Finn Ut Antall Engel

Magnet Play Container

Dette var en veldig enkel aktivitet å sette sammen for Kiddo og ga mye underholdning ( veldig viktig for late foreldre som meg ). Det er litt som I-Spy-krukkene foreldrene lager til barna sine, og like enkle ( om ikke lettere! ) å lage. Min barna elsker magien til magneter og med riktig tilsyn, legger de til et fint snev av realfagslæring til dagen.Ansvarsfraskrivelse: tilsyn av voksne er kreves . ALTID overvåke barn når de leker med magneter. Magneter er farlige ved svelging. IKKE gi magneter til barn under 3 år eller til barn som kan legge dem i munnen. Hvis et barn svelger en magnet, må du søke medisinsk hjelp umiddelbart .Enkel aktivitet! Hold barna opptatt med en enkel magnetspillkrukke.

Magnet Busy Play Jar for Kids

Jeg fylte en klar beholder ( Jeg brukte glass, men hvis du er bekymret for at det går i stykker, vil plast også fungere ) med binders og noen skiver av metall, og deretter tilsatt noen røde linser for farge. ( Du kan også bruke ris .) Ved hjelp av en sterk magnet på utsiden av beholderen kunne Kiddo løfte binders og skiver, flytte dem rundt, jakte på dem i linsene, lage lenker osv. Det var en stor hit.være hunn

Jeg fikk ingen bilder av sønnen min som faktisk lekte med det, fordi jeg var opptatt med å rydde opp brorens poo-eksplosjon, som bare er et bevis på at denne aktiviteten holdt ham opptatt en stund!Å se! Jeg lagde en video:

PS Jeg har hatt noen henvendelser om tryllestaven og fargede mynter i videoen. Her er en tilknyttet lenke der du kan se dem dette magnetstaven sett .

Trenger du mer enkle distraksjoner for barna dine? Du finner mye på vår Kjempeliste over innendørs aktiviteter for barn , eller sjekk ut alt 9 av våre favorittmåter å leke med magneter på .

Mer enkelt vitenskapsmoro:

  • Vanndråpe løp
  • Magnet tilregnelighetsbesparende spill
  • DIY magnet byggesteiner
  • Lekkasjesikker pose vitenskapelig eksperiment
  • DIY enkelt vitenskapslaboratorium

*** OVERVÅK ALLTID barn når de leker med magneter. Magneter er farlige ved svelging. IKKE gi magneter til barn som kan legge dem i munnen.Hvordan lage en magnet opptatt krukke for barn å lære om vitenskap.

Del Med Vennene Dine: