Miley Cyrus Net Worth vil sjokkere deg

InnholdsfortegnelseHvem er Miley Cyrus?

Miley Cyrus, født Destiny Hope Cyrus, er en amerikansk sanger, låtskriver og skuespillerinne hvis musikk skjærer over forskjellige sjangere, inkludert pop, hip hop og country-pop.

Kjappe fakta

Fullt navn: Miley Ray Cyrus
Populært navn: Miley Cyrus
Kjønn: Hunn
Bursdag: 23. november 1992
Alder: 27 år
Foreldre: Billy Ray Cyrus og Tish Finley
Søsken: Braison Chance Cyrus, Noah Lindsey Cyrus, Brandi Cyrus og Trace Cyrus
Fødested: Franklin, Tennessee
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Hvit
Utdanning: Heritage Elementary School og alternativer for ungdoms charterskoler
Sivilstatus: Skilt.
Seksuell orientering: Biseksuell
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Ikke relevant
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: 200 millioner (per 1. juni 2020)
Rikdomskilde: Sang, sangskriving, skuespill, godkjennelsestilbud og andre personlige investeringsprosjekter
Høyde: 5 ′ 5 ″ (1,65 m)
Vekt: 48 kg; I pund: 106 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Miley Cyrus ble født 23. november 1992 av Billy Ray Cyrus og Tish Finley. Hun gikk på Heritage Elementary School og senere, Options for Youth Charter Schools. Billy Ray Cyrus er en kjent sanger og skuespiller, så det er lett å se hvor Miley fikk talentene sine fra.

Før hun ble profesjonell sanger, spilte Miley Cyrus i TV-showet Hannah Montana. Showet ble en øyeblikkelig hit og fikk henne døpt til 'ungdomsidolet.'

Da Miley ga ut sitt første album i juni 2007, bestemte hun seg for å kalle det Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus, etter Hannah Montana-showet. Hun har siden gått igjennom og gitt ut mange sanger, mens hun også tok roller i filmer og TV-serier i mellom.

Miley Cyrus ’nettoverdi

Miley Cyrus 'nettoverdi var på svimlende 200 millioner dollar per 1. juni 2020. Hun har tjent formuen sin gjennom salg av album og suksessfulle konsertturer, samt skuespill, godkjenningskontrakter og andre personlige investeringsprosjekter.

1. Miley Cyrus skuespilleren

Miley Cyrus er en av få musikere som allerede var høyinntektstaker før de begikk seg ut i musikkbransjen. Miley fikk en rolle i den oppsiktsvekkende TV-serien Hannah Montana, da hun bare var 11 år gammel. Ifølge rapporter tok hun hjem så mye som $ 15 000 for hver episode hun dukket opp i serien.

I tillegg til rollen i TV-serien Hannah Montana, har Miley Cyrus omtalt i mange kommersielt vellykkede filmer. Hun fikk sin profesjonelle filmdebut i filmen Bolt, som fortsatte å tjene 114 millioner dollar i inntekter.

Andre kommersielt vellykkede filmer som Miley Cyrus har omtalt i inkluderer The Last Song, LOL og So Undercover. For ikke å nevne hennes rolle som dommer og rådgiver i TV-reality-TV-showet The Voice. Hennes lønn per episode i stemmen var anslagsvis 13 millioner dollar.

2. Miley Cyrus sanger

Selv om Miley Cyrus allerede var betydelig rik før hun ble profesjonell musiker, skylder hun mye av nettoverdien til sang og konsertturer. Serien, Hannah Montana, ga henne nok søkelys og da hun bestemte seg for å våge seg på musikk, var hun allerede et verdifullt merke.

Mileys første uavhengige album, med tittelen Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus, ble tredoblet platina, og tjente henne anslagsvis 10 millioner dollar i salg.

Før Miley Cyrus ga ut sitt andre album, begynte hun på musikkturer og konserter, for eksempel Best of Two Worlds Tour, som til slutt oversatte til mer penger på bankkontiene hennes. Hennes andre album, med tittelen Breakout, var også en enorm suksess, og tjente popstjernen omtrent 6,2 millioner dollar i salg.

2009 var en av Miley Cyrus ’mest suksessrike år som musiker. Hun ga ut flere populære sanger og startet sin første verdensturné - Wonder World Tour.

ting for barn å gjøre innendørs

I følge Money Nation var Wonder World Tour en kommersiell suksess for sangeren, og tjente inn rundt 67 millioner dollar. I 2013 ga Miley ut enda et album med tittelen Bangerz. Albumet tjente rundt $ 66 millioner, som inkluderte $ 4 millioner i salg og $ 62 millioner i turer og konserter.

3. Miley Cyrus hus og biler

Miley Cyrus bodde en gang i et herregårdstil på 6500 kvadratmeter med base i Hidden Hills, Los Angeles. Hun kjøpte eiendommen til en pris av $ 5 millioner, men solgte den våren 2018 til nesten samme beløp som hun kjøpte den.

Hun bor nå i sin bachelorette-pute på 2,4 millioner dollar i Blue Anchor Road, Malibu, CA. Huset overlevde på mirakuløst vis brann i California i november 2018 som brant ned en av eiendommene hennes i samme nabolag.

I tillegg til sitt Malibu-hjem eier Miley også flere eiendommer, inkludert et hjem på 5,8 millioner dollar i Franklin, Tennessee. Når det gjelder biler, eier sangeren flere av dem, inkludert en Range Rover Sport, en Infiniti G35, to Mercedes Benz, en ML 450 Hybrid, for å nevne noen få.

Hvordan Miley Cyrus bruker pengene sine

Miley Cyrus tjener ikke bare store bugs, men hun er også en overdådig spender. Sangeren har et kjærlighetsforhold til koselige biler og dyre smykker. Miley er også en kjent filantrop, og har utallige veldedige organisasjoner som hun aktivt donerer til. I 2013 ble hun kåret til den fjortende mest veldedige kjendisen i verden.

Følgende er noen av organisasjonene hun enten støtter eller har støttet tidligere:

Velsignelser i en ryggsekk,
• Cystisk fibrose Foundation,
• Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation,
• Elton John AIDS Foundation,
• Entertainment Industry Foundation,
• Vane for menneskeheten,
• Barneønskenettverk,
• Kjærlighet er mindre enn trykket for å være perfekt,
• Make-a-Wish Foundation,
• Musikk for lettelse,
• NOH8-kampanje,
St. St. Judes Children Research Hospital,
• JED-stiftelsen,
• Å skrive kjærlighet på armene hennes,
• United Service Organization og
• Youth Service America,

I tillegg er hennes egen Happy Hippie Foundation som prøver å samle unge mennesker for å bekjempe urettferdigheten som utsatte befolkninger møter, for eksempel hjemløse og LHBT-unge.

Når det gjelder merkeerklæringer, har Miley Cyrus jobbet med Marc Jacobs, Converse, og hennes klær fra 2009 som Miley Cyrus og Max Azria.

Livsleksjoner fra Miley Cyrus

1. Glem aldri hvor du kom fra

Miley Cyrus kan være en suksessfull sanger nå, men hun glemmer ikke hva som drev henne til stjernestatus. Derfor tar hun ofte skuespillroller, bare slik at hun kan huske hvor det hele begynte.

2. Hjelp andre å vokse

Din suksess er bare viktig i den grad du bruker den til å løfte andre opp. Miley Cyrus forstår dette altfor godt, og det er grunnen til at hun har omtalt i konkurranser som har som mål å oppdage og pleie talent, som The Voice.

3. Voks fra kritikk

Berømmelse og formue kommer med forbannelse av flere fiender og hatere. Hatere vil alltid lage et måltid av din ydmyk bakgrunn, provoserende garderobe eller glamorøs livsstil. Men du bør ikke la meningene deres definere deg. Vær oppmerksom på deres kritikk, men ikke la det gå til hodet ditt.

Her er noen fantastiske sitater av Miley Cyrus:

«Jeg vil ikke være perfekt, men jeg vil være et forbilde. Moren min forteller meg alltid at ufullkommenheter er like skjønnhet. Alle er ufullkomne. ”

'Hvis du tro på deg selv alt er mulig.'

“Min far sier at jeg kunne synge før jeg kunne snakke, hvis det er mulig. Jeg surret alltid og sånne ting. ”

'Moren min forteller meg alltid at det tar lang tid å komme til toppen, men kort tid å komme til bunns.'

'De eneste menneskene du virkelig har, som jeg lærte, er familien din, fordi de elsker deg uansett.'

Konklusjon

Miley Cyrus er kanskje ikke blant de 10 rikeste sangerne. Men med tanke på alderen er hun sikkert en av de rikeste og mest inspirerende kjendisene i dag.

Del Med Vennene Dine: