Havfrue-bokmerker: DIY søt utskrivbar fargeside

Har du et barn som elsker havfruer og lesing? Disse diy, utskrivbare havfruebokmerkene er akkurat tingen!

De av dere som er kjent med de månedlige fargesidene våre, vet at barnebokforfatteren og illustratøren, Melanie Hope Greenberg, elsker havfruer! De fleste av våre juni-fargesider er havfruetema; vår første var disse herlig havfrue papir dukker .

DIY havfruebokmerker med gratis fargeleggingssideHvorfor inneholder fargeleggingssidene i juni havfruer? Det er fordi Coney Island Mermaid Day Parade, den ikoniske Brooklyn-begivenheten i Greenbergs bok, Mermaids on Parade, skjer i juni. Som de nevnte havfruedukkene, så vel som våre sommersolhverv tegninger , disse havfruebokmerkene er inspirert av illustrasjoner av paradefeiringen fra Greenbergs bok. Se nøye på bokmerke nummer én, og du vil se berg-og dalbanen Coney Island!

Jeg er glad for å legge til disse super søte havfruebokmerkene i vår voksende samling av utskrivbare bokmerker designet eksklusivt for oss Melanie Hope Greenberg. (Merk: dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.)

Havfruer på parade

Hvordan lage havfruebokmerker

Last ned og skriv ut fargeleggingsside. Ved å klikke på denne lenken godtar du vilkårene for bruk. * Se nedenfor. ) -> Havfruer til bøkene dine !

For lengre levetid, skriv ut på kartong eller tungt papir.

Bruke fargestifter eller fargeblyanter, som disse nydelige Under havet farger , farg etter ditt hjertes ønske. Du trenger ikke å bruke de 'riktige' fargene eller holde deg i linjene!

25 mai dyrekretsen

Vil du ha en liten ekstra havfruegnist? Skissere eller dekorere med glitterpenner som disse.

For enda lenger levetid kan du laminere bokmerkene, hvis du har en laminator.

Fire gratis utskrivbare fargesider for havfrue bokmerker for barn

Flere ideer:

DIY havfrue-bokmerker er perfekte for favoritter til sommerfester, eller til og med ved et håndverksbord under en fest eller annen samling. Bibliotekarer kan skrive ut så mange de vil ( men ikke distribuer den elektroniske pdf-filen ) Å ha på sommerlesearrangementer. Koble dem sammen med en høytlesning av Havfruer på parade for ekstra fantastiskhet.

En samling av havfrue fargesider

Flere havfrue fargesider:

Eller sjekk ut alle de søte sommerfarget fargesider !

Om havfruen

Melanie Hope Greenberg er en prisvinnende forfatter og illustratør av mer enn 15 barnebøker, og hun elsker å undervise i kunsten til barnebøker i klasserommet. Bildeboken hennes, Havfruer på parade , som skildrer den ikoniske Coney Island feirende havfrue-paraden, ble valgt som Bank Street Best Book, og for Texas Reading Club og PBS Kids Summer Reading Lists .

Melanie gjør det også fantastiske skole- og bibliotekbesøk hvor hun deler med barna prosessen med å skrive og illustrere barnebøker.

Hennes klassiske bok, Tante Lillys vaskeri, har nylig blitt publisert på nytt i paperback. Boken finner sted i Melanias nabolagsvaskeri på Montague Street i Brooklyn Heights.

Tante Lilly

'Lykkes som en feiring av godt minne og ærlig arbeid.' - Publisher’s Weekly .

Ta også en titt på denne nye musikkvideoen som har barna som liker Tante Lillys vaskeri!

Klikk her kjøp av informasjon!

morsomme spill for barn innendørs

Leter du etter den perfekte bokgaven? Jeg er sikker på at du kjenner et barn som liker gravemaskiner! Eller havfruer? Eller undergrunnsbaner? Melanie signerer alle eksemplarer av bøkene hennes som er kjøpt gjennom henne Link til Amazon-leverandør .

* Servicevilkår: Denne fargeleggingssiden brukes med tillatelse fra Melanie Hope Greenberg og er KUN for ikke-kommersiell bruk. Mange skriver ut så mange eksemplarer du vil til personlig bruk, bibliotek eller klasserom. Ikke stjel pdf-filen og last den opp til ditt eget nettsted eller din database. Hvis du vil dele denne fargeleggingssiden, MÅ du lenke til denne bloggsiden. Det er uttrykkelig forbudt å lenke direkte til pdf-filen for fargesiden.