Lori Loughlins nettoverdi og hvordan 'Full House' -stjernen tjener penger

InnholdsfortegnelseHvem er Lori Loughlin?

Lori Anne Loughlin, bedre kjent som Lori Loughlin, er en amerikansk skuespillerinne, modell og produsent. Lori er kjent for å spille Rebecca Donaldson-Katsopolis i sitcom, Full House (1988–1995), samt showets oppfølger, Fuller House (2016–2019).

Kjappe fakta

Fullt navn: Lori Anne Loughlin
Populært navn: Lori Loughlin
Kjønn: Hunn
Bursdag: 28. juli 1964
Alder: 56 år
Foreldre: Joseph Roy Loughlin og Lorellee Loughlin
Søsken: Roy Loughlin
Fødested: Queens, New York City, New York
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: irsk
Utdanning: Oaks skole nr. 3 barneskole og Hauppauge-videregående skole
Sivilstatus: Gift. Tidligere gift med Michael R. Burns (1989 - 1996)
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Mossimo Giannulli
Barn: Olivia Jade Giannulli og Isabella Rose Giannulli (fra nåværende ekteskap med Mossimo Giannulli)
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 70 millioner (per 1. august 2020)
Rikdomskilde: Skuespill, manus, modellering og TV-produksjon
Høyde: 5 ′ 6 ″ (1,68 m)
Vekt: 63 kg; I pund: 138 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Lori Loughlin ble født 28. juli 1964 i Queens, New York City, av Joseph Roy Loughlin og Lorellee Loughlin. Loughlin startet sin profesjonelle karriere i en alder av 11 år, etter å ha fått en avtale som en trykkmodell. Hun debuterte på TV i ABCs såpeopera, The Edge of Night, hvor hun dukket opp fra 1980 til 1983.

Fra midten til slutten av åttitallet fikk Loughlin mindre filmroller. Hennes break-TV-rolle kom da hun ble rollebesetning som Rebecca Donaldson (tante Becky) i sitcom, Full House, i 1988. Hun ble en fast rollebesetning i serien og til og med fikk en rolle i oppfølgeren, Fuller House, som gikk fra 2016 –2019.

I tillegg til Full House og The Edge of Night, har Lori Loughlin omtalt i mange andre TV-serier. Noen av dem inkluderer 90210 (2008–2012), Garage Sale Mystery (2013–2018) og When Calls the Heart (2014–2019).

Loughlin har også blitt kastet i forskjellige kritikerroste filmer, inkludert:

• En fremmed i speilet (1993),
• In the Line of Duty: Blaze of Glory (1997),
• Kritisk messe (2000),
• Sucker (2001),
• Moondance Alexander (2007),
• Old Dogs (2009) og
• Meet My Mom (2010)

Lori Loughlins karriere har ikke vært uten utfordringer. 12. mars 2019 var Loughlin og hennes motedesignermann Mossimo Giannulli blant 50 personer siktet i forbindelse med en landsomfattende sammensvergelse om bedrageri. I følge FBI betalte Lori Loughlin og Mossimo Giannulli bestikkelser til $ 500 000 til Key Worldwide Foundation.

Målet med paret var å påvirke opptakskomiteen ved University of Southern California til å ta imot sine to døtre i ro-teamet. Det er i tillegg til at de to jentene ikke har hatt noen tidligere trening eller fremtidige ambisjoner innen roesporten.

22. mai 2020 erkjente Lori og ektemannen hver sin skyld for en sammensvergelse om bedrageri, og Lori ble dømt 21. august 2020. En annen høyt kjent kjendis i skandalen er Desperate Housewives-skuespillerinnen Felicity Huffman.

Lori Loughlins nettoverdi

Per 1. august 2020 hadde Lori Loughlin en nettoverdi på 70 millioner dollar. Mange kritikere kan hevde at hennes nettoverdi ikke stemmer overens med hennes tiår lange karriere som skuespillerinne, modell og produsent. Det er spesielt med tanke på at $ 70 millioner er Loris samlede nettoverdi med hennes motedesignermann, Mossimo Giannulli.

5. januar dyrekretsen

Som skuespillerinne huskes Lori Loughlin mest for sin opptreden i ABC-sitcom Full House (1988–1995), samt Netflix oppfølger Fuller House (2016–2019).

1. Lori Loughlins påtegningsavtaler

Som modell og internettpersonlighet har Lori Loughlin signert flere lukrative godkjennelseskontrakter med anerkjente merkevarer.

Noen av merkene hun har samarbeidet med inkluderer hårpleiemerket TRESemmé, skjønnhetsforhandleren Sephora og klesforhandleren Princess Polly.

2. Lori Loughlins eiendomsinvesteringer

Mange av Lori Loughlins eiendomsinvesteringer er de hun foretok med mannen sin.

Parets primære bolig fra 2015 til 2020 var et inngjerdet herskapshus i Bel Air, California. De kjøpte eiendommen, som ligger på eiendommen til Bel Air Country Club, i 2015 til en kostnad på 14 millioner dollar. Etter å ha kjøpt herskapshuset investerte Lori og ektemannen noen få millioner i å renovere det. De solgte til slutt eiendommen til tinder medstifter, Justin Masteen, til en pris av $ 18 millioner.

Lori og mannen hennes er også tilknyttet et herskapshus i Beverly Hills, som paret solgte i 2015 til en kostnad på 18 millioner dollar.

Andre bemerkelsesverdige egenskaper paret har vendt inkluderer:

43 betydning

• Et hjem i Aspen, Colorado, som de solgte i 2015 for $ 7,6 millioner, og
• Et hjem i Emerald Bay, Laguna Beach, som de solgte for 4,1 millioner dollar i 2010.

Hvor mye vil Lori Loughlin tape i kjølvannet av sine anklager om svindel og bestikkelser?

Det kan ikke benektes at Lori Loughlins karriere har fått et massivt slag i kjølvannet av bestikkelser og bedrageri. Etter å ha erkjent seg skyldig i en sammensvergelse om bedrageri, kan Loughlin miste tusenvis av dollar når hun endelig blir dømt i 21. august 2020.

Men kontanter er ikke det eneste hun mister. Siden skandalen brøt ut, har Loughlins offentlige omdømme lidd enormt. Hun, sammen med mannen sin, teller også tap i form av jobber og godkjenningsavtaler. Paret mistet faktisk det meste av godkjennelsestilbudet i løpet av den aller første uken ryktene begynte å fly rundt. Så, hennes dom kan bare innvarsle slutten på en tid med en av de største skuespillerinner og modeller verden noen gang har kjent.

Livsleksjoner fra Lori Loughlin

1. Det er aldri for tidlig å starte

morsomme spill å spille hjemme

Lori Loughlin oppdaget modellen i henne i en alder av 11 år. Da hun var 15 år, var hun allerede et kjent navn i modellindustrien.

2. Vær konsekvent

Loughlin har vært med i spillet i mer enn tre og et halvt tiår, både som skuespillerinne og modell. Det tar sikkert konsistens å vare så lenge.

3. Fortsett å håpe i møte med motgang

Med sin forestående straffeutmåling er Lori Loughlins karriere og omdømme på banen. Imidlertid har skuespilleren ikke gitt opp håpet. Hun er sitert og sa hvordan Gud har hjulpet henne med saken så langt.

Berømte sitater av Lori Loughlin

“Alle snakker og prøver å få det til, og jeg tror at det vil skje. Jeg er veldig optimistisk, og det ville være flott å være sammen igjen, jeg tror det ville være fint for fansen hvis vi alle var sammen og for oss også. Vi elsker alle hverandre. Vi kom alltid veldig bra overens. Vi hadde det bra å lage showet. ”

“Jeg vil alltid elske‘ Full House. ’Det har blitt så ikonisk. Det var et så langvarig og vellykket show med folk som jeg virkelig elsker…. “

'Når du ikke jobber på en stund, får du umiddelbart et lite svart merke ved siden av navnet ditt.'

'Når du utvikler en karakter, må du ta med så mye av deg selv til rollen.'

“Du må ta vanskelige valg i livet ditt, og du må bare vær glad med dem.'

Konklusjon

Lori Loughlins liv og karriere har møtt sin del av opp- og nedturer. De nylige bedrageribeskyldningene mot henne kan være hennes laveste øyeblikk noensinne. Men uansett hvordan straffeutmålingen går, velger vi å huske den positive siden til den legendariske skuespilleren og modellen.

Del Med Vennene Dine: