Melania Trump stekte for å ha tvitret om 'arven' til hennes anti-mobbing-plattform

Ironien. USAs førstedame Melania Trump lytter til den amerikanske presidentens uttalelser om å bekjempe narkotikaetterspørselen og opioidkrisen...

BRENDAN SMIALOWSKI/Getty ImagesOooh, ironien i Melania Trumps siste Twitter-knusing.

Fredag ​​15. januar første dame tvitret en melding om arven etter Be Best, hennes initiativ fra Det hvite hus som fokuserer på problemer som barn står overfor i Amerika— gjelder også, vent på det, sosiale medier og nettmobbing .

Ettersom arven fra #BeBest nærmer seg slutten på @Hvite hus , vi må fortsette å gi en stemme til vår nasjons barn og problemene som påvirker livene deres, tvitret Trump. Det er verdiene og ånden til det amerikanske folket som inspirerte Be Best, og det er disse verdiene som vil fortsette sitt oppdrag.

Twitter-innhold

Se på Twitter

Ærlig talt, du kan ikke finne på dette. Melania Trump – kona til uten tvil verdens største mobber som, ikke glem, var det startet Twitter —tvitrer om arven etter et anti-mobbeinitiativ. Det amerikanske representantenes hus styrte bokstavelig talt dager før FLOTUS postet dette at president Donald Trumps stridbare, åpenlyst falske tweets i stor grad forårsaket 6. januars Capitol-opprør. Hans mobbende tweets bidro til å oppfordre til bokstavelig opprør! I mellomtiden ønsker Melania Trump å snakke om Be Bests arv! Sinnet bobler!

Selvfølgelig tenker folk på Twitter det samme. Arven etter #BeBest er at mannen din er utestengt fra sosiale medier, Vox Journalist Aaron Rupar tvitret.

Takk, førstedame. Your Be Best-initiativet renset sosiale medier for sin største nettmobber. Takk for innsatsen og alt du har gjort, skrev en annen.

22 juni dyrekretsen

En tredje la til: Mannen din er den største nettbøllen som noen gang har sett. Oppdraget ditt mislyktes totalt.

Se flere reaksjoner nedenfor:

Twitter-innhold

Se på Twitter

Twitter-innhold

Se på Twitter

Twitter-innhold

Se på Twitter

Twitter-innhold

Se på Twitter

Twitter-innhold

Se på Twitter

Denne tweeten oppsummerer det omtrent: Hvilken arv? Mannen din demonstrerte for barn over hele Amerika at mobbing ikke bare var greit, det var noe presidenten i USA gjør. Han modellerte barnslige raserianfall og fornærmelser i fire år. Det er din arv, dame.

Del Med Vennene Dine: