En militærjakke forårsaker en alvorlig sluk hos Old Navy

Army-jakker kan være trendy for pokker, men det viser seg at det å bruke den autentiske artikkelen er helt ulovlig ... og det forårsaket en alvorlig forveksling i en Old Navy-butikk sent i forrige uke ...Bildet kan inneholde Menneske Person Militær Militær Uniform Hjelm Klær Klær Politi pansrede hær og offiser

Generalløytnant Duane Thiessen, sjef for US Marines i Stillehavet, sitter ved siden av New Zealands forsvarssjef Generalløytnant Rhys Jones under en seremoni ved National War Memorial i Wellington 14. juni 2012. Det er 70 år siden den storstilte ankomst av amerikanske styrker til New Zealand i juni 1942, etter USAs inntreden i andre verdenskrig. AFP PHOTO / MARTY MELVILLE (Fotokreditt bør lese Marty Melville/AFP/GettyImages)

AFP/Getty Images

I følge lokal stasjon Nyheter 4 JAX i Jacksonville, Florida (via Coco Perez ), 'Aaron Bennett sier at han var på Old Navy-stedet i Orange Park da han så en ansatt iført en mørkegrønn Marine Corps-dressjakke. Old Navy fortalte Channel 4 at den ansatte sa at jakken med dekorasjoner på kom fra en militær overskuddsbutikk. 'Hadde rangering på siden, par rader eller bånd og et våpenmerke,' sa Bennett. I tillegg til å være en veteran, kommer Bennett fra en militærfamilie og vet at USAs kode gjør det ulovlig 'å falskt representere seg selv som å ha mottatt noen amerikansk militær dekorasjon eller medalje''.

Han henvendte seg til en leder for å fortelle dem at uniformen ikke var kosher, og det var da Bennett sier at sikkerheten i kjøpesenteret sparket ham ut av butikken!

Old Navys morselskap, Gap, ga ut følgende uttalelse: 'Old Navy har den største respekt for militæret og vi er stolte av vår langvarige tradisjon for å støtte amerikanske tropper, inkludert våre egne ansatte og deres familiemedlemmer som tjener. Vi snakket med Mr. Bennett og ba om unnskyldning for feilkommunikasjon som kan ha oppstått mens han handlet i butikken vår. Vi gjentok også at han og hans familie er velkomne, som alltid, til å handle i alle våre butikker. Vi beklager virkelig misforståelser eller krenkelser forårsaket av denne hendelsen.' Bennett også sier selskapet har gitt ham en formell unnskyldning.

Det hele høres ut som en dårlig manager som lot seg rive med, men hvem visste at en jakke kunne forårsake en slik kerfuffle? Visste du at det er ulovlig å bruke militær dekorasjon hvis du faktisk ikke er i militæret? Handler du noen gang i Army Navy-butikken? Vil du være mer forsiktig med hva du har på deg offentlig? Dele!

MER!

  • Mad Men-stilen sildrer helt ned til...McDonalds uniformer!

OG...

jomfrutrekk kvinnelig
  • Royal Ascot håndhever strenge nye kleskoder
Foto: Marty Melville/AFP/Getty Images

Del Med Vennene Dine: