søsken: Ukjent
Fødested: Philadelphia, Pennsylvania
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Afroamerikansk
Utdanning: Nordøst videregående skole
Sivilstatus: Enkelt
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ingen
Barn: Ingen
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 20 millioner (per 1. desember 2020)
Rikdomskilde: Rapping, sang, sangskriving, turnering og andre satsinger
Høyde: 5 ′ 7 ″ (1,62 m)
Vekt: 68 kg; I pund: 150 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Symere Bysil Woods ble født 31. juli 1994 i Philadelphia, Pennsylvania.

Som liten gutt vokste Woods opp med å lytte til sanger av kjente rappere som Mike Jones, Ying Yang Twins, Wiz Khalifa , Meek Mill , Smash Mouth, Simian og Marilyn Manson . I en alder av 13 tilsto han å være en stor fan av Marilyn Manson og hevdet at Mansons Mechanical Animals var hans favorittalbum.

Symere Woods begynte å rappe i 10. klasse. Han gikk sammen med to andre venner for å danne en rap-gruppe kjent som Steaktown. Gruppen splittet senere da Woods var 17 år.

Da interessen hans for rapping fortsatte å øke, bestemte Woods seg for å slutte fra videregående skole til fordel for å forfølge sine musikalske ambisjoner. Han fikk en jobb i en Bottom Dollar-butikk, men sluttet etter bare fire dager med jobb. På dette tidspunktet var han dødbrutt og begynte å lure på om han noen gang ville oppnå sine rappende ambisjoner. Hans økonomiske problemer ble ytterligere forsterket da moren hans sparket ham ut av hjemmet.

Brutt og hjemløs fortsatte Woods å få sin første ansikts-tatovering med ordet 'Faith', som en måte å bevise at han ikke var i ferd med å gi opp sine musikalske drømmer. Senere byttet han navn til Lil Uzi Vert og begynte å ta rappingen sin på alvor.

Lil Uzi Vert ga ut sitt første musikalske prosjekt 19. januar 2014, et utvidet teaterstykke (EP) med tittelen Purple Thoughtz Vol. 1. Singelen White Shit fra albumet oppnådde en enorm suksess og fanget oppmerksomheten til Def Jam A & R, Don Cannon, som fortsatte med å signere Lil Uzi Vert til sitt The Academy-avtrykk. Gjennom avtalen klarte Lil Uzi Vert å gi ut sin debutmix, The Real Uzi, i august 2014.

Lil Uzi Vert fortsatte å signere en platekontrakt med Atlantic Records, der han ga ut og lastet opp mange lyder til SoundCloud. 20. oktober 2015 ga han ut sin andre og en av hans mest populære blandinger til dags dato, Luv Is Rage. Takket være Luv Is Rage, erklærte HotNewHipHop Lil Uzi Vert som ‘breakout artist of 2015.’ Lil Uzi Vert har siden fulgt opp med to andre mikstape, Lil Uzi Vert vs. the World (2016) og The Perfect LUV Tape (2016).

I 2017 ga Lil Uzi Vert ut sitt debutstudioalbum med tittelen Luv Is Rage 2. Han ga ut sitt andre album i 2020, med tittelen Eternal Atake.

I tillegg til miksbåndene og studioalbumene, har Lil Uzi Vert også gitt ut luksusalbumet Lil Uzi Vert vs. the World 2 (2020). I tillegg har han gitt ut to store samarbeidsprosjekter, inkludert 1017 vs. The World (med Gucci Mane i 2016) og Pluto x Baby Pluto (med Future i 2020).

Lil Uzi Vert’s Net Worth

Lil Uzi Vert har vært i rap-spillet i litt over et tiår. Takket være hans harde arbeid og motstandsdyktighet, har rapperen allerede blitt et av husnavnene i bransjen.

Fra 1. desember 2020 hadde Lil Uzi Vert en nettoverdi på 20 millioner dollar. Han har tjent nesten hele sin rikdom fra musikkrelaterte satsinger, som inkluderer rapping, sang, låtskriving og turné.

På grunn av sine kommersielt vellykkede turer har Lil Uzi Vert ofte vært en av de best betalte rapperne i verden. For eksempel tjente han 20 millioner dollar fra september 2017 til september 2018, hvorav en stor del kom fra turnéen hans. I følge Pollstar krever Lil Uzi Vert så mye som $ 60 000 for hver konsert han pryder.

Leksjoner fra Lil Uzi Vert

1. Gjør motgangen din til mulighet

På et eller annet tidspunkt i livet var Lil Uzi Vert blakk og hjemløs. Det hadde vært praktisk å gi opp rappingambisjonene hans da. Imidlertid fortsatte han med å få en ansikts-tatovering med ordet ‘Faith’ som en måte å motivere seg til å jobbe enda hardere mot sine musikalske drømmer.

2. Stå ut i det du gjør

Lil Uzi Vert er kjent for sin unike musikalske stil, som har en blanding av rockemusikk og emo rap. Rapperen er også definert av hans elegante ansikts tatoveringer og piercinger, så vel som hans eksentriske mote stiler.

3. Samarbeid er en viktig ingrediens for å lykkes

Det er vanskelig å gjøre det i rapbransjen uten å gå sammen med etablerte merkevarer for å vokse dine egne. Lil Uzi Vert forstår denne kritiske suksessleksjonen, og det er grunnen til at han har samarbeidet med en rekke anerkjente artister, inkludert Future og Gucci Mane .

Berømte sitater av Lil Uzi Vert

'En hel haug med' ayes 'og en hel haug med' yeahs. 'Det er det. Det er alt jeg gjør. Det du kaller mumle rappere. Så du sier 'ja' etter alt og gjør det rim uansett hva det er. '

“Jeg vil bare lykkes. Jeg kommer ikke til å sitte her og være som, 'Jeg vil vinne en Grammy' eller hva som helst; hvis det kommer, er det kjempebra. Men jeg vil bare lykkes og forsørge hele familien og få familien ut av hetten. ”

“Hvis du er deg, spiller det ingen rolle om du er den kjedeligste personen i verden: noen vil like deg. Du prøver ikke å være noen annen. '

“Én ting rap og rock har til felles, mye av det er fokusert på negativitet. Jeg liker mørke ting. ”

'Det er mange hatere i Philly, men det er mange mennesker som gir deg støtte - men langt flere hatere. Det er definitivt en flott by å være fra. Men det er egentlig ikke mange mennesker som kommer ut derfra. Så når du, som om du kommer deg ut av Philadelphia, er det enkelt overalt ellers. '

Konklusjon

Lil Uzi Vert har oppnådd monumental suksess i løpet av sin 10-årige karriere som rapper, sanger og låtskriver. Og hans innsats reflekterer positivt på hans nettoverdi på 20 millioner dollar. Selv om rapperen godtgjør sine faste trusler om å slutte i bransjen, vil han sikkert ha satt sitt preg.

Del Med Vennene Dine: