Mark Wahlbergs nettoverdi fra skuespill, rapping og andre satsinger

InnholdsfortegnelseHvem er Mark Wahlberg?

Mark Robert Michael Wahlberg, populært kjent som Mark Wahlberg, er en amerikansk skuespiller, filmprodusent, restauratør, tidligere rapper og tidligere modell. Etter en urolig ungdom som så ham sitte i en 45-dagers fengsel, oppdaget Mark til slutt rapping- og skuespillertalentene sine.

Walberg har tilbrakt den største delen av sin profesjonelle karriere som skuespiller og filmprodusent, og i skrivende stund hadde filmene hans samlet inn mer enn 5,2 milliarder dollar over hele verden.

Kjappe fakta

Fullt navn: Mark Robert Michael Wahlberg
Populært navn: Mark Wahlberg
Kjønn: Mann
Bursdag: 5. juni 1971
Alder: 49 år
Foreldre: Donald Edmond Wahlberg og Alma Elaine
Søsken: Arthur Wahlberg, Jim Wahlberg, Paul Wahlberg, Robert Wahlberg, Tracey Wahlberg, Michelle Wahlberg, Debbie Wahlberg og Donnie Wahlberg.
Fødested: Boston, Massachusetts
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Svensk, irsk og fransk kanadisk
Utdanning: Muriel S Snowden International School
Sivilstatus: Gift
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Rhea Durham
Barn: Ella Rae Wahlberg, Grace Margaret Wahlberg, Michael Wahlberg og Brendan Joseph Wahlberg
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 350 millioner (per 1. august 2020)
Rikdomskilde: Skuespill, film- og fjernsynsproduksjon, komposisjon for filmscore, rapping, låtskriving, modellering, godkjennelsestilbud og andre satsinger
Høyde: 5 ′ 8 ″ (1,72 m)
Vekt: 78 kg; I pund: 172 pund.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Mark Wahlberg ble født 5. juni 1971 i Boston, Massachusetts, av Donald Edmond Wahlberg og Alma Elaine. Faren hans var en leveringssjåfør, mens moren var bankassistent og sykepleierassistent.

Mark Wahlberg begynte sin karriere som rapper hos musikkgruppen Marky Mark and the Funky Bunch, hvor han rappet under monikeren Marky Mark. Gruppen ga ut sitt debutalbum, Music for the People, i 1991. De fulgte et år senere med sitt andre album, You Gotta Believe.

Selv om Mark hadde hovedroll i rapping den gangen, hadde han også blikket rettet mot andre ting. I 1992 ble han modell for undertøymerket Calvin Klein. Et år senere startet han sin profesjonelle skuespillerkarriere ved å lande en rolle i TV-filmen The Substitute. Han droppet sin Marky Mark-moniker i et trekk som antydet at han var opptatt av å krysse over fra musikk til skuespill.

I 1994 debuterte Wahlberg i filmen Renaissance Man. Hans breakout-rolle kom imidlertid i 1995s The Basketball Diaries, hvor han ble kastet sammen Leonardo Dicaprio . Året etter fikk han sin første hovedrolle i filmen Fear.

Følgende er andre bemerkelsesverdige filmer fra Mark Wahlberg:

• Boogie Nights (1997),
• Three Kings (1999),
• The Perfect Storm (2000),
• Apenes planet (2001),
• The Italian Job (2003),
• The Departed (2006),
• The Happening (2008),
• The Lovely Bones (2009),
• Ted (2012) og Ted 2 (2015),
• Lone Survivor (2013),
• Transformers: Age of Extinction (2014),
• Daddy’s Home (2015),
• Deepwater Horizon (2016), og
• Øyeblikkelig familie (2018)

I tillegg til skuespill er Wahlberg også en kjent filmprodusent. Han var utøvende produsent av HBO-tv-serien Entourage (2004 - 2011). Andre serier han har produsert inkluderer Boardwalk Empire og Ballers.

Mark Wahlberg’s Net Worth

Per 1. august 2020 hadde Mark Wahlberg en nettoverdi på 350 millioner dollar. Selv om han startet som rapper før han forgrenet seg til skuespill, kom Mark Wahlbergs største lønnsslipp fra karrieren som skuespiller.

Som skuespiller krever Walberg angivelig opptil 10 millioner dollar i lønn for å vises i en film. Vel, det er langt fra de 60 000 $ han tjente på sin rolle i Renaissance Man. Walberg er også kjent for å akseptere filmlønn som er betydelig lavere enn prisen på $ 10 millioner i bytte for aksjer og backendpoeng.

I 2017 ble Mark Walberg rangert av Forbes som den best betalte skuespilleren på planeten. Hans inntjening i 2017 ble hovedsakelig tilskrevet filmene Daddy’s Home 2, Patriots Day og Transformers: The Last King.

Følgende er noen av Mark Wahlbergs mest inntektsbringende filmer i stigende rekkefølge:

• Transformers: The Last Knight (2017): $ 130 168 683
• The Departed (2006): $ 132,384,315
• Daddy’s Home (2015): $ 150,357,137
• Apenes planet (2001): $ 180.011.740
• The Perfect Storm (2000): $ 182,618,434
• Ted (2012): $ 218 815 487
• Transformers: Age of Extinction (2014): $ 245,439,076

Men Wahlberg tjener ikke bare på skuespill, han tjener også anstendige penger i produksjonskreditter. For eksempel tjente han 3 millioner dollar per år som utøvende produsent av Entourage.

1. Mark Wahlberg’s Endorsement Earnings

Før Mark Wahlberg begikk å spille, var han allerede en kjent rapper og modell. Han utnyttet sin popularitet, velbygde kroppsbygning og sjarmerende personlighet for å få flere godkjennelsestilbud.

I 1992 dukket han opp i en serie annonser for undertøymerket, Calvin Klein. Hans partnerskap med Calvin Klein involverte å vise kroppsbygningen for undertøymerkets TV- og magasinkampanjer. Han dukket opp i noen annonser eksklusivt og i andre flankert av den berømte modellen Kate Moss. I tillegg til Calvin Klein, presenterte Wahlberg også undertøyannonser for Vanity Fair's årlige Hall of Fame-utgave.

I 2012 ble Mark Wahlberg en merkevareambassadør for GNCs serie med sportsnæringstilskudd kjent som Marked. I 2017 ble han talsmann og innholdsskaper for AT & T-avdelingen for mobilnettverk. Han tok angivelig hjem hele 10 millioner dollar fra avtalen.

149 engelnummer

2. Mark Wahlberg’s Real Estate Investments

Mark Wahlberg har vendt flere eiendomseiendommer gjennom årene.

I 2001 kjøpte Wahlberg et hjem i Beverly Hills til en pris av 4,95 millioner dollar. I 2015 prøvde han uten hell å selge huset for $ 30 millioner. Han solgte den til slutt tre år senere til en kostnad på 12,4 millioner dollar.

Walbergs primære bolig er en inngjerdet eiendom som ligger i Beverly Park i Beverly Hills. Han kjøpte eiendommen på 6 hektar i mai 2009 for 8,25 millioner dollar og investerte deretter minst 20 millioner dollar i renovering.

3. Mark Wahlberg’s Other Business Ventures

Walberg er medeier av burgerkjeden Whalburgers. Andre eiere av kjeden inkluderer brødrene Donnie og Paul. Wahlberg-familien var med i en reality-tv-serie som er basert på deres burgerkjede. Serien, som ble sendt på A & E mellom 2014 og 2019, ble sett på som en genial kampanje for å popularisere virksomheten.

Følgende er andre bemerkelsesverdige forretningsinvesteringer av Mark Wahlberg:

• Ervervet en andel i en Barbados -basert cricket-team i juli 2013,
• var med å grunnlegge et sportsernæringsselskap kjent som Performance Inspired,
• Kjøpte et Columbus-basert Chevy-forhandler i 2018, og
• Kjøpte en andel i F45 fitness-serien i 2019

Livsleksjoner fra Mark Wahlberg

1. Fortiden din definerer deg ikke

Mark Wahlbergs ungdom var preget av rusmisbruk, fysisk misbruk og raseprofilering. Han satte til og med fengselsstraff for fysisk overgrep mot en vietnameser. Det viser bare hvor mange dyktige kjendiser i dag som har en ikke så hyggelig fortid bak seg.

2. Lær av feilene dine

Etter å ha sonet fengsel for å ha angrepet en middelaldrende vietnameser, snudde Mark et nytt blad. Han var ikke bare lei seg for sine handlinger, men bestemte seg for å lede energiene til rapping.

3. Diversifiser inntekten din

Mark er en skuespiller, filmprodusent, modell, rapper og investor, alt sammen rullet opp i ett. Han er bevis på at inntektsdiversifisering er en kritisk ingrediens for velstandsskaping.

Berømte sitater av Mark Wahlberg

“Alt som løper rundt i undertøyet mitt, legger penger i lommene mine. Jeg kan fokusere på å jobbe i interessante filmer uten å måtte bekymre meg for å støtte meg selv. ”

'Jeg lyver aldri. Jeg tror på alt jeg sier, så det er ikke løgn. '

“Jeg vil ha ubegrensede ting. Jeg vil ha alt. En ekte kjærlighet. Et ekte hus. En ekte ting å gjøre hver dag. Jeg vil heller dø hvis jeg ikke får det. ”

'Hvis jeg kan starte dagen med å be mine bønner og fokusere meg, vet jeg at jeg gjør det rette.'

' Tiger skog er den eneste sportsstjernen som er verdt hver krone han tjener. '

Endelig ord

Mark Wahlbergs liv og karriere forteller om en mann som har vært der og gjort det. Han steg fra å være et urolig barn for å bli en av verdens mest berømte skuespillere.

Del Med Vennene Dine: