En liste over plikter for første gangs honnør

Hvis du har fått utmerkelsen hushjelp av en av vennene dine, kan du ta deg tid til å feire at du får denne rollen. Men bare noen få øyeblikk. Fordi det er arbeid å gjøre, og du må komme i gang med en gang.Fra å være en terapeut til en leder, kommer du til å være kne-dyp i ting. Her er noen få roller du må ta på deg:

Innholdsfortegnelse

1. Meningsaktør

Hjelp med å plukke ut invitasjonene; kommentere kake valg og fargevalg. La henne få vite hva du tror blir bra for registeret , hvilken brudepikekjole du liker.

Selv om det virker som trivielle ting, eller du ikke har så mye mening, må du passe på å lytte. Å gifte innebærer mye beslutningstaking, og det kan være veldig stressende!

2. Høyre hånd

Høyre hånd

Å komme inn og ut av en brudekjole er tøft arbeid. Bruden trenger en hånd som tar den på og tar den av hvis hun skal rett fra bryllupet til bryllupsreisen. Det kan også hende at du må hjelpe til under seremonien og mottakelsen med slør, tog og mas. Hvis hun trenger hjelp med noe å gjøre med planlegging som f.eks finne et telt for å velge et serveringssted, må du være der for henne og hjelpe henne med å avgjøre.

3. Leder for brudepiken

Du må delegere ansvar og sørge for at alle brudepikene holder seg i kø. Dette inkluderer å sørge for at kjolene, skoene, smykkene, sminkeavtalene osv. Stemmer overens. Og på bryllupsdagen sørger du for at alle er der de skal være når de skal være, og bærer det de skal være.

populære kapittelbøker for barn

Brudepikene kommer ikke til å kunne stole på bruden for alle spørsmål og oppgaver; du må være poengpersonen. I tillegg må du ta ansvar når det gjelder beslutninger om ting som badekåper i sateng til brudefesten .

4. Planlegger

Bryllupet kan være langt unna, men det er så mye å gjøre før da. Ved hjelp av brudepiker og familie må du sette sammen både dusjen og utdrikkingslag . Og husk alltid; du kan ikke glede alle, men du må glede bruden.

5. Vertinne

Utenfor strandbryllup om morgenen

Du må også spille vertinne under resepsjonen. Dette er selvfølgelig brudeparets bryllup, men du er ikke bare gjest. Du må kanskje hjelpe til med å få folk på danse gulvet, vis dem til setene, eller bare gi veibeskrivelse til badet eller sittegruppen.

6. Watcher

En av tingene som bruder ofte glemmer å gjøre er å spise noe. De blir så pakket inn på dagen og alt rundt dem som å spise er det siste du tenker på . Din jobb er å minne henne om å gjøre det!

7. Terapeut

Det kommer til å være noen nedsmeltninger uunngåelig i ferd med å planlegge bryllupet og til og med på selve den store dagen. Du kommer til å trenge å være skulderen å gråte på, den følelsesmessige steinen, og til og med narreren. Bidra til at hun føler seg så fantastisk og spesiell som enhver brud skal føle.

8. Høyttaler

Mest sannsynlig blir du bedt om å lage en skål i resepsjonen. Forsikre deg om at ordene dine reflekterer på bruden og hennes sans for humor. Ikke gjør vitser eller fortell historier med mindre du vet at bruden din vil ta det med ro og ikke bli fornærmet. Alle vil lytte.

Dette kan virke som mye å gjøre, og noen ganger er det, men husk, du får det du gir. En dag vil du ønske deg samme omsorg og oppmerksomhet fra din egen æresjomfru!

Del Med Vennene Dine: